martin151 Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 Ahoj Vsem Trochu sem premyslel o koupi hodinek,hlavne na zaklade vasich doporuceni nasel jsem tyhle Hanharty Chrono24.com mam klasickou otazku jestli je to duveryhodne kupovat hodinky pres internet,jeste jsem nasel stejneho cloveka prodavat na ebay,jinak mi moc padly do oka jeste je skouknu na zivo.
martin151 Odesláno 1. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 Tak kdyz nemate skusenost s chrono24.com,tak bych rad vedel vas nazor na hodiny...
little_w Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 to je tezka otazka. chrono24 je takovej telefonni seznam, kazdej si tam muze napsat co chce. ja kupuju hodinky vlastne JEN pres internet (stejne jako veskerou elektroniku, komponenty do pocitace a ja nevim co jeste), ale preferuji spis ebay, tam je to aspon jakz takz jistene. chrono24 jen v pripade doporuceni na konkretniho prodejce.
Well Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 Je to sice klasika, ale já bych je nechtěl. Nelíbí se mi, kalibr nic moc a ten červenej čudl mě přívádí k nepříčetnosti. Stejně jako čáranec na lunetě . Ale neboj, většina lidí ti je asi pochválí .
safi Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 Takové hodinky si ani nákup přes internet nezaslouží. Zkus navštívit pasáž Alfa na Václavském náměstí - Hodinářství Brož je zde prodává. A máš to bez rizika - pravda, cena bude možná o něco vyšší.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se