Návštěvník Tada Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 Já už jsem viděl i Astronauty které měli na indexu 12 symbol ladičky, těch ciferníků bylo asi vícero, tenhle jsem ještě neviděl. Zkusi dát do Googulu: Bulova Accutron Astronaut a propátrat odkazy co ti vylezou
ANT Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 Tada, kukol som video a mozem len konstatovat, ze su to veliceeeeee pekneeee hodinky. Vo vlakne kde si sa rozhodoval o kupe tejto masinkz VS rolex sa mi podla fotiek ani z daleka tak nepacili. Vyzeraju byt vo velmi slusnom stave... co dodat, snad len ze gralulujem!
Návštěvník Tada Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 (upraveno) Pouzdro je perfektí, luneta má drobné vlasové škrábance a na sklíčku jsou taky takové droboučké vlásky... Hodinky příští týden asi pošlu do Anglie na servis, je to nejblíž, kde je nějaký člověk co Accutronům rozumí a má nějaké díly, tak uvidím co s nimy vyčarauje. A koncem tohoto týdne by snad měl dorazit i originál Bulova tah Až budu mít po zkouškách, tak se domluvím s kibim a stvoříme nějaké fotky Upraveno 1. prosince 2009 uživatelem Tada
Návštěvník Tada Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 Tak mi dneska konečně dorazil originální NOS kovový náramek Jelikož nemám foťák, tak jsem opět udělal video.
mrwill Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 nejsem znalec, ale toto je opravdová nádhera.Gratuluju
bandicoot Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 kurňa tak je na tom kovu konečně vyfoť...
accutron Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 (upraveno) Pro milovníky ladičkových hodinek doporučuji podívat se na http://members.iinet.net.au/~fotoplot/acc.htm Varování !!! Je to velmi návykové a hrozí nebezpečí, že propadnete jako já sbírání těchto velmi zajímavých hodinek a utopíte v tom spoustu peněz. Upraveno 9. prosince 2009 uživatelem accutron
Gilius Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 a co se,tak trošku,svou sbírkou pochlubit????
Návštěvník Tada Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 kurňa tak je na tom kovu konečně vyfoť... Pozdě, už jsou zabalené v bublinkách a v letadle do Anglie
Gilius Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 tož až se Ti vrátěj. Paul je borec....nemusíš mít strach...jestli s nima dokáže někdo něco udělat,tak on!!!!!
Návštěvník Tada Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 tož až se Ti vrátěj. Paul je borec....nemusíš mít strach...jestli s nima dokáže někdo něco udělat,tak on!!!!! Jojo, už se těším až budou hotové
Návštěvník Tada Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 Tak už jsou po servisu, doufám, že budou přesné
little_w Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 ozivim vlakno. Tado (pripadne Gile), muzete sem hodit kontakt na toho Paula, ktery opravuje ty ladickove hodinky? moc by mi to pomohlo - mam kolegu, ktery ma ladickove Omegy po dedovi, ale nutne potrebuji servis. ten kontakt by se urcite mohl hodit i dalsim, tak ho sem prosim pekne hodte, pokud to neni nejaka nedovolena reklama
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se