Z. Odesláno 12. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 ty fotky z pobřeží jsou super, takže ti odpustím, ač nerad, žes mi vyfouk hujerky před nosem... No, to ještě není jistý. Zatím vymýšlím krkolomné kombinace, jak to do 24 hodin zafinancovat, takže sledujte prodejní sekci... Tak a zpět k putování Oranžového Monstra. Asi už poslední série:
Koza_c Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 To Z. Na pobrezi vypadaji hodinky hodne lakave,ale asi bych svoje do pisku nezahrabal i kdyz by to treba nevadilo. . Jinak super. .
Z. Odesláno 13. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 To Z. Na pobrezi vypadaji hodinky hodne lakave,ale asi bych svoje do pisku nezahrabal i kdyz by to treba nevadilo. . Jinak super. . Vůbec jim to nevadilo. Naopak se jim v teplém mokrém písku moc líbilo. Vždyť je to jejich původní živel. Monstra totiž v mokrém písku na hranici přílivu inkubují, podobně jako mořské želvy. Sice se jich ve volné přírodě už moc nevyskytuje, ale v Japonsku je takhle už léta uměle rozmnožují na jedné velké farmě... To jsi nevěděl?
Návštěvník YPO Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 Z. : některý fotky jsou famózní (vetšinou jsou to ty bez hodinek), ale to vůbec nevadí - tleskám
Z. Odesláno 13. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 Díky moc, to potěší. Ona je ale hlavně famózní ta země. Odtud snad ani nelze přivézt jiné než dobré fotky...
Koza_c Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 Vůbec jim to nevadilo. Naopak se jim v teplém mokrém písku moc líbilo. Vždyť je to jejich původní živel. Monstra totiž v mokrém písku na hranici přílivu inkubují, podobně jako mořské želvy. Sice se jich ve volné přírodě už moc nevyskytuje, ale v Japonsku je takhle už léta uměle rozmnožují na jedné velké farmě... To jsi nevěděl? To jsem opravdu nevedel. . Abych rekl pravdu bylo by mi to lito. . Kazdopadne super dokumentacni fotografie. .
PhoeniX Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 Hodně dobrý!!! Tyhle končiny mě taky lákají. Díky...
Z. Odesláno 13. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2009 Vzhledem k pozitivním ohlasům přidávám ještě pár fotek. Tentokrát už bez Monster, ta zůstala v písku na břehu oceánu... Skalní svatyně v Dambule.
frkin Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 Vzhledem k pozitivním ohlasům přidávám ještě pár fotek. Tentokrát už bez Monster, ta zůstala v písku na břehu oceánu... Skalní svatyně v Dambule. nemaji nic na ruce
Bull is Bull Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2011 Sice po rokoch sa pridavam,ale fotky su absolutne dokonale,ciste a maju svoju dusu a co sa tyka monstier musim uznat,ze oranzova ju cool.
erozko Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2011 Krásne fotočky juuj muselo byť tam fajne aj tebe aj tvojím hodinočkám
marosh Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 Jimmy tak šup, šup a máš padesát. Co budeš prodávat?
solidus Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 To tak člověka zahřeje u srdíčka, když kouká na tyhle fotky a má na ruce MONSTRA. ... stejný MONSTRA ... ... přesně TYHLE konkrétní MONSTRA ... ... ještě dneska je z nich cítit ta vůně dálek ... jsem rád, že se podívaly po světě a od té doby mi dělají jen radost
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se