Jerryl Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Zdravím vás kamarádi, před pár měsíci jsem zde na foru zakoupil za pár vočí dost jetý chronograf Poljot s nejasným úmyslem, ale drobnou vizí, že z toho možná něco někdy bude. Napřed jsem špekuloval s nápadem zakoupit jakékoliv pouzdro vhodné pro zástavbu kalibru 3133, protože původní tvar mě nijak zvášť neoslovil. Jenže pár dní dozadu se mi zde naskytla koupě prakticky nového pouzdra ze Šturmanských. Mé srdce zajásalo, protože vypadá robustněji a trochu moderněji než původní, ale rozměry zůstaly stejné. Změnila se pouze rozteč řemínku z 18mm na 20mm. K hodinkám jsem dále našel v mé krabici něco jako Nato strap, který jim bude určitě slušet. Právě jsem ve stavu očekávání, protože na poště na mně čeká nový ciferník z Pardubic. Držte mi palce, ať to vyjde. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
KGrob Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Ty futrály se skutečně moc neliší, minimálně to nové vypadá jako nové. Pak se pochlub
Jerryl Posted December 2, 2009 Author Report Posted December 2, 2009 Už se to blíží. Ciferníky jsou doma. Ještě jsem je nestihl rozbalit, ale doufám, že jsou jak nový. Strojek jde přehodit krásně bez potíží, ale ještě musím oškubat ručičky, nasadit novej ciferník a taky přehodit korunku ze staré hřídelky na novou. Dost se na to těšim.
Jerryl Posted December 2, 2009 Author Report Posted December 2, 2009 Tak a je hotovo. Shlédněte můj výtvor. Já jsem spokojen Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Guest Ondra Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Výborný, ta černá luneta krásně pasuje k černýmu ciferníku Krásný retro. Jsi šikovnej.
twinsfather Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Jak "málo" stačí, aby se narodila pěkná věc. Příjemný lifting. Hlavně že jsi sám spokojen, co víc si přát!
mischa Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 šikovnej kluk, gratuluji ke zdravému pacientovi. vteřinku u chrona jsi měnil, nebo nechal původní. Swyně ruská totiž po druhém nasazení nechce moc držet
Jerryl Posted December 2, 2009 Author Report Posted December 2, 2009 (edited) Díky vám za slova chvály. Všechny ručičky jsem nakonec nechal původní. Držely fest! Když jsem objednával ciferník, tak jsem v Parexu našel 2 - černý a stříbrný, vybral jsem jak je vidět černej. Jak se mi ty původní moc nelíbily, tak tyhle se mi líbí. Moc Díky Ondro! Edited December 2, 2009 by Jerryl
little_w Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 tyhle bych si nechal libit! tak az je budes prodavat...
Recommended Posts