Jeremy Odesláno 4. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2007 No a proc ne? Eta jako Eta rozdily budou zanedbatelny. Tak to rozhodně nebudou - rozhodně není ETA jako ETA - a to ani v rámci stejného modelu strojku. Pouzdro z leštěné nerezové oceli se nedá srovnávat s plastovým, stejně jako použité číselníky. O brandu úmyslně nemluvím, ale ten rozdíl v ceně relativně odpovídá rozdílu v kvalitě. Což nikterak nesnižuje Swatchky - za ty prachy bych si radší koupil hezké Swatch, než quartzové casio nebo citizen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blekota Odesláno 6. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2007 odporucam precitat zaujimava analyza swatchiek - je to ten starsi typ automatov uz sa dava lepsi strojcek do nich v sucasnosti http://www.timezone.com/library/horologium...673144417823408 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NUVOLARI Odesláno 15. srpna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2007 Nevíte někdo něco o Swatchkách se solárním a tepelným pohonem? Nedávno jsem na ně narazil v annonci. Běžel jsem se zeptat do obchodu ,ale tam vědí jen že nejsou pro český trh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro:) Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2007 Viděl jsem pár kousků na ebay, tak se tam podívej:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2007 http://stores.ebay.de/WATCHPAPST_ORIGINALS...6QQftidZ2QQtZkm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bodacat Odesláno 4. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2007 SWATCH 24h movement Moc se omlouvám za inzerci a za vstoupení do této diskuse, ale jak už někdo psal ? nechci tu jen tak psát příspěvky, jen abych splnil 50 příspěvků. Pochopím, když to administrátor smaže Nabízím hodinky SWATCH 24h movement. NIKDY NENOŠENY!!! 100% stav a funkčnost. S koženým páskem, originálníma papírama a v originální krabičce. Pořád jsem si je schovával, ale nikdy nevyužil Cena 1.000,- Kč Tel.: 604 45 27 20 Děkuji a ještě jednou se omlouvám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sova Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2008 (upraveno) Když nepočítám Prim Sport co sem dostal tak v 98´od dědečka (byly krásný, měli bílej ciferník s červenýma číslama a černý gumový sportovní pásek, kde bylo červeným písmem vyraženo Prim Sport), který sem pak idiot nechal mé holce Tal ak moje první hodinky co sem si koupil a mám je do teďka jsou Swatch Irony Technical Race (Zřejmě bych je tady neměl ani vytahovat, protože jak sem tak koukal tak je to podle některých vcelku hnůj Kupoval sem je dá se říct nerozvážně a zbrkle, zlákal mně design a materiál v závislosti s cenou (3490,-) Byl sem z nich velmi štasten, do té doby než sem navštívil hodinářství a paní mi povídá:Nechápu jak si může někdo koupit za tolik peněz hodinky, které jsou neopravitelné a mají "sklíčko" z plastu...Já jen valil oči a pak z toho byl Nejvíc mne štve to sklíčko, už sem to jednou za 250,- měnil (hned na druhej den sem to poškrábaný)...to že sou neopravitelný, to přežiju a alespon si příště koupím nějaké normální hodinky s pravým sklíčkem! Abych se přiznal tak mne takový sportovně-střídmý design hodinek zaujal a pokukuju po těhle: Citizen Attesa ATV53-2834 Ale s modrým ciferníkem jsou hezčí http://i180.photobucket.com/albums/x224/he...ATV53-28341.jpg A zde fotky mých svoček http://img165.imageshack.us/my.php?image=hpim2786nh1.jpg Upraveno 21. února 2008 uživatelem Jaromír Sýkora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyr Odesláno 8. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2008 (upraveno) Já jsem byl zase zasažen, když Swatch kdysi vydal kolekci hodinek které se vázaly k jednotlivým bondovkám:) Jako student jsem ale neměl moc peněz nazbyt, takže nákup se nekonal. Někdy si říkám, že jako memorabilie by byly výborné... a možná, že by už pomalu mohly mít i sběratelskou hodnotu pro fanoušky Upraveno 8. března 2008 uživatelem Tyr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 8. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2008 ... a možná, že by už pomalu mohly mít i sběratelskou hodnotu pro fanoušky http://cgi.ebay.de/Sammlung-Swatch-James-B...1QQcmdZViewItem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyr Odesláno 23. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2008 http://cgi.ebay.de/Sammlung-Swatch-James-B...1QQcmdZViewItem Páni.. na chvíli jsem vyloženě zatoužil. Ale řekněme si to otevřeně, asi radši originál omegy:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 (upraveno) Nové pro dceru, sice quartz, ale zase jsou "skinny" Upraveno 21. dubna 2008 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blekota Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 Nové pro dceru, sice quartz, ale zase jsou "skinny" kamile co su zac tie hodinky co si dal na porovnanie s tymi skinmi z profilu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 kamile co su zac tie hodinky co si dal na porovnanie s tymi skinmi z profilu? Že by nebyly k poznání ocelové Samuraie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 Nové pro dceru, sice quartz, ale zase jsou "skinny" Kde mají ciferník? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 Kde mají ciferník? Tyhle by ti vyhovovaly? Koupil jsem je na burze v neděli a jen vyměnil baterii. Mají zajímavých 43 mm v průměru. Jmenují se "Black sheep" a ta černá ovce je tam jedna dole na řemenu. Tady se jedny menší draží na Ebay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 (upraveno) Ježíšmarjá !!! Ty ručičky jsou jak špejle od nanuka. Upraveno 22. dubna 2008 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 Tyhle by ti vyhovovaly? Koupil jsem je na burze v neděli a jen vyměnil baterii. Mají zajímavých 43 mm v průměru. Jmenují se "Black sheep" a ta černá ovce je tam jedna dole na řemenu. Tady se jedny menší draží na Ebay. Kamile tak to je ukrutna bomba!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2008 Kamile tak to je ukrutna bomba!! Ti je budu půjčovat na párty, abys měl konečně pořádné hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2008 Máš tyhle ? A Times Square billboard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blekota Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2008 no mozno som uchylny ale tie zajackovske sa mi brutalne pacia fakt nesrandujem aj ked mi nik asi neveri teraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se