lib Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 jo, to je moje nová platonická láska...:-))), na fotkách to jiskřilo, na živo přeskočilo a cena posadila zpátky na prdel... nechám si to na další pětiletku ( i když se snažím plány plnit dřív... ale vybral bych si i u chopardů, jojo z rozjetého vlaku se nedá vyskočit... Kolik asi tak??? Ale mně to může být jedno - průměr 44, výška 14,5 ...
Potkan Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Vintage Ingenieur mají tuším ve zlatě a pán s brýlemi měl Mark XII, myslim že ses nemusel stydět zeptat :-) Stejně tak je úplně fuk co máte na ruce, když tam jdete. Je to přece jenom výstava :-)
tombed Odesláno 26. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Kolik asi tak??? Ale mně to může být jedno - průměr 44, výška 14,5 ... u nás skoro stopade říkal, venku, teď jsem se díval na chrono24, od 3218 éček z júesej za jeté do 4795 éček za nové ...
tombed Odesláno 26. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Mají tam Vintage Ingenieur? něni som si istý..., ale možná jo, jak píše topkan, vintážních kousků tam bylo víc, tak asi jo... Topkan: já už jsem od přírody takový stydlín...
skalis Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Vintage Ingenieur mají tuším ve zlatě a pán s brýlemi měl Mark XII, myslim že ses nemusel stydět zeptat :-) Stejně tak je úplně fuk co máte na ruce, když tam jdete. Je to přece jenom výstava :-) Pan s brylemi je velmi sikovny pan hodinar. Mimochodem ty Mark XII jsou dukazem toho, ze nema smysl bat se malych hodinek. Zrovna tyhle jsou velmi elegantni.
Potkan Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Pan s brylemi je velmi sikovny pan hodinar. Mimochodem ty Mark XII jsou dukazem toho, ze nema smysl bat se malych hodinek. Zrovna tyhle jsou velmi elegantni.Sice nevim, proč jsou tady 2 vlákna o tomto tématu, ale v tom druhym někdo psal o Omegách. Je možný, že pán s brýlemi je po hodině střídá, ale když jsem tam byl já, měl Marky :-D
tombed Odesláno 26. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 protože kluci z Brna si do dali i do vlákna srazu, tak je něco tam a něco tady a něco zdublované tam i tam, pán s brýlemi měl dnes zlaté hodinky se zlatým tahem a černým ciferníkem... dle Skalise vintážní omegy...Libe, přehlédl jsem... baterku ber určitě, foťák taky, protože i kdyby to nešlo, ty bys ukecal i mrtvého...v podstatě se divím, že hodinky kupuješ...
skalis Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 Sice nevim, proč jsou tady 2 vlákna o tomto tématu, ale v tom druhym někdo psal o Omegách. Je možný, že pán s brýlemi je po hodině střídá, ale když jsem tam byl já, měl Marky :-D Nestrida (to jen my, chronomagori ), jsou tam dva. Mladsi (prodejce) nosi ty zlate Omegy a starsi (hodinar) ty Mark XII.
lib Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 .... Libe, přehlédl jsem... baterku ber určitě, foťák taky, protože i kdyby to nešlo, ty bys ukecal i mrtvého...v podstatě se divím, že hodinky kupuješ... Jo! Dobrý to bylo. Baterka byla k ničemu - asi slabá luminiscence, či co. Foťák jsem měl, ale nastoupil na to kolega, co evidentně věděl líp než já, co dělat. Fotit se mohly jen hodinky, vitríny ne. Any nebyly potíže s pojišťovnou, až to tam někdo udělá. Z těch jednodušších modelů rozhodně vítězí ty Aquatimery Vintage. Vypadají dokonce menší než Ingenieury Vintage (srovnání modelů s bílým ciferníkem - Ing.V. žl. zlato) Na to, že bys jim přinesl kafe, si nikdo nevzpomínal , ale katalog jsem Ti vyžebral. Už jim prý docházejí. Pošlu Ti ho společně s Wristwatch Annual. Z oblekovek se mi nejvíc líbily Portuguese - šedý ciferník = bílé zlato. Bylo nás tam asi deset, takže zkoušení na ruce nebylo. Co mě pořád mátlo bylo, že ten chlapík (zlaté vintage omegy na tahu - BTW dost těm hodinkám hověl!) často zmiňoval ceny. Neříkals, že se divíš, že hodinky kupuju? A Ty tomu přece musíš rozumět, ne? Tak proč mi říkal ceny, ha? Ale jinak byl dobrej. Tourbillon nám pustil, a repeticí zacinkal Krátká, ale dobrá akce to byla!
tombed Odesláno 27. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 Fakt? Taková černovláska s výstřihem to byla... tož, když už si mě ani nezapamatuje do druhého dne, tak tohodle koníčka můžu opustit a v klidu se plně věnovat hodinkám... za katalog děkuji, já jim dám , že jich mají málo, plný šuple toho měli, mě už to ale bylo blbý, kdž jsem dubloval tiskoviny Chopardu pro Bakera... jinak máš recht ty šedý portuguese jsou taky mňamka, ještě, že oblek beru 2x do měsíce... Ceny?... chtěl licitovat to je jasný...byl zvědav kam až ho sundáš.
skalis Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 Libe a ostatni. Tak ty cerny zlaty hodinky na tahu, ktery mel prodejce, nebyly ty Omegy, jak jsem myslel, ale nejake IWC Mark Xneco. Specialne jsem se na ne podival. Takze se omlouvam za predchozi mateni. Drive obvykle nosival ty zlate omegy (asi nejake vintage Seamaster) na jestercim remenu. No, ale vsem dnesnim ucastnikum diky za prijemnou spolecnost a posleze i (uz v mensim poctu) posezeni ve velmi pekne hospode, kterou jsem dodnes neznal.
Trňák Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 Zážitek to byl parádní. A závěr v hospodě také velmi příjemný. Co se fotek týče(to lib: nevěděl jsem co dělám, ale asi se u toho dokážu tvářit odborně ), tak je dodám hned co to půjde, jen je ještě trochu upravím a panu Pavelkovi jsem slíbil, že mu je nechám nahlédnout, než je zveřejním.
Potkan Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 Vždyť říkám, že má Mark XII, i pan hodinář, ale ten je má v oceli a na kůži. Každopádně příští týden jdu na Chopard..:-)
macher Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 Vždyť říkám, že má Mark XII, i pan hodinář, ale ten je má v oceli a na kůži. Každopádně příští týden jdu na Chopard..:-) mmnt, nerikal, ze od 7.12 zacinaji Omegy? nebo Chopard je jinde?
Potkan Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 mmnt, nerikal, ze od 7.12 zacinaji Omegy? nebo Chopard je jinde? Mno příští týden je Chopard, stejný místo a další týden (to je od toho 7.12.) bude Omega... tak jsem to aspoň pochopil..
sibirnaya Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 tak ja se tam pak vratil, davinci sem si vyzkousel, cenu sme domluvili a ted jen promyslet, jestli do toho skocit
skalis Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 tak ja se tam pak vratil, davinci sem si vyzkousel, cenu sme domluvili a ted jen promyslet, jestli do toho skocit Heh. A ktery Da Vinci? S sedivym ciselnikem? To jsou lahudkovy hodinky.
sibirnaya Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 Heh. A ktery Da Vinci? S sedivym ciselnikem? To jsou lahudkovy hodinky.
sibirnaya Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 a tady mas slibeny srovnani becek s omegama xxl
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se