Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tak jsem se stal hrým majitelem Marcello C Nettuno 3. Od doby kdy jsem se tady zaregistroval jsem urazil pěkný kus cesty. Díky změnám v práci jsem upustil od oblekovek - prostě je neunosím a díky investici do domu i od chronografů. A protože jsem po nějakých mechanikách stonal - koupil jsem si tyhle. Beru je jako pokus jestli jsem vůbec hoden mechanické hodinky vlastnit a protože se můj názor usadil na mínění, že hezčí hodinky než potápky nejsou. Tak vězte, že další cíl jsou Omega PO. Za účelem jejich nákupu už sem si založil zvláštní odkládací konto:-) A tady aspoň jedna fotka:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted (edited)

Kouknul jsem na jejich stránky a některé vypadají moc dobře..jaká byla cena, jestli to není tajemství, nebo sem hoď link na prodejce..díky.

Edit: foto

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Diamondking
Posted

Koupil jsem je na ebay za 200 liber - cena víc než příjemná hlavně vzhledem k tomu, že jsou nenošené - i při podrobném zkoumání jsem nenašel ani škrábanec. Majitel psal, že má hodinek asi 50 a něco už muselo z domu. A přesně ty chronografy, které jsi sem dal mě k této značce dovedly :-)

Posted

Je vidět, že značka má tolik tvůrčí kreativity, jako číňan. Rolex, IWC a kdo ví co ještě. Jenom u těch IWC jim tak nějak ve strojku přebývalo datum, tak ho tam šoupli...............

• 4 months later...
Posted (edited)

Nechci zakladat zadnej flame, to ne, ale prece jenom, tohle je "trochu vic" inspirovany Roladama :( nez bych snesl

Mimochodem co v tom je za strojek ? :-)

EDIT: Ok uz jsem to nasel, sorry

-> Automatic ETA 2824-2 movement with date function

Edited by Slick