Dr.Gaga Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Odesláno 29. října 2010 Abych odpovedel a poopravil to, co se tu napsalo. Jsou to velmi bezne bici hodinky. V dobrem stavu se daji prodat za 30-40 (podle vnitrniho deklu - metal vs zlato), tyhle za min (pomerne dost), protoze maji rozflakany cifernik. Firmu, ktera vyrabela tyhle strojky neznam, kazdopadne strojky jsou vcelku kvalitni. Vnitrni plast je z obecneho kovu (onen napis Metal). Jinak 14k zlato. Chronograf je naprosto normalni (nekdo tu napsal, ze je divne, ze nema svuj subcifernik atd atd - toto bylo v danou dobu naprosto normalni). Jsou to klasicke triplaste, korunka byva u triplastu z 99% procent na pozici 3. Korunka pozlacena nejakym platkovym zlatem (vrstva, ktera se rada loupe), oblik pozlaceny, krcek zlaty. Bici spiraly nejsou z bronzu, ale z normalniho lesteneho, nebo chromovaneho zeleza.
mechano Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 V 29. 10. 2010 v 18:26, 'Dr.Gaga' napsal: Abych odpovedel a poopravil to, co se tu napsalo. Jsou to velmi bezne bici hodinky. V dobrem stavu se daji prodat za 30-40 (podle vnitrniho deklu - metal vs zlato), tyhle za min (pomerne dost), protoze maji rozflakany cifernik. Firmu, ktera vyrabela tyhle strojky neznam, kazdopadne strojky jsou vcelku kvalitni. Vnitrni plast je z obecneho kovu (onen napis Metal). Jinak 14k zlato. Chronograf je naprosto normalni (nekdo tu napsal, ze je divne, ze nema svuj subcifernik atd atd - toto bylo v danou dobu naprosto normalni). Jsou to klasicke triplaste, korunka byva u triplastu z 99% procent na pozici 3. Korunka pozlacena nejakym platkovym zlatem (vrstva, ktera se rada loupe), oblik pozlaceny, krcek zlaty. Bici spiraly nejsou z bronzu, ale z normalniho lesteneho, nebo chromovaneho zeleza. Mezitím se tu ale mluvilo o jiných hodinkách, takže bych řekl, že jsi tak nějak mimo mísu.
Dr.Gaga Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 Tak se omlouvam, ze jsem se dostal svym predchozim prispevkem mimo misu, ale:1) Zas takovy offtopic to neni, kdyz nazev tematu je stejny (kupodivu) - a navic s prosbou o informace. Predchozi prispevky ostatnich bych mohl nazvat jako OT2) Po precteni predchozich prispevku na prvni strance jsem zkratka a dobre musel poopravit ony drobne nepresnosti
hirsch Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 V 30. 10. 2010 v 7:10, 'mechano' napsal: Mezitím se tu ale mluvilo o jiných hodinkách,........ Taky jsem právě chtěl napsat něco podobnýho a navíc jsem marně hledal ten rozflákanej ciferník - i u těch prvních..
mechano Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 V 30. 10. 2010 v 8:30, 'hirsch' napsal: Taky jsem právě chtěl napsat něco podobnýho a navíc jsem marně hledal ten rozflákanej ciferník - i u těch prvních.. Některý lidi musíš brát s velkou rezervou.
Dr.Gaga Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Odesláno 31. října 2010 Opět doplňuji:1) Nechal jsem se ošálit tématem a popisem témata - uživatel prosil o informace2) Opravoval jsem napsané bludy a spekulace3) Ciferník je rozfláklý vedle čísla 3 - táhne se nespočet vlasovek, jako kdyby někdo na tom místě do ciferníku uhodil. Ciferník v pořádku vypadá jinak.
mechano Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Odesláno 31. října 2010 V 31. 10. 2010 v 14:03, 'Dr.Gaga' napsal: Opět doplňuji: 1) Nechal jsem se ošálit tématem a popisem témata - uživatel prosil o informace 2) Opravoval jsem napsané bludy a spekulace 3) Ciferník je rozfláklý vedle čísla 3 - táhne se nespočet vlasovek, jako kdyby někdo na tom místě do ciferníku uhodil. Ciferník v pořádku vypadá jinak. V pohodě, jen řeč už je o jiných hodinkách. Chápeš?.
orava Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2011 Dobrý,chcel by som sa podeliť s mojim poznatkom o týchto hodinkách,pretože mám identické akurát sú v striebre.Na plášti sú punce medvedˇ-švajčiarsko,koruna,polmesiac-RU , ruské zolotníky a rýdzosť 0,900,takže nevedeli presne kde sa hodinky vyvezú tak ich opuncovali pre pol Europy.Písmena "AD" pravdepodobne výrobca plášťa.Datovanie okolo roku 1910. Výrobca strojčeka pravdepodobne švajčiarská manufaktúra Le Phare.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se