Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
ty fotky z pobřeží jsou super, takže ti odpustím, ač nerad, žes mi vyfouk hujerky před nosem... ;)

No, to ještě není jistý. Zatím vymýšlím krkolomné kombinace, jak to do 24 hodin zafinancovat, takže sledujte prodejní sekci... :cool02:

Tak a zpět k putování Oranžového Monstra. Asi už poslední série:

post-812-1258062642.jpg

post-812-1258062718.jpg

post-812-1258062756.jpg

post-812-1258062840.jpg

Odesláno
To Z.

Na pobrezi vypadaji hodinky hodne lakave,ale asi bych svoje do pisku nezahrabal i kdyz by to treba nevadilo. :crying_anim02:.

Jinak super. ;).

Vůbec jim to nevadilo. Naopak se jim v teplém mokrém písku moc líbilo. Vždyť je to jejich původní živel. Monstra totiž v mokrém písku na hranici přílivu inkubují, podobně jako mořské želvy. Sice se jich ve volné přírodě už moc nevyskytuje, ale v Japonsku je takhle už léta uměle rozmnožují na jedné velké farmě... To jsi nevěděl? :P B) ;)

Návštěvník YPO
Odesláno

Z. : některý fotky jsou famózní (vetšinou jsou to ty bez hodinek), ale to vůbec nevadí - tleskám :notworthy:

Odesláno
Vůbec jim to nevadilo. Naopak se jim v teplém mokrém písku moc líbilo. Vždyť je to jejich původní živel. Monstra totiž v mokrém písku na hranici přílivu inkubují, podobně jako mořské želvy. Sice se jich ve volné přírodě už moc nevyskytuje, ale v Japonsku je takhle už léta uměle rozmnožují na jedné velké farmě... To jsi nevěděl? :P B) ;)

To jsem opravdu nevedel. :).

Abych rekl pravdu bylo by mi to lito. :crying_anim02:.

Kazdopadne super dokumentacni fotografie. :clap:.

Odesláno

Vzhledem k pozitivním ohlasům přidávám ještě pár fotek. Tentokrát už bez Monster, ta zůstala v písku na břehu oceánu...

Skalní svatyně v Dambule.

post-812-1258115049.jpg

post-812-1258115089.jpg

post-812-1258115129.jpg

post-812-1258115201.jpg

post-812-1258115256.jpg

Odesláno
Vzhledem k pozitivním ohlasům přidávám ještě pár fotek. Tentokrát už bez Monster, ta zůstala v písku na břehu oceánu...

Skalní svatyně v Dambule.

nemaji nic na ruce

• Po roku...
Odesláno

Sice po rokoch sa pridavam,ale fotky su absolutne dokonale,ciste a maju svoju dusu a co sa tyka monstier musim uznat,ze oranzova ju cool.Posted Image

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

To tak člověka zahřeje u srdíčka, když kouká na tyhle fotky a má na ruce MONSTRA.

... stejný MONSTRA ...

... přesně TYHLE konkrétní MONSTRA ... :P

... ještě dneska je z nich cítit ta vůně dálek :smile_anim:

... jsem rád, že se podívaly po světě a od té doby mi dělají jen radost :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...