Přejít na obsah

Sumarizace Strel

Doporučené příspěvky

Návštěvník Ondra
Odesláno

Mám takovej nápad. Na fóru je docela dost majitelů Strel. Máme různé modely. Pojďme je do sumarizovat do jednoho přehledného vlákna. Optimální by bylo postnout tu nejpovedenjší fotku + napsat typové označení. Myslím, že se tak můžeme vzájemně inspirovat, případně usnadnit výběr novým zájemcům :)

PS: Za chvilku postnu moje ;)

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

Model: 3133/2121205

Upraveno uživatelem Ondra
Návštěvník Ondra
Odesláno

Tak koukám, že jsme dost elitní klub, myslel jsem, že nás bude víc :)

Odesláno

Označení neznám, a rok výroby také ne, ale můj děda je dostal v roce 1961.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po měsíci...
Odesláno

Ja mám STRELY od 1. MČZ im. Kirova a na nepokojovom môstiku mám číslo 04437. Mám ich iba pár dní, takže sú ešte v náleznom stave - chronograf nefunguje. Ale sú to pekné hodinky ... :rolleyes: sorry za foto robené na rýchlo.

Odesláno

A zde jedny takřka nenošené. Původní majitel je dostal k promoci a styděl se je nosit. Já jsem naopak majitelem pyšným.

• po měsíci...
Odesláno

Tak moje Strely se vrátily z ozdravné kůry od p. Frýdla :) Opravené, vyčištěné a seřízené. Fungují perfektně a jsou docela přesné. Vejdou se do 10 vteřin za den. Stopky šlapou jak mají. P. Frýdl je prostě machr :clap:

Odesláno
Tak moje Strely se vrátily z ozdravné kůry od p. Frýdla :) Opravené, vyčištěné a seřízené. Fungují perfektně a jsou docela přesné. Vejdou se do 10 vteřin za den. Stopky šlapou jak mají. P. Frýdl je prostě machr :clap:

hmm, moc krásné - gratuluji!

co je to za řemen?

• po 3 týdnech...
Návštěvník Tada
Odesláno

Tak po dnešku jsem už taky hrdým majitelem Strel, mám původní s azbukou a telemetrickou stupnicí. Sehnal jsem je v jednom malém krámku s hodinkami v Praze.

Návštěvník Tada
Odesláno
no parada! gratuluju! :)

A pokusím se příští týden si udělat čas na nějaké to focení :)

Jsem z nich nadšený, fungují dobře :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...