vraby Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 (upraveno) Včera dorazily tak nějaká fotka,není moc nálada protože mi to s nimi nějak nejde(nastavení) Časem dám lepší foto. Jsem zapoměl napsat díky členovi ls8ls8. Upraveno 26. listopadu 2009 uživatelem vraby
cody Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 Z toho si nic nedelej:-) Ja z byl s G taky hotovej. Nakonec po trech dnech s pomoci clenu jsem to zvladl. Ono je to v podstate uple jednoduchy, oproti treba Windows:-)) A zaslouzi si lepsi fotky... inverznich tu moc nebude!
vraby Odesláno 27. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 (upraveno) cody napsal: Z toho si nic nedelej:-) Ja z byl s G taky hotovej. Nakonec po trech dnech s pomoci clenu jsem to zvladl. Ono je to v podstate uple jednoduchy, oproti treba Windows:-)) A zaslouzi si lepsi fotky... inverznich tu moc nebude! Už je to v pohodě,za pomoci některých členů jsem se do Gček "dostal",potřeboval jsem jen pořádně nakopnout .Fotečky udělám lepší(snad) Upraveno 27. listopadu 2009 uživatelem vraby
Návštěvník krystekomega Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 Ładny G Pěkný G
vraby Odesláno 30. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Další várka bez denního světla.
cody Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Herdek skoda ze Mud solar atomic v provedeni co se mi libi nedelaji inverzni... hned bych menil.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se