Přejít na obsah

Movado Pilot Chronometre

Z.

Doporučené příspěvky

Věděl by někdo něco o těchto hodinkách? Já o nich vím jen to, že by to snad měla být třicátá léta...(?) Jsou plně funkční a přesné. Za vyčiště děkuji panu hodináři Frýdlovi. Jinak ač mě přišly na kure.ský peníze, tak jsem z nich nadšený...

Další fotky hodím večer do fotogalerie.

post-812-1259510463.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc hezky, stav je puvodni nebo tam probehla nejaka renovace? :)

Jak jsem psal výše - byly u p. Frýdla, ale zas tolik toho potřeba nebylo: přeleštění sklíčka, srovnání ručiček a oživení luminiscence na ručkách.

Více fotek zde:

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=24415&hl=

Odkaz ke komentáři

Jak jsem psal výše - byly u p. Frýdla, ale zas tolik toho potřeba nebylo: přeleštění sklíčka, srovnání ručiček a oživení luminiscence na ručkách.

Více fotek zde:

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=24415&hl=

Cifernik je tedy puvodni? Pokud ano tak vypada naprosto bozsky, predpokladam, ze pokud je nenechas pul hodiny pod lampou tak uz moc nesvitej ;)

Edit: Jeste dotaz, pouzdro bude asi ocel..? Jak jsou velky? :)

Odkaz ke komentáři

Cifernik je tedy puvodni? Pokud ano tak vypada naprosto bozsky, predpokladam, ze pokud je nenechas pul hodiny pod lampou tak uz moc nesvitej ;)

Edit: Jeste dotaz, pouzdro bude asi ocel..? Jak jsou velky? :)

Ciferník je opravdu původní. Nějaké drobné nedostatky by se na něm také našly, ale celkový dojem je víc než dobrý. Pouzdro je skutečně ocel skoro v NOS stavu, taktéž korunka. Velikost je asi 37 bez záruky, nemám šupleru. Jinak ty číslice samozřejmě už nesvítí, ale ručky po drobném kosmetickém zásahu pana hodináře ano.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Hodinky jsou to naprosto perfektni,kez bych taky nekdy narazil na nejake takove :)

Svitivost takhle starych hodinel nezalezi na nasviceni - zalezi na tom kolik radia zbylo na ruckach a ciferniku, moje lemanie sviti porad stejne :)

Odkaz ke komentáři

Z. : Až na tebe dolehne finační tíseň, tak se mi ozvi, rád je od tebe vykoupím :) Marně se snažím najít nějaké podobné na prodej...

Na ty bys neměl... :P Musel bys mě totiž hodně přeplatit, aby mě tenhle prodej nemrzel... B)

Jinak díky všem za pochvalné příspěvky.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...