Pege1012 Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Na kolik by vyšla výměna lehce škrábnutého skla u těchto hodinek??? Pokud by se zadařilo je koupit abych věděl s čím mám počítat? Plus běžný servis??? Čištění a podobně. Díky za postřehy.
organic Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Na kolik by vyšla výměna lehce škrábnutého skla u těchto hodinek??? Pokud by se zadařilo je koupit abych věděl s čím mám počítat? Plus běžný servis??? Čištění a podobně. Díky za postřehy. Autorizovaný servis mechanického chronografu stojí 7200 korun a trvá 2 měsíce. Mám dojem že servis automatického chronografu stojí ještě více, kolem desítky.
macher Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Autorizovaný servis mechanického chronografu stojí 7200 korun a trvá 2 měsíce. Mám dojem že servis automatického chronografu stojí ještě více, kolem desítky. co vim, tak jsou 3 typy oprav... premazani, vylesteni, serizeni 1500, tezsi opravy a prechozi 4500 a pak nejvys komplet vse mozne 7400... aspon tak mi to rikali u hanaka asi 14 dnu zpet...
Pege1012 Odesláno 26. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 A to je jako i s výměnou toho poškrábaného safíru?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se