Sov Odesláno 7. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 (upraveno) Tak ja se omlouvam za vas ztraceny cas. Proste Panerai ma hodinky pro majitele/fanouski Ferrari. Ja jsem chtel ukazat ze existujou i jine moznosti mit originalni hodinky s logotipem Ferrari. Nic vic nic min. Zadnou pochvalu jsem nechtel, nejsem maly kluk ani holcicka. A v zadnem pripade neberu ti hodinky co ted' vam ukazal vazne. Jak uz jsem rikal mam i *serioznejsi* hodinky ale existuje par duvodu proc jsou v krabice od koupe. Upraveno 7. listopadu 2009 uživatelem Sov
Diamondking Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2009 Hele, nevím jestli jsi procházel vlákno "Den otevřených dveří v Eltonu, 7. 11. 2009"...neboli PRIM..taky mají nebo budou mít něco pro fanoušky Ferrari. Omlouvám se Biggesovi za krádež fotky a její následné úpravy: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sov Odesláno 8. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2009 Rozdil je v tom ze Ferrari Jumbo je *official Ferrari product*
Onisan Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2009 Tady vyslovím teorii, ale domnívám že i v případě Eltonu tomu tak bude. Nedokážu si představit, že by Elton vyráběl něco nápisem Ferrari bez povolení... (i když se říká, "kdo lže ten i krade..) :) Zjistíte to, fandov Eltonu? Se zastoupením Ferrari v ČR mám nadstandardní vztahy, takže pak info ověříme u zdroje
Návštěvník Snow Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2009 (upraveno) Když slyším spojení Ferrari a hodinky, nedokážu si představit nic jiného než tenhle krásný kousek. http://www.lacotedesmontres.com/actu/La-mo...025-No_6803.htm Upraveno 8. listopadu 2009 uživatelem Snow
Sov Odesláno 8. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2009 (upraveno) To mate pravdu. Ale co kdybych prumernej vysokoskolak (jako ja) chodil v tom na VS. Kvuli tomu ze jsem cizinec a nejezdim MHD'ckem uz mam svuj kus neduvery od spoluzaku, kdybych k tomu jeste mel ti krasne Panerai na zapesti tak nemel bych s kem popovidat. Existujou cestu jak bych jsem dostal orig. Panerai ale to bych slo v rozpor s mym zivotnym stylem (nemluvim o setreni na hodinky nebo nejakej pujce) ale to delat ne budu. Protoze bohuzel kazdy uspesnejsi mlady cizinec v CR pro vetsinu lidi je mafian. A taky bych nechtel zadnou zvysenou pozornost - proto mam svoji Jumba a ne Panerai Upraveno 8. listopadu 2009 uživatelem Sov
Heky Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2009 Ale co kdybych prumernej vysokoskolak (jako ja) chodil v tom na VS. Kvuli tomu ze jsem cizinec a nejezdim MHD'ckem uz mam svuj kus neduvery od spolyzaku, kdybych k tomu jeste mel ti krasne Panerai na zapesti tak nemel bych s kem popovidat. Nezlob se, ale já jsem taky ještě vysokoškolák a kdybych měl na ruce tyhle Panerai, tak si toho nikdo nevšimne Stačilo by kdyžtak říct, že stojí pětikilo na aukru a každý by to sežral Ostatně tímhle způsobem tady mnoho členů řeší problémy s vysvětlováním svým drahým polovičkám
STRAPATONI Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2009 Když slyším spojení Ferrari a hodinky, nedokážu si představit nic jiného než tenhle krásný kousek. http://www.lacotedesmontres.com/actu/La-mo...025-No_6803.htm cena cca? nikde jsem ji nenašel.
PepaSFI Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2009 Nezlob se, ale já jsem taky ještě vysokoškolák a kdybych měl na ruce tyhle Panerai, tak si toho nikdo nevšimne Stačilo by kdyžtak říct, že stojí pětikilo na aukru a každý by to sežral Ostatně tímhle způsobem tady mnoho členů řeší problémy s vysvětlováním svým drahým polovičkám pro většinu normálních lidí jsou ceny hodinek asi tak ve dvou limitech. Dvě stovky na tržnici a dva tisíce v obchodě, ale to už jsou "drahý" hodinky. Že hodinky vlastně začínají tak na 10000 kč, to když budeme hodně tolerantní, už nikdo nepochopí. To je prostě mimo limit, to hlava nebere. Ještě tak nějaký luxus obložený platinou a diamantama, to ty mozky pochopí že to stojí milion ale že by mohly obyčejný hodinky v železným pouzdru na koženým řemenu stát sto tisíc, to prostě ne. Taková věc není, to prostě mozek nepřipustí. Prostě je jedno jestli máš hodinky za 5000 nebo 100000, nikdo to nepozná a nepochopí.
Buffalo Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2009 http://www.watchess.net/Mimg/Porsche_Design_4589.jpg jsou si hrozně podobné
B.F.G. Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2009 To mate pravdu. Ale co kdybych prumernej vysokoskolak (jako ja) chodil v tom na VS. Kvuli tomu ze jsem cizinec a nejezdim MHD'ckem uz mam svuj kus neduvery od spoluzaku, kdybych k tomu jeste mel ti krasne Panerai na zapesti tak nemel bych s kem popovidat. Existujou cestu jak bych jsem dostal orig. Panerai ale to bych slo v rozpor s mym zivotnym stylem (nemluvim o setreni na hodinky nebo nejakej pujce) ale to delat ne budu. Protoze bohuzel kazdy uspesnejsi mlady cizinec v CR pro vetsinu lidi je mafian. A taky bych nechtel zadnou zvysenou pozornost - proto mam svoji Jumba a ne Panerai Tak já ti nevím, průměrněj vysokoškolák nejezdí s 2.0TSI, který zabudovaný v libovolným autě bude nový stát cca 800 000,-Kč, takže tyhle "důvody" obzvlášť od vysokoškoláka znějí poněkud pitomě. Znám spousty průměrnějch vysokoškoláků (i podprůměrnejch a nadprůměrnejch) ale ani jednoho co jezdí autem za 3/4 mega na cvika. ( Existují vyjímky, ale ty jsou v drtivé většině jen díky papínkovi nebo díky tomu, že holt holky uměj vydělat hodně). Navíc je všem co znám putna, co mám na ruce, jestli jsou to kvarcky za 500 nebo Pateky za půl mega. Takže bych tu omáčku už raděj nerozlejval...
Návštěvník YPO Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2009 Tak já ti nevím, průměrněj vysokoškolák nejezdí s 2.0TSI, který zabudovaný v libovolným autě bude nový stát cca 800 000,-Kč, takže tyhle "důvody" obzvlášť od vysokoškoláka znějí poněkud pitomě. Znám spousty průměrnějch vysokoškoláků (i podprůměrnejch a nadprůměrnejch) ale ani jednoho co jezdí autem za 3/4 mega na cvika. ( Existují vyjímky, ale ty jsou v drtivé většině jen díky papínkovi nebo díky tomu, že holt holky uměj vydělat hodně). Navíc je všem co znám putna, co mám na ruce, jestli jsou to kvarcky za 500 nebo Pateky za půl mega. Takže bych tu omáčku už raděj nerozlejval... to chce nadhled
Návštěvník Snow Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2009 cena cca? nikde jsem ji nenašel. Cena bez cca je 5600?.
Návštěvník Snow Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2009 Mám v archivu odkazů ještě jedny přímo hrůzostrašné, ty může nosit jen hodně otrlý fanda Ferrari. Vypadají jako vystřílené na střelnici za 20Kč na broky. zdroj - http://www.lacotedesmontres.com/actu/Offic...nge-No_6155.htm
Návštěvník YPO Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2009 Vypadají jako vystřílené na střelnici za 20Kč na broky. tak to přeci není nic nového, kdyby jsi tu pořádně četl všechna vlákna tak by jsi zjistil, že panerai je módní značka pro nezralé jedince
Gilius Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2009 Jsem zjistil ze strojek je ETA G10.211 ETA G10 je slušnej quartz strojek......jinak ty hodinky se mně osobně nelíběj,ale vkus máme každý jinej.....
Návštěvník Snow Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2009 (upraveno) tak to přeci není nic nového, kdyby jsi tu pořádně četl všechna vlákna tak by jsi zjistil, že panerai je módní značka pro nezralé jedince To jsem četl a padlo to už mnohokrát, ale nejsem si jistý. Každý den se dívám u nás ve městě na kanály se značkou PAM. Pamatuješ, posílal to vojt. Nemyslím si, že jsou kanálisti z naší zapadlé obce tam vysoko v horách nezralí jedinci . Eit - odstranil jsem přílohu, která patřila do jiného vlákna. Upraveno 8. listopadu 2009 uživatelem Snow
B.F.G. Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2009 to chce nadhled Já myslel žáky ne vystudovaný kapacity.
Heky Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2009 (upraveno) pro většinu normálních lidí jsou ceny hodinek asi tak ve dvou limitech. Dvě stovky na tržnici a dva tisíce v obchodě, ale to už jsou "drahý" hodinky. Že hodinky vlastně začínají tak na 10000 kč, to když budeme hodně tolerantní, už nikdo nepochopí. To je prostě mimo limit, to hlava nebere. Ještě tak nějaký luxus obložený platinou a diamantama, to ty mozky pochopí že to stojí milion ale že by mohly obyčejný hodinky v železným pouzdru na koženým řemenu stát sto tisíc, to prostě ne. Taková věc není, to prostě mozek nepřipustí. Prostě je jedno jestli máš hodinky za 5000 nebo 100000, nikdo to nepozná a nepochopí. Já jsem za to docela rád...představa, že každý nosí kvalitní hodinky, by mě nenadchla Rád zkoumám co mají ostatní na ruce a o to větší radost je, když objevím někoho s vkusem. Ostatně nemusí se jednat o hodinky za půl mega - ne každý na to má a kvalitní hodinky se dají nakoupit v prakticky každé cenové relaci. Ale jinak je to hodně o prioritách...kdo chce, tak si vždycky najde cestu ke kvalitnějším kouskům. Ale to už jsem OT. Co se týče hodinek v tomhle vláknu, tak se mi nelíbí ani jedny...Panerai mám sice rád, ale nesnesl bych na hodinkách jiný logo, než samotného výrobce hodinek. Připomíná mi to takové ty reklamní předměty, které se všude cpou zákazníkům - propisky, kšiltovky, skleničky, atd... EDIT: Když už bych byl fanouškem nějaké motoristické značky, tak bych to asi řešil nějak podobně jako člen M916 - moc pěkné a hlavně vkusné...inspirace zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...t=0&start=0 Upraveno 8. listopadu 2009 uživatelem Heky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se