Berbatow Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 (edited) Zdravím ajťáky, potřebuji radu. Jak na upgrade Biosu u NTB Acer TM 4400. U nové verze je akorát toto: Install SOPˇG Run <bol120.bat> batch file to update BIOS. Co je to Install SOPˇG? Musí to být z CD nebo to může být z USB flash? Předem díky Edited November 24, 2009 by Berbatow
jirka404 Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 Zdravím ajťáky, potřebuji radu. Jak na upgrade Biosu u NTB Acer TM 4400. U nové verze je akorát toto: Install SOPˇG Run <bol120.bat> batch file to update BIOS. Co je to Install SOPˇG? Musí to být z CD nebo to může být z USB flash? Předem díky Nejsem IT, ale upgrejdovat jde z CD i z flašky. Jen je to třeba nastavit v biosu před upgrejdem a restartovat. Potom se modlit aby to dobře dopadlo .
Berbatow Posted November 24, 2009 Author Report Posted November 24, 2009 Nejsem IT, ale upgrejdovat jde z CD i z flašky. Jen je to třeba nastavit v biosu před upgrejdem a restartovat. Potom se modlit aby to dobře dopadlo . Myslis nastavit v Biosu boot z CD nebo USB? A pak se teprve modlit.
jirka404 Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 (edited) Myslis nastavit v Biosu boot z CD nebo USB? A pak se teprve modlit. No a co jsem napsal já - jen jinými slovy . Přesně tak. Musíš si vybrat odkud si ten noťas chceš zrušit . Jestli s tím nemáš zkušenosti, tak to raději dej do servisu. U některých noťasů je upgrejd biosu docela riziko . Vyměna madrbordu je někdy dražší než nový NT. Edited November 24, 2009 by jirka404
jirka404 Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 (edited) Nedávno jsem se pokoušel apgrejdovat zcela novou desku od Asusu, protože nechtěla spolupracovat s novým INTEL Core 2 Extreme. Jak myslíš že to dopadlo ? Musel jsem koupit novou s kompletně novým biosem, protože výrobci nedošlo, že něco takového existuje a apgrejd ji dorazil . Edited November 24, 2009 by jirka404
Recommended Posts