ANT Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 zdravim vsetkych, nemate niekto nahodou fotku/niekolko fotiek Archimede Pilot Chrono spolu s Archimede XLH? Ako brazdim interent, tak ho brazdim no neviem na takuto spolocnu foto natrafit. Dost by ma zaujimalo porovnanie tychto dvoch modelov jedneho vyrobcu.... Dakujem
Diamondking Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 (upraveno) Stáhni si fota těch modelů co chceš a v malování je spoj dohromady..nic těžkého.. Tady to máš: Edit: přidání fota Upraveno 28. října 2009 uživatelem Diamondking
ANT Odesláno 28. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2009 (upraveno) Diamondking napsal: Stáhni si fota těch modelů co chceš a v malování je spoj dohromady..nic těžkého.. Tady to máš: Edit: přidání fota skor mi islo o nejake "zive" foto na ruke pre porovnanie a tak...dik moc Upraveno 28. října 2009 uživatelem ANT
Diamondking Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 ANT napsal: skor mi islo o nejake "zive" foto na ruke pre porovnanie a tak...dik moc Něco takového?/omluva Chronoshopu a Ypovi za uzmutí fotek/
ANT Odesláno 28. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2009 o moc lepsie dik este ked niekde vykuzlis taku foto kde su obidvoje hodinky vedla seba (na jednej foto) tak si sef ))))
Koniferka Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 ANT napsal: o moc lepsie dik este ked niekde vykuzlis taku foto kde su obidvoje hodinky vedla seba (na jednej foto) tak si sef )))) tak s tím by ti pomohl nejlépe kubson,pokud má zrovna oba modely v obchodě
ANT Odesláno 28. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2009 Koniferka napsal: tak s tím by ti pomohl nejlépe kubson,pokud má zrovna oba modely v obchodě no napadlo ma to popravde ako prve, ale nechcem ho s tym velmi otravovat...najskor som sa chcel opytat na fore ci niekto nieco nema
Diamondking Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 ANT napsal: no napadlo ma to popravde ako prve, ale nechcem ho s tym velmi otravovat...najskor som sa chcel opytat na fore ci niekto nieco nema Jak jsem koukal na Chronoshop, tak Chrona jsou "na cestě" a XLH má skladem. Jestli tady někdo má oboje tak to nevím..nicméně, porovnat je můžeš i z první fotky i z druhé a ještě ti dám třetí, trošku větší
ANT Odesláno 29. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2009 no a co ty na ne vravis Diamonde? paradne hodinky, nejako som sa do oboch zapozeral a mam take silne nutkanie pokial nedostanem XLH na Vianoce (su na zozname pre priatelku tych co by sa mi pacili a su este v limite), tak si ich po novom roku mozno kupim...ked XLH vzal by som verziu so zdobenym strojcekom
kubson Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 oba modely mám skladem, včetně XLH TOP, v pondělí můžu nafotit, ale raději mi to prosím připomeň do mailu
Diamondking Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 ANT napsal: no a co ty na ne vravis Diamonde? paradne hodinky, nejako som sa do oboch zapozeral a mam take silne nutkanie pokial nedostanem XLH na Vianoce (su na zozname pre priatelku tych co by sa mi pacili a su este v limite), tak si ich po novom roku mozno kupim...ked XLH vzal by som verziu so zdobenym strojcekom Jsou krásné, no..co na to říct..ale já kdybych si měl vybrat, tak raději ty chrona..když už, tak už
ANT Odesláno 29. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2009 kubson napsal: oba modely mám skladem, včetně XLH TOP, v pondělí můžu nafotit, ale raději mi to prosím připomeň do mailu oki Kubsone, dik moc...ozvem sa cez vikend
Diamondking Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 ANT napsal: oki Kubsone, dik moc...ozvem sa cez vikend ANTe..potom to foto hoď tady..ať vím jak to vypadá...díííííkes
ANT Odesláno 30. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2009 (upraveno) Diamondking napsal: ANTe..potom to foto hoď tady..ať vím jak to vypadá...díííííkes ak to Kubsonovi nebude vadit, tak kludne...tiez som zvedavy ako posobia tieto dva modely vedla seba na zivych fotkach (velkost puzdra, hrubka puzdra...) edit: P.S: dost sa na tie foto tesim, takze uz aby bolo po vikende Upraveno 30. října 2009 uživatelem ANT
ANT Odesláno 3. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 foto by Kubson vdaka za fotku Kubsone, uz dve hodiny na ne cumim....
Diamondking Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 (upraveno) kibi napsal: je to jasny, oboje... Heh..to je hezké..já raději ty chrona..... protože ty druhé nemají sklíčko Upraveno 3. listopadu 2009 uživatelem Diamondking
ANT Odesláno 3. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 osobne ma to skor do tych XLH zacalo trochu tahat, ale ked tak bud so zavretym dnom alebo zdobenym strojcekom (verzia TOP) by som ich bral. Necham si to v sebe trochu ulezat a uvidime co z toho bude...
zuikomatt Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 Diamondking napsal: Heh..to je hezké..já raději ty chrona..... protože ty druhé nemají sklíčko Ja by som bral chrono - pozeram na XLH a chyba mi centralna sekundovka.
ANT Odesláno 10. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 (upraveno) zuikomatt napsal: Ja by som bral chrono - pozeram na XLH a chyba mi centralna sekundovka. tak ale ani na chronach neni centralna sekundovka edit: to by ta mozno potom mohli najviac zaujimat XL Automatik (najvacsie na foto) Upraveno 11. listopadu 2009 uživatelem ANT
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se