Návštěvník Ondra Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 Mám takovej nápad. Na fóru je docela dost majitelů Strel. Máme různé modely. Pojďme je do sumarizovat do jednoho přehledného vlákna. Optimální by bylo postnout tu nejpovedenjší fotku + napsat typové označení. Myslím, že se tak můžeme vzájemně inspirovat, případně usnadnit výběr novým zájemcům PS: Za chvilku postnu moje
Návštěvník Ondra Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 (upraveno) Model: 3133/2121205 Upraveno 9. listopadu 2009 uživatelem Ondra
tarmi Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 3133/2121105 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. další fotky v podpisu
Návštěvník Ondra Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 Tak koukám, že jsme dost elitní klub, myslel jsem, že nás bude víc
Uwe.T Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 Strely patřej do éra, 3133, 104/500, typové označení neznám šmarjá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pavel K. Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Označení neznám, a rok výroby také ne, ale můj děda je dostal v roce 1961. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ls8ls8 Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Stejny model jako Tarmi, cislo 418/500.
herrkomisar Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2009 Ja mám STRELY od 1. MČZ im. Kirova a na nepokojovom môstiku mám číslo 04437. Mám ich iba pár dní, takže sú ešte v náleznom stave - chronograf nefunguje. Ale sú to pekné hodinky ... sorry za foto robené na rýchlo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník tolja Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2009 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ciferník Odesláno 18. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2009 Ještě jedny, plus 'mimo soutěž' Poljot ze stejné éry a se stejným kalibrem.
Danton Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2009 Už jsem to sem jednou dával, je to užitečná pomůcka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Danton Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2009 A zde jedny takřka nenošené. Původní majitel je dostal k promoci a styděl se je nosit. Já jsem naopak majitelem pyšným. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zetka Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 Propadl jsem kdysi také kosmírným hodinkám, přikládám obrázek s rukou s mými 3017 Sekondami (už jsem to asi taky tady někde obrazoval). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pavel K. Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Odesláno 11. února 2010 Tak moje Strely se vrátily z ozdravné kůry od p. Frýdla Opravené, vyčištěné a seřízené. Fungují perfektně a jsou docela přesné. Vejdou se do 10 vteřin za den. Stopky šlapou jak mají. P. Frýdl je prostě machr Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Arthur N. Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Odesláno 11. února 2010 Tak moje Strely se vrátily z ozdravné kůry od p. Frýdla Opravené, vyčištěné a seřízené. Fungují perfektně a jsou docela přesné. Vejdou se do 10 vteřin za den. Stopky šlapou jak mají. P. Frýdl je prostě machr hmm, moc krásné - gratuluji! co je to za řemen?
Pavel K. Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Odesláno 11. února 2010 hmm, moc krásné - gratuluji! co je to za řemen? Dík. Řemen je obyč noname za dvě stovky. Časem bude nějakej lepší
Návštěvník Tada Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Odesláno 5. března 2010 Tak po dnešku jsem už taky hrdým majitelem Strel, mám původní s azbukou a telemetrickou stupnicí. Sehnal jsem je v jednom malém krámku s hodinkami v Praze.
Návštěvník Tada Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Odesláno 5. března 2010 no parada! gratuluju! A pokusím se příští týden si udělat čas na nějaké to focení Jsem z nich nadšený, fungují dobře
atim Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Odesláno 5. března 2010 Já také jedny mám, akorát že nejsem schopen je kloudně vyfotit, nějak není čas, omluvte foto, časem se polepším! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tlapka Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 Tiež mám jedny strely, vďaka poldovi. p a mechanovi sú teraz OK. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se