Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

.... HEUER CAMARO, ufúľané, špinavé s ťuknutým a asi nepôvodným sklíčkom .... ale božsky krásne. Ešte raz: HEUER CAMARO :thumbsup_anim:

Ďalej v tejto veci uvádzam, že mi na to stačili necelé dva roky na chronomagu - ďakujem ...

post-3308-1258057566.jpg

post-3308-1258057590.jpg

post-3308-1258057606.jpg

post-3308-1258057637.jpg

Odesláno (upraveno)

gratulace, spis by me zajimalo , kde jsi na ne narazil, protoze v CR jsem je prodavat jeste nevidel.

cena je samozrejme tvoje vec ale presto kdyby jsi se chtel podelit tak ja to urcite ocenim.

EDIT:

ted na to koukam podrobne, a nechci Ti kazit radost, ale chronografova rucicka a scitaci rucicky (ty cervene) nejsou puvodni.

na sklo bych se vykaslal - hlavne ze tam je vnitrni luneta

Upraveno uživatelem Stepino
Odesláno

O cene sa nebavme, momentálne som z nich sám úplne vedľa :helpsmilie: .... nevytrhnem si predsa srdce z hrude ... A k tým ručičkám ... no neviem, videl som takýto link: http://professionalwatches.com/2009/07/vin..._chronogra.html ... a tie ručičky sa zhodujú s mojimi. Cez víkend si dovolím prilepiť sem nejaké to foto strojčeka ... a ručičky mi nevadia a verím, že ani Vám ...

Odesláno

tak co se tyce rucicek - hluboka omluva, vychazel jsem z doby kdy se hodinky vyrabely, a v te dobe se pouzivaly jemnejsi (tenci) tvary rucicek.

pravdepodobne to bude spis konec produkce teto rady.

Kazdopadne jak pises - hodinky SUPER ulovek

cena je tvoje vec.

jen by me zajimalo kam se na takove nadhery chodi.

S.

Odesláno
tak co se tyce rucicek - hluboka omluva, vychazel jsem z doby kdy se hodinky vyrabely, a v te dobe se pouzivaly jemnejsi (tenci) tvary rucicek.

pravdepodobne to bude spis konec produkce teto rady.

Kazdopadne jak pises - hodinky SUPER ulovek

cena je tvoje vec.

jen by me zajimalo kam se na takove nadhery chodi.

S.

Absolútna náhoda ... inzerát na kúpu hodiniek a objavili sa medzi ponúkanými ...

Odesláno

Ahoj. Heled tak porid napred jedny manzelce, tim ji zavres usta:-)

Treba se nakazi taky.

Odesláno
:newyear: Ako som sľúbil - nejaké pohľady na strojček - ten je asi vo všetkých rovnaký, ale tento je mi najbližší ...

post-3308-1258277321.jpg

post-3308-1258277332.jpg

post-3308-1258277348.jpg

post-3308-1258277364.jpg

post-3308-1258277390.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno
:thumbsup_anim: Skvělý stroj.

Som na tie hodinky pyšný, aj keď neviem, do kedy sa u mňa zohrejú ... jarné práce na dome budú tým kritickým okamihom :crying_anim02:

Odesláno

:sad01_anim: Podarilo sa mi stretnúť ČLOVEKA!!!

A tento Človek mi bez akýchkoľvek nárokov od rána do večera urobil s mojimi HEUERMI nasledovné ... :notworthy: Nový remienok, nové sklíčko, vyčistený ciferník a puzdro, premazané ovládanie - všetko ako nové ... :crying_anim:

Moja hlboká vďaka patrí jednému zo zakladajúcich členov tohto fóra, studnici informácií, pohodovému Človeku s prezývkou POPSHOP :notworthy:

post-3308-1259784333.jpg

post-3308-1259784358.jpg

post-3308-1259784387.jpg

post-3308-1259784412.jpg

Odesláno
jeste k tomu porid chevy camaro a budes stylovy :thumbsup_anim:

Poznám maníka, ktorý tu u nás v mestečku má CHEVY CAMARO zo ´75 -teho roku - žltý s čiernymi pruhmi (má ešte aj PONTIAC Firebird) - už som na to myslel, že za ním zájdem a urobíme spolu jazdu, aby si naše CAMARÁ užili :cheers:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...