jardab Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 Ahoj,předem upozorňuju,že nejsem fotograf,ale přesto tady je pár fotek
Helex Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 Ty jsou super! Hodinky a pejsek, fotky jsou v poho
Guest salamio Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 Krása! Koukám, že i ten pejsek ti tyhle hodinky závidí!
Ardennius Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 Nechtěl jsem zakládat nové vlákno,proto jsem to šupnul sem. Musím se ale podělit o mé super pocity z těchto pilotek. Výměna to byla pro obě strany perfektní a jsem z nich nadšený! Už tady toho bylo napsané o nich dost, proto nemá cenu něco popisovat. Nemám žádné spisovatelské střevo, proto tak strohý článek,ale jsou prostě výborné,už jen proto,že jsem Fortisky ještě neměl. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Recommended Posts