igorio Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 Oprava!!! To volfda: http://www.chrono24.com/cz/search/index.ht...;numresults=776 Panerai 312 za 3600,-
volfda Odesláno 27. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 Oprava!!! To volfda: http://www.chrono24.com/cz/search/index.ht...;numresults=776 Panerai 312 za 3600,- S tímto prodejcem jsem se snažil komunikovat a není moc sdílný, odpověděl mi not available... Kontaktoval jsem ho ještě kvůli rolex datejust II. a tam neodpověděl vůbec, tak nevím.
Jarett Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 Ahoj, 312 jsem řešil také .... tvůj odkaz již nefunguje a na chrono24.com jsou ceny od 4.150,-. Mě se podařilo "usmlouvat" cenu v kameném obchodě na 4300,- což považuji za akci "z ruky do ruky" přijatelné a nevím jestli bych koupil hodinky po netu a pak čekal napjatě na výsledek ...
volfda Odesláno 27. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 (upraveno) Ahoj, 312 jsem řešil také .... tvůj odkaz již nefunguje a na chrono24.com jsou ceny od 4.150,-. Mě se podařilo "usmlouvat" cenu v kameném obchodě na 4300,- což považuji za akci "z ruky do ruky" přijatelné a nevím jestli bych koupil hodinky po netu a pak čekal napjatě na výsledek ... Já mam na chrono24 dobré zkušenosti. Jako ta cena 3600 je podezřelá a jednání prodejce také, do toho bych asi nešel. Ale často tam inzerují ověření prodejci, jež mají kamenný obchod a jen si takhle rozšiřují pole působnosti, třeba teď jsem narazil an jednoho ze Švýcarska ze St.Margarethen a vypadá velmi seriozně, i tak jedná, či mohu vřele doporučit First Luxury Watches z Zurichu, mam od nich IWC a cena 312 je u nich asi 4200eur. Ale samostatným prodejcům se vyhýbám, i dkyž je cena lákavá, nechci jim křivdit, ale jistota je jistota. Upraveno 27. listopadu 2009 uživatelem volfda
volfda Odesláno 27. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 Ještě dodatek, dnes jsem ještě jednou posílal prodejci, který nabízel ty 312 za 3600 dotaz na dostupnost a poslání do ČR a najednou z chrono24 zmizely...
VIPER1 Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 Zdarec. Já myslím, že Jarett má pravdu. Asi nemá cenu se hnát za fantastickou cenou s velkým rizikem, že to nemusí dopadnout podle představ kupujícího. Lítá nám tady dost peněz. Já to mám tak, že hledám kompromis tzn. na jistotu, ale za rozumný peníz. Pokud v Praze koupím 312 za 130.000,-kč a v Blavě, nebo Vídni za 4200 nebo 4300eur, tak si ze Zlína pro ně rád zajedu např. do Vídně. Do Amstru ale už pro ně nepojedu. Něco jiného je, když si zajedu do Berlína pro hoďky za dobrou cenu a zapařím tam s kámošem, kterého jsem dlouho neviděl. To je něco jiného, to pak ani ty kilometry nevadí Téma výhodných nákupů se tady už řešilo mockrát. Každý si musí sám zvážit únosnou míru rizika. A je taky pravda, že každý ji má někde jinde...
volfda Odesláno 27. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 Zdarec. Já myslím, že Jarett má pravdu. Asi nemá cenu se hnát za fantastickou cenou s velkým rizikem, že to nemusí dopadnout podle představ kupujícího. Lítá nám tady dost peněz. Já to mám tak, že hledám kompromis tzn. na jistotu, ale za rozumný peníz. Pokud v Praze koupím 312 za 130.000,-kč a v Blavě, nebo Vídni za 4200 nebo 4300eur, tak si ze Zlína pro ně rád zajedu např. do Vídně. Do Amstru ale už pro ně nepojedu. Něco jiného je, když si zajedu do Berlína pro hoďky za dobrou cenu a zapařím tam s kámošem, kterého jsem dlouho neviděl. To je něco jiného, to pak ani ty kilometry nevadí Téma výhodných nákupů se tady už řešilo mockrát. Každý si musí sám zvážit únosnou míru rizika. A je taky pravda, že každý ji má někde jinde... Souhlas, proto jednám s prodejcem, se kterým mám již dobrou zkušenost a nyní ještě s jedním, na kterého mi odkázal známý. Nemá cenu to lámat přes koleno, přeci jen nekupuju faky, ale jistý hodinářský úctihodný výtvor...
DTfan Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 Zdravim, dneska jsem byl v Dubaj mall v Panerai, 312 jsou za 4350 na kuzi, slevy nedavaji jako jedina znacka tady !!! Omega dava 17, Glashutte dava nejvic 33 %.
tombed Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 bodejť, je to 550 éček pod ceníkem...takže sleva už je, ty GO o 1/3 levnější to už je dost zajímavé...
volfda Odesláno 30. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 bodejť, je to 550 éček pod ceníkem...takže sleva už je, ty GO o 1/3 levnější to už je dost zajímavé... Tak cena je to zajímavá... Zatím nejníže jsem se dostal u jednoho prodejce, kterého mi doporučil kamarád ze Švýcarska na nějakých 4200eur a v Bratislavě by prý šla vyjednat nějaká cena zaokrouhleno na 4200. U Panerai se opravdu nedá čekat žádná velká sleva, překvapilo mi právě proto, že jsem všude psal, že mam zájem o dvoje hodinky najednou. Slevu mi vždy dávali na ty kamarádovi IWC. Jen pro zajímavost, ozval se mi ten obchodník z Kanárských ostrovů, co nabízí 312 za 3600eur, jediné co napsal je ,,available" a poslal mi odkaz na jeho web www.loscekwatches.com . Sice nabízí hezké kousky, ale už jen ta cena je mi podezřelá, kontaktoval jsem ho jen ze zajímavosti. Jak zde bylo již zmíněno, toto riziko za to opravdu nestojí.
zdr Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Tak cena je to zajímavá... Zatím nejníže jsem se dostal u jednoho prodejce, kterého mi doporučil kamarád ze Švýcarska na nějakých 4200eur a v Bratislavě by prý šla vyjednat nějaká cena zaokrouhleno na 4200. U Panerai se opravdu nedá čekat žádná velká sleva, překvapilo mi právě proto, že jsem všude psal, že mam zájem o dvoje hodinky najednou. Slevu mi vždy dávali na ty kamarádovi IWC. Jen pro zajímavost, ozval se mi ten obchodník z Kanárských ostrovů, co nabízí 312 za 3600eur, jediné co napsal je ,,available" a poslal mi odkaz na jeho web www.loscekwatches.com . Sice nabízí hezké kousky, ale už jen ta cena je mi podezřelá, kontaktoval jsem ho jen ze zajímavosti. Jak zde bylo již zmíněno, toto riziko za to opravdu nestojí. ten obchodnik je uplne v phode jeden znamy od neho bral.
volfda Odesláno 1. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 ten obchodnik je uplne v phode jeden znamy od neho bral. Fakt? Tak to je celkem lákadlo. Pokud je to ověřené, pak by to asi stálo za hřích:-)
volfda Odesláno 2. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2009 Tak jsem dnes strávil asi hodinu u Wempe v Drážďanech, moc milá slečna jménem Jenny mi ukázala všechny verze Milgaussů a nechala mi je porovnvat s PAM 312 a pochodovat s nimi po obchodě a prohlížet se ze všech úhlů:-) Po dlouhosáhlém výkladu a poradách dvou žen jsem se rozhodl, že asi nakonec pořídím ty 312. Milgauss jsou nádherné hodinky, ale na mojí ruku prostě menší, než bych si představoval. Beztak si je časem pořídím, Rolex je nádhera, vyzkoušel jsem nejeden model, ale mam takový pocit, že nyní uzrál čas pro Panerai a pokud pořídím 312, měl bych s nimi být spokojen, vyměnil bych je snad jen za 10days GMT, ovšem to si ještě počkám... Musím jen dodat, že s přístupem, jako je ve Wempe jsem se už dlouho nesetkal, jsem moc spokojený, personál schopný hovořit několika jazyky, němčinu totiž ovládám, interier příjemný a celkový přístup personálu neřekonatelný... V čechách si většinou přijdu, že obtěžuji personál.
tombed Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2009 (upraveno) já myslím, žes svým rozhodnutím neprohloupil!... k rolexům dospěje všichni, na stáří se totiž scvrkává ruka... a kdyby jen ta... Upraveno 2. prosince 2009 uživatelem tombed
tombed Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2009 ... že tombede8x že jo... už to taky na sobě pozoruješ?
Peta-Biker Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2009 Já na to nemám čas, musím tady dávat pozor na Bakera, nějak ho zase chytá rapl
tombed Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2009 tady chytá rapl už snad každého, chlapci chlapci, aby jste ve zdraví dožili vánoc... ale dost nebudeme Volfdovi zasírat vlákno...
volfda Odesláno 2. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2009 tady chytá rapl už snad každého, chlapci chlapci, aby jste ve zdraví dožili vánoc... ale dost nebudeme Volfdovi zasírat vlákno... V pohodě pánové, forum je od klábosení a nejen o tematu:-)
VIPER1 Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Tak jsem dnes strávil asi hodinu u Wempe v Drážďanech, moc milá slečna jménem Jenny mi ukázala všechny verze Milgaussů a nechala mi je porovnvat s PAM 312 a pochodovat s nimi po obchodě a prohlížet se ze všech úhlů:-) Po dlouhosáhlém výkladu a poradách dvou žen jsem se rozhodl, že asi nakonec pořídím ty 312. Milgauss jsou nádherné hodinky, ale na mojí ruku prostě menší, než bych si představoval. Beztak si je časem pořídím, Rolex je nádhera, vyzkoušel jsem nejeden model, ale mam takový pocit, že nyní uzrál čas pro Panerai a pokud pořídím 312, měl bych s nimi být spokojen, vyměnil bych je snad jen za 10days GMT, ovšem to si ještě počkám... Musím jen dodat, že s přístupem, jako je ve Wempe jsem se už dlouho nesetkal, jsem moc spokojený, personál schopný hovořit několika jazyky, němčinu totiž ovládám, interier příjemný a celkový přístup personálu neřekonatelný... V čechách si většinou přijdu, že obtěžuji personál. ... dobří holubi se vracejí Takže se zase poohlížíš po 312? Tak ty mě nahlodáš, jestli 312 jsou zrovna to správné rozhodnutí a sám si to tak hezky ujasníš. No dobře... Jak jsem ti psal, po návštěvě Vidně minulý týden, nejsem úplně přesvědčený, že 312 jsou přesně to co chci. Prostě mi tam něco nesedí, ale možná to zase rozchodím. Přístup ve všech obchodech (vč. Wempe) kde jsem byl, super. Snad jen, že nikde neměli jeden model od Zenith, který mám na seznamu. Takže dokud jej nezkusím na ruce, nic nekupuji, aby mě to pak nemrzelo. Takže budu muset do Německa, kde vím že je mají. Budeš teď na ten nákup kvaltovat, nebo to zůstavá v rovině poklidného rozhlížení se kde a za kolik? Jinak když jsme u toho nakupování, tak jeden postřeh. Slavnostně nakráčím do obchodu a poprosím prodavače o mnou vyhlídnutý model od Zenith. Prej že ten nemá, ale že mi ukáže jiný který má stejnou velikost a že ho vytáhne z výlohy. Tak čekám, dívám se jak se natahuje pro hoďky do výlohy a rukou pokácí asi tak deset kousku, které mají vystavené kolem. Tak jsem se pousmál a čekal. Když je vytáhl ven, dlouze si je prohlédl a pak je utřel do košile na prsou frekvencí asi tak deset kmitů za sekundu, což už mě fakt rozesmálo. Hned jsem si vzpomněl na dětství, jak jsem si utíral co jsem našel na zemi a chtěl to sníst...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se