Přejít na obsah

Výběr dvojích hodinek

Návštěvník salamio

Doporučené příspěvky

salamio napsal:
Vybráno!

A je vybráno. Chvíli jsem sice koketoval s následující myšlenkou: chystám se koupit asi Fortisy za nějakých 20-30. K nim časem kanclovky v podobné hladině. Nemám teda chvíli počkat, malinko přidat a koupit rovnou ty Mark XVI? Nakonec však zvítězil zdravý rozum (a taky už jsem se jednou rozváděl, znova už nechci :)) a právě jsem v Nestu objednal B-42 Flieger Day/Date. Za tři týdny by měly dorazit. K těm IWC třeba časem dorostu.

Díky všem za cenné rady. Doufám, že jsem nebyl moc otravný ? ostatně za chvíli to bude pokračovat výběrem těch kanclovek :rolleyes:. Na druhou stranu jste měli možnost být svědky zrození chronomagora takříkajíc v přímém přenosu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

BTW, jen mi trochu není jasné, proč Nest takto víceméně podřezává větev svým prodejcům...

velmi pekné...tiez som ich takmer kupil...ale nakoniec som uprednostil B-uhr dizajn(a manželka v tom tiež zohrala svoju úlohu :-))

/a mám pocit, že časom ich aj tak kupim :angel: /

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 83
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Dobra volba. Ty Fortisy jsou paradni contemporary pilotky. Budou super i za deset let a vedle tech IWC, nebo Omeg, co tam budou, se nebudou muset krcit. K KS samozrejme gratuluji. Myslel jsem, ze si je od sve pani budu pujcovat, dokonce jsem si priobjednal cerny kozeny Stowa pasek, ale kde zijes prosim tebe. Jeste jsem je na ruce nemel ani jednou, a uz jsem to pomalu vzdal. Takze pasek mi lezi doma.

Odkaz ke komentáři

salamio napsal:
Vybráno!

A je vybráno. Chvíli jsem sice koketoval s následující myšlenkou: chystám se koupit asi Fortisy za nějakých 20-30. K nim časem kanclovky v podobné hladině. Nemám teda chvíli počkat, malinko přidat a koupit rovnou ty Mark XVI? Nakonec však zvítězil zdravý rozum (a taky už jsem se jednou rozváděl, znova už nechci :)) a právě jsem v Nestu objednal B-42 Flieger Day/Date. Za tři týdny by měly dorazit. K těm IWC třeba časem dorostu.

Díky všem za cenné rady. Doufám, že jsem nebyl moc otravný ? ostatně za chvíli to bude pokračovat výběrem těch kanclovek :rolleyes:. Na druhou stranu jste měli možnost být svědky zrození chronomagora takříkajíc v přímém přenosu.

BTW, jen mi trochu není jasné, proč Nest takto víceméně podřezává větev svým prodejcům...

Gratuluji ke skvelemu vyberu! Verim ze fortisy se ti skvele hodi i do kanclu, dovedu si je predstavit kdyz jsou na te kuzi i k obleku!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio

Ještě jednou díky všem za gratulace :).

Včera jsem zjistil (už poněkolikáté), že má doma svatou ženu a statečnou mučednici.

Ze včerejší konverzace:

? Co ještě na tom fóru hledáš, když už sis ty hodinky objednal?

? Dívám se, za co je pak vyměním.

Nezabila mě.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...