Přejít na obsah

Archimede Pilot Chrono & Archimede XLH na jednej fotke

Doporučené příspěvky

Odesláno

zdravim vsetkych,

nemate niekto nahodou fotku/niekolko fotiek Archimede Pilot Chrono spolu s Archimede XLH?

Ako brazdim interent, tak ho brazdim no neviem na takuto spolocnu foto natrafit.

Dost by ma zaujimalo porovnanie tychto dvoch modelov jedneho vyrobcu....

Dakujem

Odesláno (upraveno)

Stáhni si fota těch modelů co chceš a v malování je spoj dohromady..nic těžkého.. :) Tady to máš:

Edit: přidání fota

post-5298-1256764638.jpg

Upraveno uživatelem Diamondking
Odesláno (upraveno)
  Diamondking napsal:
Stáhni si fota těch modelů co chceš a v malování je spoj dohromady..nic těžkého.. :) Tady to máš:

Edit: přidání fota

skor mi islo o nejake "zive" foto na ruke pre porovnanie a tak...dik moc

Upraveno uživatelem ANT
Odesláno

o moc lepsie :) dik

este ked niekde vykuzlis taku foto kde su obidvoje hodinky vedla seba (na jednej foto) tak si sef :)))))

Odesláno
  ANT napsal:
o moc lepsie :) dik

este ked niekde vykuzlis taku foto kde su obidvoje hodinky vedla seba (na jednej foto) tak si sef :)))))

tak s tím by ti pomohl nejlépe kubson,pokud má zrovna oba modely v obchodě

Odesláno
  Koniferka napsal:
tak s tím by ti pomohl nejlépe kubson,pokud má zrovna oba modely v obchodě

no napadlo ma to popravde ako prve, ale nechcem ho s tym velmi otravovat...najskor som sa chcel opytat na fore ci niekto nieco nema

Odesláno
  ANT napsal:
no napadlo ma to popravde ako prve, ale nechcem ho s tym velmi otravovat...najskor som sa chcel opytat na fore ci niekto nieco nema

Jak jsem koukal na Chronoshop, tak Chrona jsou "na cestě" a XLH má skladem. Jestli tady někdo má oboje tak to nevím..nicméně, porovnat je můžeš i z první fotky i z druhé a ještě ti dám třetí, trošku větší :)

post-5298-1256784186.jpg

Odesláno

no a co ty na ne vravis Diamonde? paradne hodinky, nejako som sa do oboch zapozeral a mam take silne nutkanie pokial nedostanem XLH na Vianoce (su na zozname pre priatelku tych co by sa mi pacili a su este v limite), tak si ich po novom roku mozno kupim...ked XLH vzal by som verziu so zdobenym strojcekom

Odesláno
  ANT napsal:
no a co ty na ne vravis Diamonde? paradne hodinky, nejako som sa do oboch zapozeral a mam take silne nutkanie pokial nedostanem XLH na Vianoce (su na zozname pre priatelku tych co by sa mi pacili a su este v limite), tak si ich po novom roku mozno kupim...ked XLH vzal by som verziu so zdobenym strojcekom

Jsou krásné, no..co na to říct..ale já kdybych si měl vybrat, tak raději ty chrona..když už, tak už :thumbsup_anim:

Odesláno
  kubson napsal:
oba modely mám skladem, včetně XLH TOP, v pondělí můžu nafotit, ale raději mi to prosím připomeň do mailu

oki Kubsone, dik moc...ozvem sa cez vikend

Odesláno (upraveno)
  Diamondking napsal:
ANTe..potom to foto hoď tady..ať vím jak to vypadá...díííííkes :)

ak to Kubsonovi nebude vadit, tak kludne...tiez som zvedavy ako posobia tieto dva modely vedla seba na zivych fotkach (velkost puzdra, hrubka puzdra...)

edit: P.S: dost sa na tie foto tesim, takze uz aby bolo po vikende :)

Upraveno uživatelem ANT
Odesláno

osobne ma to skor do tych XLH zacalo trochu tahat, ale ked tak bud so zavretym dnom alebo zdobenym strojcekom (verzia TOP) by som ich bral. Necham si to v sebe trochu ulezat a uvidime co z toho bude... :)

Odesláno
  Diamondking napsal:
Heh..to je hezké..já raději ty chrona..... :) protože ty druhé nemají sklíčko :thumbsup_anim:

Ja by som bral chrono - pozeram na XLH a chyba mi centralna sekundovka.

Odesláno (upraveno)
  zuikomatt napsal:
Ja by som bral chrono - pozeram na XLH a chyba mi centralna sekundovka.

tak ale ani na chronach neni centralna sekundovka

edit: to by ta mozno potom mohli najviac zaujimat XL Automatik (najvacsie na foto)

post-3541-1257897761.jpg

Upraveno uživatelem ANT

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...