viking Odesláno 24. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2006 Dobrý den, prosím o radu. Kolega v práci si přes mé Ebay konto koupil nějaký čínský brak (i přes mé varování). Hodinky sice jdou, ale datumovka se zadrhává a celkově vypadají dost chatrně. Chtěl by je vrátit, feedback jsem ještě nedal, myslíte, že je nějaká šance? Mám vůbec něco v té věci podniknout nebo to hodit za hlavu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 24. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2006 Dobrý den, prosím o radu. Kolega v práci si přes mé Ebay konto koupil nějaký čínský brak (i přes mé varování). Hodinky sice jdou, ale datumovka se zadrhává a celkově vypadají dost chatrně. Chtěl by je vrátit, feedback jsem ještě nedal, myslíte, že je nějaká šance? Mám vůbec něco v té věci podniknout nebo to hodit za hlavu? Jake mel prodejce podminky? Mel jsem podobny problem, ale prodejce mi bez problemu vratil penize. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 24. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2006 Sance je vzdycky. Nejdriv bych zkusil napsat clovekovi co to prodaval. Kdyz nebude reagovat nebo se nedomluvite, normalne vypln stiznost na ebay. Ebay to posoudi a muzou ti refundovat penize do vyse 200USD. Ale nevik jestli to funguje pokud zbozi bylo dodano. Vyzkousej a uvidis.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viking Odesláno 24. srpna 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2006 je to toto: http://cgi.ebay.com/Apache-USAF-Watch-Mili...1QQcmdZViewItem podmínky nevím, zkusím tam něco najít. Jakým způsobem vracel peníze. Podle mne my nemůžeme přijímat platby přes Ebay nebo jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 24. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2006 Vraceni penez (refundace) pres PayPal normalne funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 24. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2006 Fuj to je hnus velebnosti.. Pokud jde o refundaci, tak se proste vrati castka primo na kartu, ze ktere odesla s poznamkou, ze jde o refundaci. To mam odzkousene, funguje to. Jinak nove uz cesi muzou prijima a vybirat platby pres paypal! Hura!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viking Odesláno 24. srpna 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2006 aha díky, tak to jsem trochu zaspal. ty hodinky jsou fakt strašný, objednával jsem je zrovna v době kdy se tady řešily ty kopie breitlingů. dával jsem to kolegovi přečíst, ale abych byl upřímný také jsem na ně byl zvědavý... jsou tak do maringotky u kolotočářů na tři špejle (nic proti kolotočářům, jako malý jsem tam rád chodil) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PinkyCZ Odesláno 28. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2006 Ja bych to kolegovi rozmluvil... za tyhle peníze, když si je dá na nějaké dobře viditelné místo, to může být dobrá připomínka toho, že ty drahé hodinky (které si koupí na základě této čerstvé zkušenosti) se ohromně vyplatily ;-). Ten rotor je vážně z plastu? Na té fotce to tak vypadá... co jinak přesnost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viking Odesláno 28. srpna 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2006 nemyslím si že je s plastu, podívám se až je přinese, měl jsem je den doma, přesně jsem to neměřil, ale odchylka zas tak velká nevypadala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 17. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2006 Někde - dost možná na tomto fóru - jsem četl takové doporučení, že feedback subjektu, s kterým obchoduješ by měl být vyšší než 99%. Něco na tom je.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raf Odesláno 18. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2006 Ahoj, nejsem žádnej fajnšmekr na hodinky mě stačí že jdou a jsou přesné, ale koukal jsem že na IKup jsou propagované hodinky Claudio Marrantani ( SN G4425-322-2 ) jako luxusní super značka a tady jsem našel že je to čínsky brak, tak jak je to tedy a jak poznám bez toho abych je likvidoval jaká je to kvalita a taky jakou mají asi cenu jedná se o aukci tak do jaké ceny se vyplatí je koupit. Dík Roman P.S. Kdyžtak mi odepište na imeil cz623659@tiscali.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonres Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 (upraveno) Dobrý den, prosím o radu. Kolega v práci si přes mé Ebay konto koupil nějaký čínský brak (i přes mé varování). Hodinky sice jdou, ale datumovka se zadrhává a celkově vypadají dost chatrně. Chtěl by je vrátit, feedback jsem ještě nedal, myslíte, že je nějaká šance? Mám vůbec něco v té věci podniknout nebo to hodit za hlavu? viz můj přispěvek níže,omylem jsem odeslal nejdřív prázdný Upraveno 13. června 2007 uživatelem bonres Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonres Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 (upraveno) Dobrý den, prosím o radu. Kolega v práci si přes mé Ebay konto koupil nějaký čínský brak (i přes mé varování). Hodinky sice jdou, ale datumovka se zadrhává a celkově vypadají dost chatrně. Chtěl by je vrátit, feedback jsem ještě nedal, myslíte, že je nějaká šance? Mám vůbec něco v té věci podniknout nebo to hodit za hlavu? Koupil jsem ze zvědavosti na eBayi čínské hodinky Rousseau a udělil negativní hodnocení prodejci za klamání cenou,zavádějícím popisem,neuvedením země původu,.... Samozřejmě číňan z USA mi jako odplatu udělil okamžitě neg. feedback a stáhne jej pouze když já stáhnu svůj. Celé jsem to zaslal eBay Policy k řešení a čekám, jak se k tomu postaví. Nedělám si moc iluze, protože prodejce má od r. 2001 cca 7000 + hodnocení a pro eBay je to dobrý platící zákazník a asi mne donutí stáhnout svůj neg. feedback a vše pojede dál. VYPADAJÍ HEZKY..... Upraveno 13. června 2007 uživatelem bonres Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonres Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 Ahoj, nejsem žádnej fajnšmekr na hodinky mě stačí že jdou a jsou přesné, ale koukal jsem že na IKup jsou propagované hodinky Claudio Marrantani ( SN G4425-322-2 ) jako luxusní super značka a tady jsem našel že je to čínsky brak, tak jak je to tedy a jak poznám bez toho abych je likvidoval jaká je to kvalita a taky jakou mají asi cenu jedná se o aukci tak do jaké ceny se vyplatí je koupit. Dík Roman P.S. Kdyžtak mi odepište na imeil cz623659@tiscali.cz Ahoj,prakticky se nevyplatí je koupit, pokud si je nechceš jen vystavit do vitríny, ale amíci je houfně kupují na eBayi a jsou dle udělených hodnocení spokojení. Ovšem nikdo nezná jejich názor za rok, nebo když hodinky v tkzv. záruce otevře hodinář. Myslím, že bude hodně fakování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 A bonresi, jakou máš ty zkušenost? Přesnost, zpracování, funkčnost, kvalita řemínku atd atd. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2007 Někde - dost možná na tomto fóru - jsem četl takové doporučení, že feedback subjektu, s kterým obchoduješ by měl být vyšší než 99%. Něco na tom je.. Feedbacky na e-bayi jsou úplně k ničemu. Každý se bojí dát podvodníkovi negativ, protože ten mu ho ze msty dá taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2007 Koupil jsem ze zvědavosti na eBayi čínské hodinky Rousseau a udělil negativní hodnocení prodejci za klamání cenou,zavádějícím popisem,neuvedením země původu,.... Samozřejmě číňan z USA mi jako odplatu udělil okamžitě neg. feedback a stáhne jej pouze když já stáhnu svůj. Celé jsem to zaslal eBay Policy k řešení a čekám, jak se k tomu postaví. Nedělám si moc iluze, protože prodejce má od r. 2001 cca 7000 + hodnocení a pro eBay je to dobrý platící zákazník a asi mne donutí stáhnout svůj neg. feedback a vše pojede dál. VYPADAJÍ HEZKY..... Každý, kdo je chvíli na e-bayi ví, že se má dívat jen na negativy které má člen uděleny když vystupuje jako prodejce. Negativy kupujícíh jsou z 90% pomsta nepoctivých prodejců. Mám hong-kongské hodinky Alpha, podle uspořádání ciferníku mají stejný strojek jako ty tvoje, a jsem s nimi velmi spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2007 nechapu, proc vetsina prodejcu nepochopila doted, ze oni by meli dat feedback jako prvni, a to v momente kdy dostanou penize. melo by se zavest takovy pravidlo, jinak je to system o nicem. btw, nejaky ebay policy, dovol abych se zasmal jediny co funguje je refundace pres paypal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonres Odesláno 26. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2007 Feedbacky na e-bayi jsou úplně k ničemu. Každý se bojí dát podvodníkovi negativ, protože ten mu ho ze msty dá taky. Je to tak,mohu potvrdit a šmejdi vesele prodávají dál a nachytávají další kavky. Feedback je v podstatě dobrá zástěrka pro podvodníky. Dostal jsem jako odvetu ihned neg. feedback, teď když je čerstvý a je vidět je v podstatě dobrý, ale kazí mi % a až nebude moc vpředu, tak bude opravdu škodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonres Odesláno 26. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2007 A bonresi, jakou máš ty zkušenost? Přesnost, zpracování, funkčnost, kvalita řemínku atd atd. Díky Ihned po zatočení setrvačníkem těchto automatů bylo jasné, že jsou to šroty někde z Číny - jako chrastítko pro malé děti by byly dobré. Po otevření se objeví hrubě opracovaný strojek jak z dětské stavebnice a počet jewels je cca 1 ks, a to ještě vypadá dost podezřele, spíš připomíná zakápnutí rudou barvou. Alespoň, že je uvnitř napsáno China, což ovšem prodejce z jasných důvodů zatajuje. Jinak vzhledově jsou dobré, ovšem je otázka jak budou vypadat po 1 roce nošení, pokud půjdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se