lastam Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 Zdravím všechny, hledám poslední týden a to dost usilovně tyto hodinky jako má tady zdejší kolega filini - hodinky s indexama bez čísel http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...ertina+ds+first chtěl bych k nim ocelový tah, ten by se dal dokoupit v pohodě, horší je to s hodinkama, poradil by někdo kde takovýto kousek sehnat? je to model C633.7084.42.11
lastam Odesláno 10. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 no tak to je "nátřesk" odpovědí certináři jsou asi na houbách... no a já si nevím rady
lastam Odesláno 10. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 ověřěný zdroj? ono se ještě toho po světě pár najde no, v čr asi kulový:-(
Gilius Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 zkus napsat sem,majitel je schopen sehnat,dovézt...poradit,pomoct..... http://www.hodinky-damske-panske.cz/
lastam Odesláno 10. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 (upraveno) zkus napsat sem,majitel je schopen sehnat,dovézt...poradit,pomoct..... http://www.hodinky-damske-panske.cz/ jj uz jsem tam napsal, mozna mu asi i zavolam ty uz mas s nim nejake zkusenosti? Upraveno 10. listopadu 2009 uživatelem lastam
Catwanderer Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 Když jsem po nich v jednom z pominuvších záchvatů pásl, tak jsem je asi nejspíš okukoval v prodejně pana Cíglera. Myslím že byly na kůži a s tmavým číselníkem; ruku za to do ohně ale nedám. Přidávám první vygůglený kontakt; Hodinářství Martin Cígler, Jungmanova 18, tel.: 224949043, mail: martin.cigler@worldonline.cz. Snad to pomůže.
lastam Odesláno 10. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 Když jsem po nich v jednom z pominuvších záchvatů pásl, tak jsem je asi nejspíš okukoval v prodejně pana Cíglera. Myslím že byly na kůži a s tmavým číselníkem; ruku za to do ohně ale nedám. Přidávám první vygůglený kontakt; Hodinářství Martin Cígler, Jungmanova 18, tel.: 224949043, mail: martin.cigler@worldonline.cz. Snad to pomůže. moc diky
Gilius Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 jj uz jsem tam napsal, mozna mu asi i zavolam ty uz mas s nim nejake zkusenosti? http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=23220
Pietro103 Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 no tak to je "nátřesk" odpovědí certináři jsou asi na houbách... no a já si nevím rady Osobne mám model C633.7084.42.62. Objednane boli v Košiciach u Maskaľa. Dodávka takmer tri a pol mesiaca. Nemali ich ani v Koscome, teda predpokladám, že prišli priamo zo Švajčiarska . Ono všade ich majú v quartz prevedení, ale automaty asi len na objednávku. Prišli mi na hnedom remeni, teraz som si ku nim dokúpil originál kovový ťah. Za takmer rok mi robia +4s / deň.
lastam Odesláno 11. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=23220 Tak dnes jsem s nim mluvil, pán je velmi v pohodě, příjemný a opravdu shání i nesehnatelné, uvidíme jaký bude výsledek, zatím jsme se bavili co budeme shánět ještě nemám jasno, co to bude za hodinky, ještě jsme se bavili o longines atd, takže nepředbíhejme, musim se podívat do krámu a vyzkoušet si nějaké a pak se definitivně rozhodnu, zatim teda certina(ty už jsou odzkoušeny) a longines, ještě hledám další...
lastam Odesláno 11. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Osobne mám model C633.7084.42.62. Objednane boli v Košiciach u Maskaľa. Dodávka takmer tri a pol mesiaca. Nemali ich ani v Koscome, teda predpokladám, že prišli priamo zo Švajčiarska . Ono všade ich majú v quartz prevedení, ale automaty asi len na objednávku. Prišli mi na hnedom remeni, teraz som si ku nim dokúpil originál kovový ťah. Za takmer rok mi robia +4s / deň. tak to je ovšem parádní odchylka, vidim že tě napadla tatáž kombinace, taky jsem schopen ustoupit a jít do těch s řemenem a pak tah dokoupit...
Vit Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Kupoval jsem je před dvěma roky a tah jsem taky přikupoval, protože automaty prodávaly jen na řemenu.
Gilius Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Tak dnes jsem s nim mluvil, pán je velmi v pohodě, příjemný a opravdu shání i nesehnatelné, uvidíme jaký bude výsledek, zatím jsme se bavili co budeme shánět ještě nemám jasno, co to bude za hodinky, ještě jsme se bavili o longines atd, takže nepředbíhejme, musim se podívat do krámu a vyzkoušet si nějaké a pak se definitivně rozhodnu, zatim teda certina(ty už jsou odzkoušeny) a longines, ještě hledám další... tak ať to dopadne...... A jsem rád,že jsem mohl,alespoň trochu,pomoci.......
Pietro103 Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 tak to je ovšem parádní odchylka, vidim že tě napadla tatáž kombinace, taky jsem schopen ustoupit a jít do těch s řemenem a pak tah dokoupit... Inac na tah som cakal cca 3 tyzdne. Komunikoval som priamo s Hiberniou.cz a bol som velmi spokojny. Cena s postovnym na SVK bola 104?. Tah im naozaj velmi sekne. S remenom som mal maly problem, lebo som si nedokazal nastavit sprvanu dlzku. Na dierke, ktoru som pouzival mi uz boli takmer tesne a na dierke pred zase volne. Teraz tah mam nastaveny tak akurat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se