Přejít na obsah

Výběr dvojích hodinek

Návštěvník salamio

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 83
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník salamio
Mala technicka otazka - ako zaklad makety bola pouzita nejaka konkretna fotka zo stowa.de? Bolo to v realnej velkosti? :unsure:

Vdaka,

M.

Ano, byla to tahle. Ženě šlo o to, jestli jí bude sedět velikost ? ten Milanaise tah si představit umí :).

Maketa byla samozřejmě 1:1. Někde na půdě jsme pak vyhrabali moje staré Timexy a vystřižené Stowa na ně přilepili, takže si ty fake Antea i zapnula :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník salamio

Ještě jedna obzvlášť stupidní otázka -_-: o co lepší jsou ty fliegry od Fortisu v porovnání s těmi od Stowa, kromě antireflexu a strojku s day/date?

Sakra, už si musím nějaké hodinky koupit, páč s takovou brzy skončím u Mark XVI a na ty asi nemám :rolleyes:.

U kanclovek mám pravděpodobně jasno ? jestli si žena pořídí ty Antea KS, asi bych šel do Antea 390.

Odkaz ke komentáři

Ještě jedna obzvlášť stupidní otázka -_-: o co lepší jsou ty fliegry od Fortisu v porovnání s těmi od Stowa, kromě antireflexu a strojku s day/date?

200m vodotěsnost

Jinak si myslím, že pokud si pořídíš Fortisy, tak bys nějakou dobu s nimi vydržel i v tom kanclu a mohl v klidu přemýšlet o těch druhých...

Odkaz ke komentáři

Mě se víc líběj asi ty s červenou (nebo snad oranžovou?) vteřinovkou, ale jak napsal už někdo dřív, nosit je budeš ty, tak hlavně záleží které se líběj tobě. Na druhou stranu, taky si nechávám radit , třeba od ženy, má lepší vkus než já :blink:

Večer se jí můžu zeptat, který by si vybrala ona :D

Tak manželce se víc líběj ty druhý Fortisky ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio
200m vodotěsnost

Jinak si myslím, že pokud si pořídíš Fortisy, tak bys nějakou dobu s nimi vydržel i v tom kanclu a mohl v klidu přemýšlet o těch druhých...

Vodotěsnost: to je pravda, ale potápět se s hodinkama nehodlám ? nepotápím se ani bez hodinek. Asi bych se možná i vsadil, že více než 90 % nositelů hodinek s nimi nebylo hlouběji než v deseti procentech deklarované vodotěsnosti.

Jinak jde o to že za cenu těch Fortisů si můžu pořídit Stowa Flieger + Antea 390 a mám možná (na nějakou dobu) vystaráno.

Odkaz ke komentáři

Vodotěsnost: to je pravda, ale potápět se s hodinkama nehodlám ? nepotápím se ani bez hodinek. Asi bych se možná i vsadil, že více než 90 % nositelů hodinek s nimi nebylo hlouběji než v deseti procentech deklarované vodotěsnosti.

No to je samozřejmě pravda. Ale je fajn vědět, že ty hodinky něco snesou.

Jinak jde o to že za cenu těch Fortisů si můžu pořídit Stowa Flieger + Antea 390 a mám možná (na nějakou dobu) vystaráno.

To je taky pravda. Tahle kombinace je naprosto v pohodě. Je jen otázka, za jak dlouho tě to začne táhnout výš. Ale jako start je to určitě dobrý.

Odkaz ke komentáři

Té mojí taky ? když jsem diplomaticky označil ty první za více sportovní, tak řekla Ano, takové tělocvikářské :).

Tak to je moc hezké označení :thumbsup_anim:

Kdybych si takový přinesl domu a manželka by o nich řekla něco podobnýho, tak bych se snad :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Me se taky libi vice ty druhe, manzelka ma recht. Vodotesnost neni jenom o potapeni, ale o celkove kvalite, a standardu. Railmastery taky nejsou potapecske a to, ze tech 150 m, nebo kolik vlastne, maji, je tahne tou holorogickou piramidou kvality nahoru. Navic se o ne nemusis bat az v ramci nejake party skocis sipku do rybnika a na hodinky zapomenes. Stowa Flieger jsou super, jsem Stowa fan a jedny mam (MO), ale ty Fortisy se mi zdaji univerzalnejsi a vice contemporary.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Ano, byla to tahle. Ženě šlo o to, jestli jí bude sedět velikost ? ten Milanaise tah si představit umí :).

Maketa byla samozřejmě 1:1. Někde na půdě jsme pak vyhrabali moje staré Timexy a vystřižené Stowa na ně přilepili, takže si ty fake Antea i zapnula :).

:) ..to vôbec nebol špatny napad :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio

Vybráno!

A je vybráno. Chvíli jsem sice koketoval s následující myšlenkou: chystám se koupit asi Fortisy za nějakých 20-30. K nim časem kanclovky v podobné hladině. Nemám teda chvíli počkat, malinko přidat a koupit rovnou ty Mark XVI? Nakonec však zvítězil zdravý rozum (a taky už jsem se jednou rozváděl, znova už nechci :)) a právě jsem v Nestu objednal B-42 Flieger Day/Date. Za tři týdny by měly dorazit. K těm IWC třeba časem dorostu.

Díky všem za cenné rady. Doufám, že jsem nebyl moc otravný ? ostatně za chvíli to bude pokračovat výběrem těch kanclovek :rolleyes:. Na druhou stranu jste měli možnost být svědky zrození chronomagora takříkajíc v přímém přenosu.

post-9394-1258984428.jpg

BTW, jen mi trochu není jasné, proč Nest takto víceméně podřezává větev svým prodejcům...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio

Dík za pochvalu :).

Ještě jsem zapomněl zmínit poděkování své ženě, která to zatím nese statečně a smířila se s tím, že se pořízení její vysněné kuchyně opět o něco oddálilo. Budu se jí za to muset nějak pořádně odvděčit... Asi dámskými hodinkami...

Odkaz ke komentáři

Ještě jsem zapomněl zmínit poděkování své ženě, která to zatím nese statečně a smířila se s tím, že se pořízení její vysněné kuchyně opět o něco oddálilo. Budu se jí za to muset nějak pořádně odvděčit... Asi dámskými hodinkami...

Ženě vysvětli, že kuchyně netiká :)..jinak mooooc dobrá volba, nezapomeň potom živá fota ju?

Edit: pravopis :baby:

Upraveno uživatelem Diamondking
Odkaz ke komentáři

No to rozhodně. Aspoň bude zase chvíli co řešit... :smile_anim: , pokud už nejsi pevně rozhodnutý pro Stowa KS, které jsou skvělé.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...