ANT Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 ahojte, potrebujem poradit kde kupit novy domcek na hodinky. moja predstava je: krabicka na 3-5 kusov hodiniek. Rozmery take aby sa tam netlacili velmi na seba kvalitne prevedenie cena max. 100 Eur material vonkajsku moze byt aj koza, ale na tom mi velmi nezalezi ide mi hlavne o kvalitne prevedenie vsetkych casti pozeral som na tu na Kadloo Quartier four Carbon watch box za cenu 89 EUR pripadne tu na niektore boxy uplne na zaciatku som pozeral na tento krasny box ale shipping je nenormalne vysoky. poradite mi niekto spolahliveho predajcu, pripadne konkretny box s ktorym mate dobru skusenost...kvalita prevedenia atd... Dakujem
bandicoot Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 Co něco od zdejšího člena timemachine? Sám mám zkušenost se třemi různými boxy a jsem spokojen. A za 100Eur budeš mít box i s winderem :-)
ANT Odesláno 27. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2009 Co něco od zdejšího člena timemachine? Sám mám zkušenost se třemi různými boxy a jsem spokojen. A za 100Eur budeš mít box i s winderem :-) ahoj, dik za radu. nemas skusenosti s niektorym z tych shopov co som sed mal linky?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se