Diamondking Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 Prosím nekamenovat..toto jsem dneska našel mezi různými starými věcmi, ani nevím odkud se vzaly..nicméně jsem je natáhl a jdou a tikají Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Diamondking Odesláno 26. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2009 Hmm, tady mají napsané Molnija a dole MADE IN USSR..spíš bych to tipoval na nějaký pouťový kousek, pláště nejsou ryté ale lisované. Za 24 hod udělaly +5s..seriové číslo kalibru 468545 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karlos Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 Taky to vidím jako kousek z produkce suvenýrů pro turisty. A na strojku je vidět pečlivé a jemné zpracování
Diamondking Odesláno 26. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2009 Taky to vidím jako kousek z produkce suvenýrů pro turisty. A na strojku je vidět pečlivé a jemné zpracování to je fakt..jemnější práci jsem ještě neviděl...ale Molnije to jsou: http://ussrwatches.blogspot.com/2009/08/mo...cket-watch.html
Biges Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 Teďka si koleduji o stíhání, ale mně nepřipadají nějak hrozné. Ale zřejmě nejsem jako "primkář" tak náročný
Kupa54 Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Na kvalitě provedení strojku je krásně vidět úpadek hodinařiny (jako ostatně i u kalibrů Prim) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se