Kapitán Zeppelin Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 Tak předevčírem se ještě zdálo, že mám docela jasno, ale co sem narazil na tohle fórum ..... No nic výběr se docela rozrostl, takže už opravdu nejsem schopen se sám pro nějaký rozhodnout. PROSÍM POMOZTE!!!! 1. Vostok GAZ-14 V modrý barvě se strojkem sem chtěl původně, ovšem s shronografem vypadaj opravdu krásně. Takže tady je dilema jasný chronograph vs strojek. 2. vostok Rocket N1 S páskem nebo tahem? 3. Strumankie 24-Stunden Zlatý nebo černý? Budu kupovat jen jedny takže závěrečná otázka:GAZ-14, Rocket-N1 nebo 24-Stunden? Vostok GAZ-14 chronograph modrý Vostok GAZ-14 chronograph černý Vostok GAZ-14 modrý Vostok GAZ-14 hnědý Vostok Rocket n1 s páskem Vostok Rocket n1 s tahem Sturmankie 24 stunden zlaté Sturmankie 24 stunden černé Předem díky za všechny názory.
budo Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 vybrat si musíš stejně nakonec sám, ale malá rada - všelijaký barvičky se časem (někdy i rychle) okoukají, to, co funguje, je prostě černá, bílá.
little_w Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 za sebe: gaz 14. ty dve korunky jsou daleko zajimavejsi nez jedna nudna na trojce. s barvou bych mel problem, modre se mi libi asi vic, ale bal bych se, ze se okoukaji. ale na prvni pohled jsou vyrazne citelnejsi...
Guest Snow Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 kibiho bývalé hodinky vypadají hodně zajímavě, mám slabost pro PVD.
Bask Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 Hele Kapitane Zeppelin. Uvedomujes si, ze tie Sturmanskie su 24 hodinove hodinky?
Kapitán Zeppelin Posted November 29, 2009 Author Report Posted November 29, 2009 (edited) Hele Kapitane Zeppelin. Uvedomujes si, ze tie Sturmanskie su 24 hodinove hodinky? Jo, ale ty už jsem prakticky vyloučil. Teď se rozhoduju hlavně mezi modrými a stříbrnými Vostok GAZ-14 a hnědými Vostok Rocket N1 s koženým páskem. Edited November 29, 2009 by Kapitán Zeppelin
Sov Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 Osobne bych koupil Vostok GAZ-14, jedina vec ktera se mi vubec nelibi na tom Vostoku - to pozlaceni.
Bask Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 Prihovaram sa za modre GAZ-14 bez chronografu.
Kapitán Zeppelin Posted November 29, 2009 Author Report Posted November 29, 2009 Osobne bych koupil Vostok GAZ-14, jedina vec ktera se mi vubec nelibi na tom Vostoku - to pozlaceni. Pozlacení na jakých vostokách na tom GAZ-14 chronographu? Ten už jsem stejně vyloučil. Jinak na GAZ-14 s klasickým strojkem pozlacení není.
vraby Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 (edited) Já se rozhodoval mezi GAZ 14 Black Chronograph a Vostok Europe, Gaz-14 Limousine (modré),volba padla na Black. U mě rozhodla barva a chrono. Edited November 30, 2009 by vraby
Recommended Posts