levistrauss Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 levistrauss: diky moc. taky bych prosil jeste fotku na ruce, jako kolega prede mnou. Tak tady jsou. Kdybyste měli nějaké dotazy, klidně se ptejte. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Tak tady jsou. Kdybyste měli nějaké dotazy, klidně se ptejte. diky. docela macaty. vyfotil jsi je teda v nejhorsi moznou dobu, to musim rict... ty rucky v zakrytu jeste doplnujici dotaz, jaky mas obvod zapesti, prosim? pro lepsi predstavu. diky a uzivej jich v poklidu.
levistrauss Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 diky. docela macaty. vyfotil jsi je teda v nejhorsi moznou dobu, to musim rict... ty rucky v zakrytu jeste doplnujici dotaz, jaky mas obvod zapesti, prosim? pro lepsi predstavu. diky a uzivej jich v poklidu. Po obvodu 19 cm... Teda mluvíme o ruce... Jinak přikládám pár dalších fotek, tentokrát z dnešního rána a dal jsem si záležet, ať nejsou ručičky v zákrytu. I když, všimli jste si, že ty ručičky, když jsou v zákrytu, tak vypadají jako raketa? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vladimír P. Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 Uf, ta výška hodinek, asi 15.2 mm to je mazec. Nevadí to při oblékání? Jinak krasavice.
levistrauss Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 Uf, ta výška hodinek, asi 15.2 mm to je mazec. Nevadí to při oblékání? Jinak krasavice. Zas tak moc ne, ale je pravda, že rukáv překrývající hodinky, vypadá zvláštně. V každém případě je to pořádný kus železa, který budí důvěru, že se jentak nerozsype. Čas ukáže. Zaujal mě drobný technický detail zajištění pojistky otevírání tahu. Většina výrobců (i těch lepších) většinou spoléhá na prolis na bočních stranách pojistky, které zapadnou do odpovídajících prolisů na přesce. U Landmonstera (a patrně i u ostatních hodinek Seiko) je to zpracováno velmi důmyslně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 levi, chtel bych ozivit vlakno a zeptat se, jestli mas zkusenost s jinym tahem nebo remenem na tyhle landmonstery. zase po jednech pokukuji...
Honza K. Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 Zaujal mě drobný technický detail zajištění pojistky otevírání tahu. Většina výrobců (i těch lepších) většinou spoléhá na prolis na bočních stranách pojistky, které zapadnou do odpovídajících prolisů na přesce. U Landmonstera (a patrně i u ostatních hodinek Seiko) je to zpracováno velmi důmyslně. Monstra to mají také tak. Jen na mém tahu by ta jistící sponka měla být tak o 1/2 mm delší, protože kulička do otvoru nevyskočí celá, ale tak ze dvou třetin. Drželo by to pak o něco lépe, takhle to je tak na 95%. Ale jinak OK. A hodinky máš pěkné.
levistrauss Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 (upraveno) levi, chtel bych ozivit vlakno a zeptat se, jestli mas zkusenost s jinym tahem nebo remenem na tyhle landmonstery. zase po jednech pokukuji... No, zkoušel jsem tam dát jen pro představu černý kaučku (foto bohužel nemám, bylo to v obchodě), ale podle mě nic moc. Zdá se mi, že ty nožky jsou moc masivní a prostor, který vznikne mezi kaučukem a tělem hodinek je podle mě taky docela velký. Prostě to vypadá, jako by tam něco chybělo. Ale netvrdím, že s jiným, možná masivnějším kaučukem by to nemohlo vypadat dobře. Edit: Teď jsem si uvědomil, že Karlos sem postoval model na kaučuku a musím potvrdit, že s masivnějším řemenem nevypadají zle. Já jsem tam zkoušel asi fakt moc subtilní kus... Upraveno 24. března 2010 uživatelem levistrauss
levistrauss Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Odesláno 24. března 2010 Monstra to mají také tak. Jen na mém tahu by ta jistící sponka měla být tak o 1/2 mm delší, protože kulička do otvoru nevyskočí celá, ale tak ze dvou třetin. Drželo by to pak o něco lépe, takhle to je tak na 95%. Ale jinak OK. A hodinky máš pěkné. Díky za pochvalu! Jinak stejný problém jsem měl taky, ten otvor sponky nezapadal na "kuličku". Pak jsem chvíli laboroval s diver s extension a najednou to všechno do sebe zapadá, jak má. Jen musím dodat, že jsem s tím nelaboroval nějak záměrně, dokonce jsem si toho všim až později, ale je docela možné, že si to "nějak" sedlo...
little_w Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Odesláno 25. března 2010 prece jenom mam jeste dotaz: kde jste je koupili? na e-bayi jich par je, ale nikdo je neni ochoten posilat mimo USA (a bohuzel ani na moji osvedcenou vojenskou adresu, coz vetsinou nebyva sebemensi problem). predem diky za odpoved.
levistrauss Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Odesláno 25. března 2010 prece jenom mam jeste dotaz: kde jste je koupili? na e-bayi jich par je, ale nikdo je neni ochoten posilat mimo USA (a bohuzel ani na moji osvedcenou vojenskou adresu, coz vetsinou nebyva sebemensi problem). predem diky za odpoved. Koupil jsem je na Amazon http://www.amazon.com/Seiko-Automatic-Silv...3965&sr=8-1 Nebyl problém s doručením do ČR.
little_w Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Odesláno 25. března 2010 Koupil jsem je na Amazon http://www.amazon.com/Seiko-Automatic-Silv...3965&sr=8-1 Nebyl problém s doručením do ČR. diky za odpoved. poslal jsem zpravu (to pisu jen pro jistotu, ony ty zpravy chodi-nechodi jak se jim chce).
Honza K. Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Odesláno 25. března 2010 Malý dotaz. Na tom Amazonu jsem zahlédl "item weight = 15,20 ounces". Asi to je nesmysl, to počítají i s krabičkou atd., že jo? Hodinky samotné neváží těch asi 45 deka? Neukamenujte mě, prostě se chci poučit. Kolik asi tak váží doopravdy? Normální Monstra s ocelovým tahem asi 17 deka (9 deka hodinky, 8 deka tah). Jak to vychází tedy tady?
little_w Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Odesláno 25. března 2010 Malý dotaz. Na tom Amazonu jsem zahlédl "item weight = 15,20 ounces". Asi to je nesmysl, to počítají i s krabičkou atd., že jo? Hodinky samotné neváží těch asi 45 deka? Neukamenujte mě, prostě se chci poučit. Kolik asi tak váží doopravdy? Normální Monstra s ocelovým tahem asi 17 deka (9 deka hodinky, 8 deka tah). Jak to vychází tedy tady? podle netu je vaha hodinek s komplet tahem 209 gramu. i tak by to mela byt poradna cihla.
Henatko Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Vytáhnu starší vlákno Na Z20 to už nebylo ono a nový tah je opět "oživil" Jsou opět a pár gramů těžší ale váha mi nedělá problém. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Moty Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 To vypadá hodně dobře, nerozmyslel sis to?
Henatko Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Ty jo chuť na jiné hodinky určitě je ale je mi líto LandMonstra dát dál , vím že bych teď litoval , možná později .Hlavně se mi teď super nosí , už jen je neskrývat pod bundou (čekají na teplo a krátké triko)
palom Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Mně se tyhle hodinky líbí a nejvíc v oranžové...tak tieto su skutocne fajn...nevies ci su dostupne na cesko-slovenskom trhu?
Henatko Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 No myslim ze ofiko tady byt nemaji takze je v obchode nenajdes , max přes bazarky nebo zde na foru ale dostat od nekoho LandMonstra je peklo viz já , na aukru jsou cerne za 11,5 ale to je hodne nehezka cena.Jinak uz snad jen mesh at to mám komplet (Maratac,guma,NATO a tah mám)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se