Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdravím a prosím místní znalce o informace - zajímalo by mě, jak a v čem se liší starší verze klasických Carrer TAG HEUER CARRERA CV2010.BA0786 proti novější, která má na konci číslo 94?

Zatím vím jen o vodotěsnosti (starší 50m, nový 100m) a samozřejmě o ceně:).

Nevíte prosím něco bližšího?

Děkuji. M.

Posted
Zdravím a prosím místní znalce o informace - zajímalo by mě, jak a v čem se liší starší verze klasických Carrer TAG HEUER CARRERA CV2010.BA0786 proti novější, která má na konci číslo 94?

Děkuji. M.

Jsem sice místní, ale už ne znalec :) nicméně - pokud vím, u TH je první číslo (před tečkou) označením hodinek a druhý číslo (za tečkou) označením pásku (tahu). Pokud se modely liší jen ve druhém čísle, podle mě je rozdíl jen v náramku, ne v hodinkách samotných. I tak ale může být ten rozdíl v ceně docela výraznej. A nenech se zmást tou vodotěsností - různý zdroje tvrdí různý info a i u jednoho modelu se tenhle údaj podle mě může lišit (podle toho, kdy se vyrobil).

Posted

Děkuji. M.

Uz jsem se na to informoval a je to tak, ze se zmenou vodotesnosti prisli nekdy pred rokem a pul a opravdu to zvedli z 50 na 100 a zhruba od zacatku 2009 zmenili cislovani nekterych reminku a pasku - pry lepsi kvalita, ale design stejny. To s cislovanim hodinek ma jnm pravdu, pred teckou jsou hodinky a za teckou reminky. Potkal jsem nedavno na prodejne nejakeho dealera s Heuerama, tak cerpam informace od zdroje :thumbsup_anim: