Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Vraby...ty olle...tys našel poklad nebo co...sorry za OT :thumbsup_anim:

Proč? dneska jsem udělal šťaru u rodiču,prý si je mám vzít nebo že to vyhodí.Nejsem znalej,ale nějak blbnou potřebují doktora.

Quartz to není.Už se mi povedlo je rozchodit.Třeba se umoudří po tolika letech nepracování.

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno
Quartz to není.Už se mi povedlo je rozchodit.

Ale hlavně... Quartz je antimagnetickej tak jako tak. Problém se řešil/ší u mechanických hodinek v podobě vnitřního antimagnetického pouzdra z tzv. měkké oceli nebo antimagnetického vlásku u setrvačky. Celkem dobře to mají vyřešený "Rolády" svým parachromem.

Odesláno
Ale hlavně... Quartz je antimagnetickej tak jako tak. Problém se řešil/ší u mechanických hodinek v podobě vnitřního antimagnetického pouzdra z tzv. měkké oceli nebo antimagnetického vlásku u setrvačky. Celkem dobře to mají vyřešený "Rolády" svým parachromem.

Tak že abych rozumněl,je to mechanika s nějakou antimagnetickou vychytávkou yes?

Odesláno
Tak že abych rozumněl,je to mechanika s nějakou antimagnetickou vychytávkou yes?

Přesně tak. :smile_anim: A protože vyrobit slitinu pro antimagnetický vlásek je docela problém a vzhledem ke stáří hodinek tipuji právě vnitřní antimagnetické pouzdro.

Odesláno

To je pěkné,ale já nejsem ani žádný znalec hodinek natož sběratel.Jestli má někdo zájem?Cenu hodinek si samozřejmě neumím představit.Doufám že tu nic neporušuji.

Odesláno (upraveno)

Jsem neznalec jiných hodinek než Prim, ale nejsou tohle nechvalně známé "dederonské" mechanické hodinky bez kamenů? Jak to chápu v zásadě zmenšené budíky s plánovanou životností dva roky?

Proto tam není obvyklý údaj o počtu kamenů ve strojku.

Pokud jdou, je to zázrak :)

Upraveno uživatelem Biges

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...