spot Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 chcel by som Vas poprosit o radu ohladom nespravneho cisla modelu mojich hodin certina. Dna 28.9.2009 som si zakupil DS podium model C536.7029.42.69. Na zarucnom liste mam uvedene taktiez toto cislo. Vizualne to sedi presne s oznacenim na webovej stranke certiny. Dnes som zbadal ze na zadnom veku vsak mam uvedene ine cislo C536.7129.42.69. nie je mi jasne ako sa to mohlo prihodit - modely sa lisia len remienkom asi niekto vymenil remienok? nie su nove? prihodila sa chyba.... neviem je mi to divne co vy na to?
CzechJoker Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 Nejspíš prodejce "potřeboval" kovový tah pro někoho jiného, tak si pomohl takto. Z fabriky to určitě takhle neodjelo.
Hajek Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 Někde jsem o tom už četl, mělo by to být v pořádku - Certina tohle u některých modelů dělá, že používá stejná zadní víčka pro modely s kovovým nebo koženým náramkem. Důležité je, co máš napsané v záručním listě.
spot Odesláno 25. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2009 Někde jsem o tom už četl, mělo by to být v pořádku - Certina tohle u některých modelů dělá, že používá stejná zadní víčka pro modely s kovovým nebo koženým náramkem. Důležité je, co máš napsané v záručním listě. vysledkom toho je ze mi vlastne nesedi zarucny list s realnym kusom, lisi sa to v jednom cisle
Hajek Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 Pokud souhlasí model hodinek tak bych to neřešil - jestli hodinkám vyměníš náramek nemá na záruku stroje vliv.
ramon Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 Pokud souhlasí model hodinek tak bych to neřešil - jestli hodinkám vyměníš náramek nemá na záruku stroje vliv. To jo, ale když vyměníš řemen, označení hodinek zůstane stejný. Takhle má záručák na jinej model.
Hajek Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 (upraveno) Pochopil jsem, že rozdíl je jen v náramku - ne ve stroji. Upraveno 28. října 2009 uživatelem Hajek
spot Odesláno 30. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2009 Pochopil jsem, že rozdíl je jen v náramku - ne ve stroji. uz som to poriesil. mailoval som s hybernia.cz a tam mi odpisali ze vraj to tak certina robi. su dva modely ktore sa lisia iba v remienku. ale vraj na chrbte hodiniek je vzdy iba jedno cislo. ze je to tak ok. je to cudne lebo vlastne na hod mam ine cislo ako na zar liste. ale vraj to je dobre....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se