Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím a prosím místní znalce o informace - zajímalo by mě, jak a v čem se liší starší verze klasických Carrer TAG HEUER CARRERA CV2010.BA0786 proti novější, která má na konci číslo 94?

Zatím vím jen o vodotěsnosti (starší 50m, nový 100m) a samozřejmě o ceně:).

Nevíte prosím něco bližšího?

Děkuji. M.

Odesláno
  arnold napsal:
Zdravím a prosím místní znalce o informace - zajímalo by mě, jak a v čem se liší starší verze klasických Carrer TAG HEUER CARRERA CV2010.BA0786 proti novější, která má na konci číslo 94?

Děkuji. M.

Jsem sice místní, ale už ne znalec :) nicméně - pokud vím, u TH je první číslo (před tečkou) označením hodinek a druhý číslo (za tečkou) označením pásku (tahu). Pokud se modely liší jen ve druhém čísle, podle mě je rozdíl jen v náramku, ne v hodinkách samotných. I tak ale může být ten rozdíl v ceně docela výraznej. A nenech se zmást tou vodotěsností - různý zdroje tvrdí různý info a i u jednoho modelu se tenhle údaj podle mě může lišit (podle toho, kdy se vyrobil).

Odesláno
  arnold napsal:

Děkuji. M.

Uz jsem se na to informoval a je to tak, ze se zmenou vodotesnosti prisli nekdy pred rokem a pul a opravdu to zvedli z 50 na 100 a zhruba od zacatku 2009 zmenili cislovani nekterych reminku a pasku - pry lepsi kvalita, ale design stejny. To s cislovanim hodinek ma jnm pravdu, pred teckou jsou hodinky a za teckou reminky. Potkal jsem nedavno na prodejne nejakeho dealera s Heuerama, tak cerpam informace od zdroje :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...