Jump to content

PROFI SEKCE

Guest YPO?

Recommended Posts

Posted

měl bych dotaz - kam zmizel TENTO inzerát, který byl v "normální" sekci PRODÁM

druhý dotaz zní: když se zaregistruji jako profi prodejce tak tu mohu prodávat fejky? ANO/NE

díky za odpověď

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply
Posted

Ten konkrétní inzerát je v profi prodeji:

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=24332

A k otázce fejků....osobně si netroufnu odhadnout/posoudit,zda jsou hodinky firmy Parnis fejk,nebo ne......a konkrétně TADY (na Chronomagu) je to dost subjektivní záležitost(něco ano,něco je fejk a něco ne.....názory členů jsou různé).......a protože třeba na WUS se o Parnisu nehovoří jako o fejcích,tak pro mne to fejk není. Do dalších spekulací na tohle téma se pouštět nechci a nebudu.......stačí Ti to?????

Posted
Ten konkrétní inzerát je v profi prodeji:

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=24332

A k otázce fejků....osobně si netroufnu odhadnout/posoudit,zda jsou hodinky firmy Parnis fejk,nebo ne......a konkrétně TADY (na Chronomagu) je to dost subjektivní záležitost(něco ano,něco je fejk a něco ne.....názory členů jsou různé).......a protože třeba na WUS se o Parnisu nehovoří jako o fejcích,tak pro mne to fejk není. Do dalších spekulací na tohle téma se pouštět nechci a nebudu.......stačí Ti to?????

nestačí

1.není to ten samý inzerát - z čínských fejků je najednou Parnis

2.na WUS se prodávají i MM = když teď nakoupím pytel MM a za 14dní je tu začnu prodávat tak nebude problém ?

3. WUS je matka chronomagu ?

Posted

WUS není matkou chronomagu......pokud mi nějak doložíš,že Parnis je fejk(třeba oficiální vyjádření,či protest firmy OP proti prodeji hodinek Parnis-subjektivně si mohu myslet,co chci),inzerát smažu a uživatel bude varován(případně banován) za prodej fejků. Do té doby s tím ,já osobně, nebudu dělat nic.

Posted
WUS není matkou chronomagu......pokud mi nějak doložíš,že Parnis je fejk(třeba oficiální vyjádření,či protest firmy OP proti prodeji hodinek Parnis-subjektivně si mohu myslet,co chci),inzerát smažu a uživatel bude varován(případně banován) za prodej fejků. Do té doby s tím ,já osobně, nebudu dělat nic.

stále si mi neodpověděl na první a druhou otázku

Posted

add 1) uživatel píše Parnis a já nemám důvod mu nevěřit.

add 2) Pokud nedostanu upozornění,že je to fejk(oficiální),potom ne. Protože tohle téma nesleduju,tak,narovinu,přiznávám,že nevím,zda je MM považován za fejk......nejsem vševěd. Předpokládám ale,že je tu dost lidí,kteří mne kdyžtak nasměrují. Případně jiného moderátora.

Posted
add 1) uživatel píše Parnis a já nemám důvod mu nevěřit.

add 2) Pokud nedostanu upozornění,že je to fejk(oficiální),potom ne. Protože tohle téma nesleduju,tak,narovinu,přiznávám,že nevím,zda je MM považován za fejk......nejsem vševěd. Předpokládám ale,že je tu dost lidí,kteří mne kdyžtak nasměrují. Případně jiného moderátora.

1.tak naposled - v původním inzerátu není o PARNIS ani slovo a najednou z nich jsou PARNIS - KDE JE PŮVODNÍ INZERÁT ?

2. máš recht - místo MM koupím fejky G shocků aby ses probudil

Posted

add 1) znění původního inzerátu si nepamatuju,volalo se po tom,aby byl Yvaine "profi". Což se stalo. Dále nevím.

add 2) O co Ti jde??? Jsme tu mezi fandy hodinek a protože NENÍ MOU POVINNOSTÍ sledovat vše(myslím tím události ve světe hodinek),tak se spoléhám na to,že mne na případný fejk(nebo jiného moderátora) upozorníte. Pokud nemáš nic víc,než "svůj pocit", tak se hoď do klidu. Pokud ano,tak mne,prosím,pouč(to nemyslím ironicky) a já budu jednat v souladu s pravidly. Narovinu,Tvůj subjektivní dojem mne ale nezajímá. Případně se přihlaš jako moderátor(pořád můžeš) a konej podle sebe.

Máš-li nějaký problém s prací některého z moderátorů,řeš to,prosím,s vyšší instancí(Chronomag,Odklízeč). Na to máš plné právo a zcela jistě se Tvou případnou stížností bude někdo ,z výše, zmíněných zabývat.

Posted
add 1) znění původního inzerátu si nepamatuju,volalo se po tom,aby byl Yvaine "profi". Což se stalo. Dále nevím.

hmm - vypadá to, že to někdo po sobě uklidil i v odpadkovém koši - no nic - ČEST PRÁCI ;)

edit- jen pro zajímavost :thumbsup_anim: : Inzerce a nabídka padělků je zakázán i zde. Stejně tak je zakázáno uvádění nepravdivých informací, zejména pak uvádění mylných informací i původu výroby hodinek, stáří a renomovanosti zakladatele atd. Pokud nevíte, ptejte se moderátorů dříve, než něco napíšete.

Posted
hmm - vypadá to, že to někdo po sobě uklidil i v odpadkovém koši - no nic - ČEST PRÁCI ;)

edit- jen pro zajímavost :thumbsup_anim: : Inzerce a nabídka padělků je zakázán i zde. Stejně tak je zakázáno uvádění nepravdivých informací, zejména pak uvádění mylných informací i původu výroby hodinek, stáří a renomovanosti zakladatele atd. Pokud nevíte, ptejte se moderátorů dříve, než něco napíšete.

add 1) to už,bohužel,nevysleduju......a myslím si,že tohle si nezasloužím,jednám s Tebou slušně a snažím se s Tebou komunikovat na úrovni a odpovídám na Tvé otázky tak,jak to cítím a mohu.

add edit) Máš naprostou pravdu,nicméně já se nestydím přiznat,že něco nevím. A v tomto případě opravdu nevím. Pokud mne to nějak snižuje,nebo zbavuje možnosti možnosti vykonávat funkci moderátora,není nic jednoduššího,než se obrátit na někoho z adminů a informovat je o mé neschopnosti. Jistě bude zjednána náprava. Na právech dělat moderátora nijak nelpím a pokud jich budu zbaven,dokážu s tím žít.

Posted
add 1) to už,bohužel,nevysleduju......a myslím si,že tohle si nezasloužím,jednám s Tebou slušně a snažím se s Tebou komunikovat na úrovni a odpovídám na Tvé otázky tak,jak to cítím a mohu.

add edit) Máš naprostou pravdu,nicméně já se nestydím přiznat,že něco nevím. A v tomto případě opravdu nevím. Pokud mne to nějak snižuje,nebo zbavuje možnosti možnosti vykonávat funkci moderátora,není nic jednoduššího,než se obrá*** na někoho z adminů a informovat je o mé neschopnosti. Jistě bude zjednána náprava. Na právech dělat moderátora nijak nelpím a pokud jich budu zbaven,dokážu s tím žít.

nevím, proč ten útrpný tón, nijak na tebe neútočím, pouze se ptám - stejně jako bych se ptal kohokoli jiného kdo by sem něco napsal

pouze se mi nelíbí fejky v profi sekci a když pominu, že to jsou fejky tak to je komerční prodej ? nebo co to je ? když si je koupím dostanu nějakou záruku platnou v ČR ? ==== stačí zaplatit dvě stovky a může se tu prodávat hnůj, který se v jiných vláknech potírá a maže ?

evidentně to s tebou nevyřeším a v zásadě mi to je jedno x akorát to je trochu proti původním úmyslům tohohle webu a posouvá ho to někam úplně jinam

dál už se o tom odmítám bavit - FEJKŮM ZDAR X NAZDAR :lol:

Posted

To Ty jsi mi napsal :" čest práci" ,ne já Tobě. Proto jsem se ohradil. Zdá se Ti to jako "útrpný tón"???Mně ne.....já se snažím odpovídat,reagovat. Bez podobných "dovětků".

A ke zbytku.....Pokud VÍŠ,že je to fejk...pošli mi nějaké vyjádření,odkaz......a já to "seknu". Pokud je to ale Tvůj dojem,tak ne(Tvůj dojem mne,v tomto případě,nezajímá). Dojem je,v těchto případech,velmi subjektivní a irelevantní.

Posted

Kdo byl první?

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Odpovím si sám.. California dial style vykradli Rolexu jak Panerai tak Movado.. máš recht jsou to fejkaři jak prase a to bychom mohli pokračovat donekonečna..

Posted

Problém je, že dokud nebude v pravidlech jednozančně napsáno něco ve smyslu, že se tu nesmí prodávat hodinky se stejným designem jako mají hodinky renomovaných výrobců, tak je prodej hodinek značky Parnis, Alpha, Rotary atd. v souladu s pravidly, neboť se nejdná o falzifikáty. Toto bude ovšem problém, protože u renomovaných výrobců se inspirují více či méně všichni a i renomovaní výrobci se inspirují navzájem.

Posted

Tohle je,bohužel,začarovaný kruh. A narovinu,subjektivní pocity,mě osobně,vážně nezajímají. To nemyslím urážlivě a zle......

Posted
Kdo byl první?

Odpovím si sám.. California dial style vykradli Rolexu jak Panerai tak Movado.. máš recht jsou to fejkaři jak prase a to bychom mohli pokračovat donekonečna.. Troubům nazdar..

hele to hovado ze včera jsem ještě pochytil, než si stačil ukecat nějakého chytráka, aby to smazal

k věci: je to parnis nebo ne ? jsou k těm hodinkám nějaké doklady,krabice,záruční list ? dáš mi dvouletou záruku ? - pokud ano tak je beru

Posted

Ypo,uber,prosím Tě.........ať si o Tobě myslím cokoliv,a vážím si Tě, tak takhle NE!!!! Buď sem postni vyjádření o tom,že jde o fejky,nebo se stáhni....nebo Tě nechám odpočinout od Chronomagu,na nějakej ten den. Tlačíš to někam,kam Tě nemohu nechat. Mysli si o mně co chceš,ale bez důkazu Tě takhle reagovat nenechám.

Posted
Ypo,uber,prosím Tě.........ať si o Tobě myslím cokoliv,a vážím si Tě, tak takhle NE!!!! Buď sem postni vyjádření o tom,že jde o fejky,nebo se stáhni....nebo Tě nechám odpočinout od Chronomagu,na nějakej ten den. Tlačíš to někam,kam Tě nemohu nechat. Mysli si o mně co chceš,ale bez důkazu Tě takhle reagovat nenechám.

he he - chci si koupit hodinky v profi sekci a chci k nim to co k nim má být = chci prokazatelný původ - to je na BAN ? - jestli jo tak mi ho klidně dej

Posted

YPO, rozveď to trochu víc i pro ty, co nechytili začátek problému před mazáním. Jestli se tady pod pláštíkem "Profi za dvě stovky" prodávají fejky, tak to mě moc zajímá.

Posted

Víš moc dobře,nač reaguju. Tlačíš to někam,kam nechci. Nenechám tě urážet členy tady........už jsem Tě žádal několikrát,abys sem napostoval něco,podle čeho poznám,uznám,že jde o fejk. Zatím jsi mi nic neposlal(klidně můžeš i do SZ).

není to z mé strany nic osobního......nemám co skrývat,zač se stydět...prostě se snažím dělat svou práci moderátora. A nijak mi to neusnadňuješ......což ti nezazlívám. ALe nediv se,že reaguju,jak reaguju. A ten BAN Ti vyšiju,pokud budeš dál jednat,jak jednáš.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...