Přejít na obsah

Originální gumový řemínek pro Prim Sport

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 4 týdnech...
  • po měsíci...
řemínek je OK, ale přezka u originálního provedení byla kovová a nikoliv z černého plastu.

To vím, ale tyhle jsem sehnal dva - oba v plastu. Tenhle je O.K., ale ten druhý již při ohýbání praská - takže asi budou staré.

Nevím - jestli nějaká dovýroba, nebo jestli je neudělal ELTON v rámci projektu renovace?

post-5320-1271600938.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

řemínek je OK, ale přezka u originálního provedení byla kovová a nikoliv z černého plastu.

ahoj accutrone - diky za info, sam jsem nad tim, jaka tam byla uplne puvodne spona premyslel, protoze mam jak kovovou, tak plastovou, pricemz samotne reminky jsou nachlup stejne. "trapi" me vsak jedna vec - na reminkach je sice napsano 19mm, ale jsou nejake "scvrknute" a maji priblizne 18 mm. i na fotkach od honzy.manty to vypada podobne - nevis cim to je? starim nebo nejakou vadnou serii? diky.

Odkaz ke komentáři

ahoj accutrone - diky za info, sam jsem nad tim, jaka tam byla uplne puvodne spona premyslel, protoze mam jak kovovou, tak plastovou, pricemz samotne reminky jsou nachlup stejne. "trapi" me vsak jedna vec - na reminkach je sice napsano 19mm, ale jsou nejake "scvrknute" a maji priblizne 18 mm. i na fotkach od honzy.manty to vypada podobne - nevis cim to je? starim nebo nejakou vadnou serii? diky.

Domnívám se, že to bude stářím. Úplně stejný problém je u originálních PVC náramků k Orlíkům. Na výkresové dokumentaci je předepsáno 19mm, ale zatím u všech Orlíkům, které jsem měl v ruce, byly náramky v místě připevnění do pouzdra užší, odhaduji 18,5 mm.

Odkaz ke komentáři

Domnívám se, že to bude stářím. Úplně stejný problém je u originálních PVC náramků k Orlíkům. Na výkresové dokumentaci je předepsáno 19mm, ale zatím u všech Orlíkům, které jsem měl v ruce, byly náramky v místě připevnění do pouzdra užší, odhaduji 18,5 mm.

Ten můj má rovnou napsáno 18mm, ale i tak mne hřeje, že ho mám. A je širší o cca 0,5mm než klasický na PS2.

Odkaz ke komentáři

Ten můj má rovnou napsáno 18mm, ale i tak mne hřeje, že ho mám. A je širší o cca 0,5mm než klasický na PS2.

podivej se poradne ;) myslim, ze to je 19, i z te fotky to tak vypada...

accutrone - diky za potvrzeni te neprijemne pravdy o "scvrkavani"

Upraveno uživatelem docent_tecka
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...