Mirecek.sk Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 Ahojte. Tento prispevok je sice moj prvy ale toto forum sledujem uz dlhsi cas. Takze k tomu preco vlastne pisem. Mam TISSOT QUADRATO Code: T0055171629700 na kozenom remienku a kedze ten sa uz svojou zivotnostou odporucal, tak by som Vas chcel poprosit o radu aky novy si k nim kupit. Predtym som mal ocelovy ale po skusenostiach s kozenym chcem len kozeny remienok. Chcem sa Vas opytat aky by ste mi odporucili ci uz podla far. prevedenia, alebo vyrobcu. Kde by som si mohol pozriet ake remene ponuka atelier SIMA? Zaujal ma model Alligator KN od Di-Modell: <code>http://www.di-modell.de/index2.php?typ=detail&lang=eng&k_id=1&artikel=1&bg=#produkte_hier</code> A posledna otazka aky vlastne rozmer mam pozerat?? A sponu mam motylik. Dakujem velmi pekne. Prosim poradte mi, budem Vam vdacny za kazdu radu. Miro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 Rozměr si změř,barvu si vyber,jaká se líbí Tobě...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirecek.sk Odesláno 30. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 nie je na to nejaka tabulka? pripadne dane vyrobcom?? to naozaj staci len odmerat?? Ako je to so sponou?? A tie co som dal na ne odkaz, mozu byt?? myslim teda farebne?? a este by ma zaujimala jedna vec, Ten Di-Modell je skutocne z aligatora pripadne inych zvierat, alebo je to len potlacena hovadzina?? akeho simona?? daj mi prosim jeho nick. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 ... akeho simona?? daj mi prosim jeho nick. Zkus nick simon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirecek.sk Odesláno 30. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 Dakujem. Uz som mu pisal. Potrebujem ho nutne lebo jedine ze si dam snurku namiesto remena...co ma ale prekvapilo..potrhal sa hned pri spone. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirecek.sk Odesláno 30. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 (upraveno) Nie je to vobec zle, ale mam pocit ze sa to hodi skor k trochu sportovejsim hodinkam...aaa tie moje su take mam pocit skor oblekovky. inak pekne hodinky. Upraveno 30. listopadu 2009 uživatelem Mirecek.sk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirecek.sk Odesláno 30. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 . a zkusenost mi rika, ze zivotnost remenu od Simona je nekolikrat delsi, nez jinych... aaa to je priblizne kolko?? Ten moj vydrzal od januara az do dnes. cize necely rok..kolko tebe vydrzi ten od simona?? aaa tie od di-modell ten aligator by kolko asi tak mohol vydrzat?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 Podle mého se nedá říct, kolik vydrží kožený řemen. Každý ho nosí jinak dlouho (16 hodin denně vs. půl dne jednou týdně), každý má jiný pot, každý se pohybuje v jiném prostředí, každý se k němu jinak chová... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirecek.sk Odesláno 30. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 Ako to mi je jasne...ze zivotnost je rozna....zavisi to od mnozstva faktorov...ako u kazdej inej veci..myslel som to vseobecne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 Kolik ti tak všeobecně vydrží boty? To je stejné. Opravdu si myslím, že se to moc nedá určit. Řekl bych, že řemen od simona ti určitě nevydrží méně než "běžný produkční řemen", ale blíže to bohužel neumím specifikovat (a to mám od simona řemenů minimálně pět). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirecek.sk Odesláno 26. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 Tak panove...len aby som to tu uzavrel.. na Vase odporucanie som kontaktoval simona a este v zime objednal a od januara som hrdym majitelom krasneho remena. Snad sa k tomu dostanem a poslem foto.. Je to obrovsky rozdiel oproti original od Tissot!!! fakt mi teraz pride ten povodny ako riadny smejd:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumpy.T Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 chtelo by to fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se