Přejít na obsah

Bulova Accutron Astronaut

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

Já už jsem viděl i Astronauty které měli na indexu 12 symbol ladičky, těch ciferníků bylo asi vícero, tenhle jsem ještě neviděl. Zkusi dát do Googulu: Bulova Accutron Astronaut a propátrat odkazy co ti vylezou :)

Odesláno

Tada, kukol som video a mozem len konstatovat, ze su to veliceeeeee pekneeee hodinky. Vo vlakne kde si sa rozhodoval o kupe tejto masinkz VS rolex sa mi podla fotiek ani z daleka tak nepacili. Vyzeraju byt vo velmi slusnom stave... co dodat, snad len ze gralulujem!

:)

Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)

Pouzdro je perfektí, luneta má drobné vlasové škrábance a na sklíčku jsou taky takové droboučké vlásky...

Hodinky příští týden asi pošlu do Anglie na servis, je to nejblíž, kde je nějaký člověk co Accutronům rozumí a má nějaké díly, tak uvidím co s nimy vyčarauje.

A koncem tohoto týdne by snad měl dorazit i originál Bulova tah :)

Až budu mít po zkouškách, tak se domluvím s kibim a stvoříme nějaké fotky :)

Upraveno uživatelem Tada
Návštěvník Tada
Odesláno

Tak mi dneska konečně dorazil originální NOS kovový náramek :)

Jelikož nemám foťák, tak jsem opět udělal video.

Návštěvník Tada
Odesláno
kurňa tak je na tom kovu konečně vyfoť...

Pozdě, už jsou zabalené v bublinkách a v letadle do Anglie :)

Návštěvník Tada
Odesláno
tož až se Ti vrátěj. Paul je borec....nemusíš mít strach...jestli s nima dokáže někdo něco udělat,tak on!!!!!

Jojo, už se těším až budou hotové :)

• po 4 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

ozivim vlakno. Tado (pripadne Gile), muzete sem hodit kontakt na toho Paula, ktery opravuje ty ladickove hodinky? moc by mi to pomohlo - mam kolegu, ktery ma ladickove Omegy po dedovi, ale nutne potrebuji servis.

ten kontakt by se urcite mohl hodit i dalsim, tak ho sem prosim pekne hodte, pokud to neni nejaka nedovolena reklama ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...