vraby Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 Pánové prosí co je to za stroje?Díky za pomoc
Diamondking Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 Vraby...ty olle...tys našel poklad nebo co...sorry za OT
vraby Odesláno 25. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2009 (upraveno) Vraby...ty olle...tys našel poklad nebo co...sorry za OT Proč? dneska jsem udělal šťaru u rodiču,prý si je mám vzít nebo že to vyhodí.Nejsem znalej,ale nějak blbnou potřebují doktora. Quartz to není.Už se mi povedlo je rozchodit.Třeba se umoudří po tolika letech nepracování. Upraveno 25. října 2009 uživatelem vraby
PhoeniX Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 Quartz to není.Už se mi povedlo je rozchodit. Ale hlavně... Quartz je antimagnetickej tak jako tak. Problém se řešil/ší u mechanických hodinek v podobě vnitřního antimagnetického pouzdra z tzv. měkké oceli nebo antimagnetického vlásku u setrvačky. Celkem dobře to mají vyřešený "Rolády" svým parachromem.
vraby Odesláno 25. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2009 Ale hlavně... Quartz je antimagnetickej tak jako tak. Problém se řešil/ší u mechanických hodinek v podobě vnitřního antimagnetického pouzdra z tzv. měkké oceli nebo antimagnetického vlásku u setrvačky. Celkem dobře to mají vyřešený "Rolády" svým parachromem. Tak že abych rozumněl,je to mechanika s nějakou antimagnetickou vychytávkou yes?
PhoeniX Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 Tak že abych rozumněl,je to mechanika s nějakou antimagnetickou vychytávkou yes? Přesně tak. A protože vyrobit slitinu pro antimagnetický vlásek je docela problém a vzhledem ke stáří hodinek tipuji právě vnitřní antimagnetické pouzdro.
little_w Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 Tak že abych rozumněl,je to mechanika s nějakou antimagnetickou vychytávkou yes? yes
vraby Odesláno 25. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2009 Ja píše Diamondking je to tedy poklad
PhoeniX Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 Ja píše Diamondking je to tedy poklad Každé mechanické hodinky jsou pokladem.
vraby Odesláno 25. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2009 To je pěkné,ale já nejsem ani žádný znalec hodinek natož sběratel.Jestli má někdo zájem?Cenu hodinek si samozřejmě neumím představit.Doufám že tu nic neporušuji.
PhoeniX Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 50 pro prodejní vlákno máš, takže Tě ani nikdo podezírat nebude.
Biges Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 (upraveno) Jsem neznalec jiných hodinek než Prim, ale nejsou tohle nechvalně známé "dederonské" mechanické hodinky bez kamenů? Jak to chápu v zásadě zmenšené budíky s plánovanou životností dva roky? Proto tam není obvyklý údaj o počtu kamenů ve strojku. Pokud jdou, je to zázrak Upraveno 28. října 2009 uživatelem Biges
Diamondking Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 Každé mechanické hodinky jsou pokladem. Hepry, já našel doma Molnija-Discovery Day..jsou mexanické, tikají jak blázen a poklad to určitě nejní http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=23293
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se