Pege1012 Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 Na kolik by vyšla výměna lehce škrábnutého skla u těchto hodinek??? Pokud by se zadařilo je koupit abych věděl s čím mám počítat? Plus běžný servis??? Čištění a podobně. Díky za postřehy.
organic Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 Na kolik by vyšla výměna lehce škrábnutého skla u těchto hodinek??? Pokud by se zadařilo je koupit abych věděl s čím mám počítat? Plus běžný servis??? Čištění a podobně. Díky za postřehy. Autorizovaný servis mechanického chronografu stojí 7200 korun a trvá 2 měsíce. Mám dojem že servis automatického chronografu stojí ještě více, kolem desítky.
macher Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 Autorizovaný servis mechanického chronografu stojí 7200 korun a trvá 2 měsíce. Mám dojem že servis automatického chronografu stojí ještě více, kolem desítky. co vim, tak jsou 3 typy oprav... premazani, vylesteni, serizeni 1500, tezsi opravy a prechozi 4500 a pak nejvys komplet vse mozne 7400... aspon tak mi to rikali u hanaka asi 14 dnu zpet...
Pege1012 Posted November 26, 2009 Author Report Posted November 26, 2009 A to je jako i s výměnou toho poškrábaného safíru?
Recommended Posts