PPetr Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2009 Chtěl bych se už asi spíš jen nechat ujistit, že jsem nic nepřehlédl. Zadání znělo: hodinky nejlépe "quartz", stopky, černá nebo decentní červená, sportovnější, datumka, pokud možno menší, bez čísel. Nakonec to vypadá na http://www.hibernia.cz/certina/sport-colle...1.217.16.056.00 Koukal jsem i na jakési Festiny, ale nějak to nebylo ono. Prošel jsem kde co, ale nic lepšího jsem zatím nenašel. Nějaký nápad? (není nutný i tyto budou dobré, ale spíš jestli jsem něco extrémně nepřehlédl) Děkuji moc za náměty.
lolohh Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2009 Před pár dny jsem je koupil pani. Z toho snad zcela jasně vyplývá, že jsou ideální. Ještě je teda nedostala, ještě nebyla dost hodná. Jen jsem je kupoval na kovovém tahu, stály skoro stejně a přijde mi to lepší, kožený řemen pak případně dokoupíš za pár stovek.
Hajek Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2009 Certina je bez problémů - poměr kvalita x cena ok a dámské modely nemají chybu. například: Certina DS First Lady C538.7084.42.61
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se