Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim vsechny na tomto foru.

Premyslim o koupi tehto hodinek

http://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/seiko/p...aster-pilot.php

Problem je, ze jsem prolezl vsechny hodinarstvi u nas(jsem z Hradce Kralove) a nikde jsem na ne nenarazil.

Jde mi o to, ze na fotkach z internetu je spatne poznat, jak jsou ve skutecnosti velke, resp. jakou maji vysku pouzdra (omlouvam se, pokud je pro to zde nejaky jiny odbornejsi vyraz :-))

Mate je zde nekdo?

koukal jsem jeste na model Seiko SNA411,ale to je pro me uz moc velka divocina (moc cisel=spatna citelnost apod)

meli by jste i nejake doporuceni na podobny model(resp podobny styl) ? na znacce Seiko rozhodne netrvam....

predem dekuji za ohlasy

Odesláno

Zdravím,

první informace z google zní, že by tyto hodinky měly mít rozměr viz Case: 39 mm diameter x 10 mm thick. Bracelet: 17 mm. O tom, jestli je to moc, nebo málo, to je subjektivní. Záleží asi na zvyku. Třeba některý z členů bude je bude vlastnit a podělí se o bližší informace.

Honza

Odesláno
Zdravim vsechny na tomto foru.

Premyslim o koupi tehto hodinek

http://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/seiko/p...aster-pilot.php

Problem je, ze jsem prolezl vsechny hodinarstvi u nas(jsem z Hradce Kralove) a nikde jsem na ne nenarazil.

Jde mi o to, ze na fotkach z internetu je spatne poznat, jak jsou ve skutecnosti velke, resp. jakou maji vysku pouzdra (omlouvam se, pokud je pro to zde nejaky jiny odbornejsi vyraz :-))

Mate je zde nekdo?

koukal jsem jeste na model Seiko SNA411,ale to je pro me uz moc velka divocina (moc cisel=spatna citelnost apod)

meli by jste i nejake doporuceni na podobny model(resp podobny styl) ? na znacce Seiko rozhodne netrvam....

predem dekuji za ohlasy

Mam taky pocit ze na www.aukro.cz zrovna niekto predava tento model a za krajsiu cenu. Za tieto peniaze uz mozes pomyslat aj na automaty od firmy Orient, ktora je taktiez clenom skupiny Seiko. Ak chces ale radsej Quartz, tak som nic nepovedal. Hodinky su to podla mna celkom pekne.

Odesláno

Dekuji vsem za rady...

Mam definitivne vybrano...

Na Aukru je ma taky jeden uzivatel za podobny penize, jako na e-bay (diky horhe)

btw ty ceny na ceskych eshopech a v kamennych kramech jsou ve srovnani se svetem tragedie... :suicide_anim:

Tak uvidime..

Jeste jednou diky vsem!

Odesláno
Mam taky pocit ze na www.aukro.cz zrovna niekto predava tento model a za krajsiu cenu. Za tieto peniaze uz mozes pomyslat aj na automaty od firmy Orient, ktora je taktiez clenom skupiny Seiko. Ak chces ale radsej Quartz, tak som nic nepovedal. Hodinky su to podla mna celkom pekne.

diky za typ...ale automaty jsem nechtel naschval..hodinky budu pouzivat v trochu "drsnejsich" podminkach :-)

Odesláno
Dekuji vsem za rady...

Mam definitivne vybrano...

Na Aukru je ma taky jeden uzivatel za podobny penize, jako na e-bay (diky horhe)

btw ty ceny na ceskych eshopech a v kamennych kramech jsou ve srovnani se svetem tragedie... :suicide_anim:

Tak uvidime..

Jeste jednou diky vsem!

Za mě jsou ty 411 úplně jiná liga. Viděl jsem oboje na živo a i čitelnost je u 411 lepší. Navíc ty 253 jsou dost malé a nízké. 411 jsou na živo min. o třídu lepší.

• po 4 týdnech...
Odesláno
Za mě jsou ty 411 úplně jiná liga. Viděl jsem oboje na živo a i čitelnost je u 411 lepší. Navíc ty 253 jsou dost malé a nízké. 411 jsou na živo min. o třídu lepší.

nevite, zda je mozne na ty 411 prehodit kozeny reminek?

• po měsících...
Návštěvník quartzik
Odesláno

No tak já bych šel do těch 253, 411 jsou dle mě až moc přehustěné, chaotické a nečitelné. A že jsou malé? Řekl bych, že jsou tak akorát. Já třeba nemusím "budíky" na ruce...

Odesláno

<!--quoteo(post=341315:date=9.11.2009 - 18:19:name=klaucz)--><div class='quotetop'>QUOTE(klaucz @ 9.11.2009 - 18:19) 341315[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Za mě jsou ty 411 úplně jiná liga. Viděl jsem oboje na živo a i čitelnost je u 411 lepší. Navíc ty 253 jsou dost malé a nízké. 411 jsou na živo min. o třídu lepší.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

nevite, zda je mozne na ty 411 prehodit kozeny reminek?

Je to možné a docela jim sluší.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...