Z. Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 Věděl by někdo něco o těchto hodinkách? Já o nich vím jen to, že by to snad měla být třicátá léta...(?) Jsou plně funkční a přesné. Za vyčiště děkuji panu hodináři Frýdlovi. Jinak ač mě přišly na kure.ský peníze, tak jsem z nich nadšený... Další fotky hodím večer do fotogalerie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 jsou taky kurevsky krásný.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 Moc hezky, stav je puvodni nebo tam probehla nejaka renovace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 29. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 Moc hezky, stav je puvodni nebo tam probehla nejaka renovace? Jak jsem psal výše - byly u p. Frýdla, ale zas tolik toho potřeba nebylo: přeleštění sklíčka, srovnání ručiček a oživení luminiscence na ručkách. Více fotek zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=24415&hl= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 Jak jsem psal výše - byly u p. Frýdla, ale zas tolik toho potřeba nebylo: přeleštění sklíčka, srovnání ručiček a oživení luminiscence na ručkách. Více fotek zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=24415&hl= Cifernik je tedy puvodni? Pokud ano tak vypada naprosto bozsky, predpokladam, ze pokud je nenechas pul hodiny pod lampou tak uz moc nesvitej Edit: Jeste dotaz, pouzdro bude asi ocel..? Jak jsou velky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 29. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 Cifernik je tedy puvodni? Pokud ano tak vypada naprosto bozsky, predpokladam, ze pokud je nenechas pul hodiny pod lampou tak uz moc nesvitej Edit: Jeste dotaz, pouzdro bude asi ocel..? Jak jsou velky? Ciferník je opravdu původní. Nějaké drobné nedostatky by se na něm také našly, ale celkový dojem je víc než dobrý. Pouzdro je skutečně ocel skoro v NOS stavu, taktéž korunka. Velikost je asi 37 bez záruky, nemám šupleru. Jinak ty číslice samozřejmě už nesvítí, ale ručky po drobném kosmetickém zásahu pana hodináře ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 Super, diky za info a jeste jednou gratuluju, jsou fakt vyborny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 Hodinky jsou to naprosto perfektni,kez bych taky nekdy narazil na nejake takove Svitivost takhle starych hodinel nezalezi na nasviceni - zalezi na tom kolik radia zbylo na ruckach a ciferniku, moje lemanie sviti porad stejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 krása, dýchají z nich 30.léta, gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 Z. : Až na tebe dolehne finační tíseň, tak se mi ozvi, rád je od tebe vykoupím Marně se snažím najít nějaké podobné na prodej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 Taky bych nějaké takové bral - jsou opravdu nádherné, je to myslím přesně to, po čem mé hodinkové srdce touží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 30. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 Z. : Až na tebe dolehne finační tíseň, tak se mi ozvi, rád je od tebe vykoupím Marně se snažím najít nějaké podobné na prodej... Na ty bys neměl... Musel bys mě totiž hodně přeplatit, aby mě tenhle prodej nemrzel... Jinak díky všem za pochvalné příspěvky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 Na ty bys neměl... Musel bys mě totiž hodně přeplatit, aby mě tenhle prodej nemrzel... Jinak díky všem za pochvalné příspěvky. To bychom se na to podívali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hitmi Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Moc pěkné hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 (upraveno) To bychom se na to podívali já mam koně, vraný koně, to jsou koně mý když mi dáš ty pilotky, budou všichny tvý edit: hodinky jsou super, jen ten řemen mi nesedí, tam by se tááák dalo vylbnout... Upraveno 7. ledna 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2010 Pořád nejsou na prodej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se