Přejít na obsah

HERCULES vs HERKULES  

79 hlasů

1. 1. Co byste radsi?

• Hercules (hodinky)
      37
    • Herkules (salám)
      42

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 87
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Cyber napsal:
Zase bejvalky, vy mě dáváte....nedávno JLC, a ted tyhle miláčkovatý Herculy :-), od Jirky je beru zase já ... potřetí :-)

Ted jeste kdy a kdo je vrati tomu americkymu namornikovi, treba se mu po nich taky stejska :)

Odesláno
  spiderer napsal:
Normalni to neni v tom mas urcite pravdu :)

Paci sa mi ale ze si stale vpohode a si sa neurazil :smile_anim: , beriem to tak ze si uz vo vyssom stadiu, uz nemam zrejme daleko aby som chapal uzke vysperkovane umelecke suvislosti...

Odesláno
  gerhard napsal:
Paci sa mi ale ze si stale vpohode a si sa neurazil :smile_anim: , beriem to tak ze si uz vo vyssom stadiu, uz nemam zrejme daleko aby som chapal uzke vysperkovane umelecke suvislosti...

Neni duvod se urazet, kazdej neoceni brejtlingy v salamu a je to tak v poradku.. bylo to stejne mysleno spis jako vtip nez ze by to melo nejake vyssi umelecke ambice :) vedle Saudka to asi v galeriich viset nebude, ted uz jen potrebuju trochu casu abych se s tim smiril :thumbsup_anim:

Odesláno
  spiderer napsal:
Neni duvod se urazet, kazdej neoceni brejtlingy v salamu a je to tak v poradku.. bylo to stejne mysleno spis jako vtip nez ze by to melo nejake vyssi umelecke ambice :) vedle Saudka to asi v galeriich viset nebude, ted uz jen potrebuju trochu casu abych se s tim smiril :thumbsup_anim:

Poslednu dobu som velmi vazny a nic neberiem zlahka ... moja chyba:-).

Odesláno
  Cyber napsal:
Zase bejvalky, vy mě dáváte....nedávno JLC, a ted tyhle miláčkovatý Herculy :-), od Jirky je beru zase já ... potřetí :-)

Nějak jsi mě přeskočil, ne? ;)

Odesláno (upraveno)

Protože jsem zjistil, že není řádným členem chronomagu ten, kdo tyhle hodinky alespoň jednou nevlastnil docela by bylo fajn,kdyby bývalí majitelé Herkulesu sem napsali důvod, ne proč je koupili / jsou nádherné/, ale proč je nakonec poslali do světa. /Váha_? rozměry? přesnost? nutnost splácet alimenty ? atd. /

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno (upraveno)
  Conrad napsal:
Protože jsem zjistil, že není řádným členem chronomagu ten, kdo tyhle hodinky alespoň jednou nevlastnil docela by bylo fajn,kdyby bývalí majitelé Herkulesu sem napsali důvod, ne proč je koupili / jsou nádherné/, ale proč je nakonec poslali do světa.

Protože mi Cyber napsal, jestli bych mu je nechtěl prodat zpátky, že zjistil, že bez nich nemůže žít a že už je nikdy do smrti neprodá.

:lol2: :lol2: :lol2:

A já zrovna přemýšlel, co prodat, bych si mohl koupit Zenith El Primero Co-pilot ;)

Upraveno uživatelem M916
Odesláno
  Conrad napsal:
Protože jsem zjistil, že není řádným členem chronomagu ten, kdo tyhle hodinky alespoň jednou nevlastnil docela by bylo fajn,kdyby bývalí majitelé Herkulesu sem napsali důvod, ne proč je koupili / jsou nádherné/, ale proč je nakonec poslali do světa. /Váha_? rozměry? přesnost? nutnost splácet alimenty ? atd. /

Brzo mě omrzely, navíc mi byly o číslo větší a připadal jsem si s nima komicky, podobně jako když jsem dva dny nosil Steinhart 47mm. Tyhle dvoje hodinky jsou snad jediné, po kterých ani nevzdechnu.

Odesláno
  New Milis napsal:
Brzo mě omrzely, navíc mi byly o číslo větší a připadal jsem si s nima komicky, podobně jako když jsem dva dny nosil Steinhart 47mm. Tyhle dvoje hodinky jsou snad jediné, po kterých ani nevzdechnu.

No Steinharty jsi mi prodal, nemůžu pochopit proč salámy ne. Já teď furt vzdechám, už mě doma za to hubujou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...