Laurel Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 (upraveno) Zdravim, Jak procitam forum, tak procitam, tak se nemohu rozhodnout, ktere PO bych si mel koupit. (puvodne jsem uvazoval o TH Carrera, ale ty jsou myslim kvalitativne hodne nize nez OMEGY, takze radsi OMEGY) Uvazuji o 2210.50.00 - proste se mi libi 2200.50.00 - jsou jednoduchy a velky, coz me ruce nevadi 2201.50.00 - jednoducy, sice mensi, ale taky se daj nosit. Problem je v tom, ze netusim, ktery jsou lepsi variantou. Co ocekavam? Vim ze to nejsou Quartz.. takze je tam nejaka odchylka, ale hledam nejake kterou tu odchylku budou mit co nejmensi... Budicky (chrono) u 2210.50 jsou pekny, ale zase je to docela raketa pri koupi Mozna se ptam jako uplna lama.. ale rad bych znal nazor, kdo by do jakych sel a jake pripadne doporucil... Koupi asi budu resit in Dresden, protoze to tam mam kousek a na DE ceny se v cechach tezko dostanu.. Diky moc panove a damy... Upraveno 22. října 2009 uživatelem Laurel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 Za mě jasně 45,5 bez chrona. Už jsem je měl, prodal a teď pracuju na jejich znovupořízení... Hlavně je ber na tahu - jeho dokupování přijde celkem draho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v79 Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 Podle mne se chronograf k PO nehodí, Co-Axial je dobrá volba. Na svých 17cm v zápěstí bych volil 2201.50.00 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laurel Odesláno 22. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 (upraveno) myslis na kovovym tahu... ? jsem tu lehce novej.. tak mozna nektery veci nechapu uplne na prvni nakopnuti.. ;-) Jsem slysel ze nekde kdyz si koupis s kov. tahem, tak ti daj kaucuk k tomu zadara... Podle mne se chronograf k PO nehodí, Co-Axial je dobrá volba. Na svých 17cm v zápěstí bych volil 2201.50.00 . zkousel jsem 2201 a i kdyz mam asi stejne zapesti jak ty, tak ty vetsi vypadaly uplne uzasne... btw. co je spatneho na chronu? (btw. je to vubec k necemu dobry)? Upraveno 22. října 2009 uživatelem Laurel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 Jo, tah = kovový (stainless steel) řemínek. Jestli ti k tomu dají kauču zdarma nevím, ale pokud to tak je, tipnul bych spíš ten s jazýčkovou sponou než ten prošívaný s překlápěčkou. Se 17 zápěstím na 45,5 opatrně, už je to asi dost - najdi si tady fotky, kde to je vidět... A chrono je věcí vkusu - mně osobně nesedne snad na žádných Seamasterech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laurel Odesláno 22. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 jak je to stou kvalitou chodu (cas. posun +- x sec)? vsechny 3 modely bych asi rekl ze jsou stejny, nebo je v tom nejakej rozdil? Pani na Arkadach v Praze mi rikala ze chrono je pry nachylnejsi k rozhozeni casu vic a pry se snad i maji tendenci vice rozbit.. ;-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 (upraveno) "Časový posun" bude dle norem COSC, jelikož hodinky vlastní tento certifikát ( http://www.svycary.cz/certifikat-cosc ). Vždycky záleží na štěstí, který kousek bude mít menší denní odchylku. Chronograf je (jsou) holt komplikace, takže tam nějaké to riziko je - ale zase bych se toho tolik nebál, natož u takové značky. Upraveno 22. října 2009 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laurel Odesláno 22. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 takze takova sportka, na ktery omegy narazis... hmmm to je docela sila na hodinky za vic jak 60 tis... ale s tim se asi moc operovat neda co... jinak, by asi nejaky jiny zasadni problem nemel byt... jeste malej dotaz.. nejakej vyzkousenej prodejce, kterej je vyhlasenej a ma rozumny ceny? (toho v Drazdanech jsem nasel tady na Chronu, nicmene, jestli neni nejakej o kterym bych mel vedet..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 Jak sportka? Jako jestli udělaj třeba -1 sec za den a půl nebo za dva? To tady asi nikdo neřeší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laurel Odesláno 22. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 SPORTKA = jako ze nevis, jakej kus hodinek se Ti dostane do ruky.. takze to muze byt super stroj se skoro +-0s a nebo taky **** s +-30s, kazdopadne bych rekl, ze asi by clovek nemel moc narazit na neco "horsiho" jak +-4 sec... nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 (upraveno) Vím jak jsi to s tou sportkou myslel, nemusíš mi to vysvětlovat... Pozastavoval jsem se nad tím, že to k tomu u takových hodinek přirovnáváš a řešíš. Přečti si, co ten COSC certifikát znamená a zjistíš, že ti +-30 dělat nebudou... Upraveno 22. října 2009 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laurel Odesláno 22. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 jsem to trosku prehnal s tema 30s.. sorry.. ;-) jinak receno clovek si pak zvykne tak 1x za mesic kouknout na atomky a seridit... coz zase neni tak spatny.. aspon si clovek vyhraje.. ;-) o certifikatu jsem samozrejmne cetl z Tveho linku.. dikes za nej,,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fantozzi Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 Za me jednoznacne bez chrona (stejne jako ricous), no a velikost zalezi na Tve ruce. Pro me byly 45,5mm uz moooc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 Myslim ze na mnoho otazek najdes odpovedi ve starsich vlaknech Omega. Vyber velikosti zalezi na kazdem a je dobre si je vyzkouset nazivo, to ti tady nikdo nevyresi... Pro mne nejhezci jsou bez chrona Xl verze, i kvuli pomeru velikost x tloustka. Jsou to automaty, takze presnost v ramci COSC je asi max, co od nich muzes chtit... z me zkusenosti, vzhledem k tomu, ze tyto hodinky jsou naladeny na nejnizzsi prumernou odchylku v 5ti ruznych polohach, nejpresneji jdou, kdyz jsou noseny. Drobne korekce se daji resit vhodnou odkladaci polohou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laurel Odesláno 23. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 To je presne co jsem potreboval vedet.. louskam se forem, divam se na lecos... obcas necemu nerozumim, ale to tu mel asi kazdej novacek.. ;-) Dikes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2009 za mna PO bez chrona a velkost 45.5mm mam ich plus minus pol roka a maximalna spokojnost a ako uz niekto pisal ( sorry nepamatam sa kto.. ) tak ich kup jednoznacne na kovovom tahu a dokup si kaucuk.. dokupovat tah ta vide na cca 15? 16? tisic a ak chces dosiahnut este vacsiu presnost, tak si za 20 frankov objednaj certifikat, a ked ti pride uvidis v jakych polohach, sa ako meskaju/predchadzaju a podla toho budes vediet ako ich na noch ukladat.. ked sa ti za den predchadzaju, tak si najdes polohu kde najviac meskaju a pri meskani zase naopak.. ja som tak doscielil presnost za viac jako 1 mesiac 1 minutu 8 sekund pozadu ( ale musim podotkut chdim s nimi 2 krat tyzdenne plavat, bol som sa 4 krat potapat, nejake tie disco, ... skratka otrasov a zmien teplot mali dost a aj tak spolu s certifikatom len nieco cez minutu.. ) FiXilVer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laurel Odesláno 30. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 a ak chces dosiahnut este vacsiu presnost, tak si za 20 frankov objednaj certifikat, a ked ti pride uvidis v jakych polohach, sa ako meskaju/predchadzaju a podla toho budes vediet ako ich na noch ukladat..FiXilVer No to je pekny.. jsem zvedav jak budou slapat kdyz ja hodinky nesundavam vubec... mozna krom sprchy, ale jinak stale na ruce... si nasteluju ruku pres noc do sveraku aby se mi srovnal cas.. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník krystekomega Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 Z tych trzech to 2200.50.00 Z těchto tří 2200.50.00 Jeżeli rozmiar 42 Tobie nie przeszkadza to może 2201.51.00? Pokud velikost 42 Ty nevadí do může 2201.51.00? Mi osobiście pomarańczowe wstawki się podobają. Mě osobně oranžová vložení, jako je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laurel Odesláno 6. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 Tak jsem poridil trosku jiny typ hodinek - Hamilton KHAKI NAVY GMT Duvod byl jedinej a to ze nevim jestli budu umet s mechanikou zit... zatim se zda ze jo... jsem prekvapen ze jdou stabilne +4 sec za cca 36 h. Nechtel jsem hned jit do PO, ktere jsou financne uplne jinde. Takze pokud ustojim mechaniku (hodne let jsem byl na digitalkach a poslednich 6 let na rucickovym quartzu), tak se vubec nebranim PO.. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2009 2200.50.00 /dokupovat tah je drahe/. ak mas malu ruku tak to iste v mensom rozmere. su to jedny z hodiniek ktore sa uz velmi nepustaju z ruky, vacsinou len pod tlakom okolnosti, tak ak chces este chvilu striedat ine tak s tym pockaj.. potom budes lutovat ked ich predas dalej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se