Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdravím,

nemělo teďka někdy proběhnout předávání hodinek s novými kalibry Prim jejich majitelům? Je z toho nějaký "výstup", jak se tak v PR branži říká? :D

Posted
Neprovokuj!!!!

To nebylo míněno jako provokace.

V článku na hlavní stránce se píše "Hodinky zlaté jubilejní kolekce budou majitelům předány na společenské akci konané 25.11.2009 v Praze."

Tak jsem chtěl vidět fotky nových hodinek, jejich majitele viděti netřeba. Pokud to tu bylo řešeno, tak mi to uniklo %-)

Posted
To nebylo míněno jako provokace.

V článku na hlavní stránce se píše "Hodinky zlaté jubilejní kolekce budou majitelům předány na společenské akci konané 25.11.2009 v Praze."

Tak jsem chtěl vidět fotky nových hodinek, jejich majitele viděti netřeba. Pokud to tu bylo řešeno, tak mi to uniklo %-)

Zlaté Primky mám, tak kdyby Ti to tak děsně chybělo, tak dodám fotky těch svých. Stály 5000 Kč a předávala mi je sympatická okatá dáma v jedněch starožitnostech. Pravda, nebylo to 25. 11 tohoto roku, ale pár let sem, pár let tam..... Také mě to zajímá, 25. 11 jsem na jedné akci byl, kromě super žrádla a chlastu tam ale nikdo žádný Primky neměl, jen já....