Biges Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Zdravím, nemělo teďka někdy proběhnout předávání hodinek s novými kalibry Prim jejich majitelům? Je z toho nějaký "výstup", jak se tak v PR branži říká?
Biges Posted December 1, 2009 Author Report Posted December 1, 2009 Neprovokuj!!!! To nebylo míněno jako provokace. V článku na hlavní stránce se píše "Hodinky zlaté jubilejní kolekce budou majitelům předány na společenské akci konané 25.11.2009 v Praze." Tak jsem chtěl vidět fotky nových hodinek, jejich majitele viděti netřeba. Pokud to tu bylo řešeno, tak mi to uniklo %-)
mischa Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 To nebylo míněno jako provokace. V článku na hlavní stránce se píše "Hodinky zlaté jubilejní kolekce budou majitelům předány na společenské akci konané 25.11.2009 v Praze." Tak jsem chtěl vidět fotky nových hodinek, jejich majitele viděti netřeba. Pokud to tu bylo řešeno, tak mi to uniklo %-) Zlaté Primky mám, tak kdyby Ti to tak děsně chybělo, tak dodám fotky těch svých. Stály 5000 Kč a předávala mi je sympatická okatá dáma v jedněch starožitnostech. Pravda, nebylo to 25. 11 tohoto roku, ale pár let sem, pár let tam..... Také mě to zajímá, 25. 11 jsem na jedné akci byl, kromě super žrádla a chlastu tam ale nikdo žádný Primky neměl, jen já....
Recommended Posts