Jump to content

Recommended Posts

Posted

ahojte dostal som sa k hodinkám poljot 23 jewels.nič ine na nich neni napísané.su to prave hodinky ale nejaké fejky?

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

jsou v poho. Když si tu budeš chvilku číst(třeba ruskou sekci) ,určitě na ně narazíš :) Jo a fotku jsem Ti trochu zmenšil......

Posted

No aspoň tu sekci ruské hodinky se dalo zkouknout. Vážně uvažuju jestli si neděláš srandu

Posted

no chcel by som ich dat do poriadku nejak nejdu ide len malá sekundovka a sklíčko je dorýpane.a na niečom sa to naučiť musím (chcem ich mat na ruke do 11.12) len ich neviem ani otvorit maju nejaký iný zámok s nožíkom mi to nejde:-)a ešte keby ich dám hodinárovi vie spravit z nevodotesných vodotesne hodinky?aspon na umytie ruk a sprchu.-)

Posted

Kurva, zadrž, než je dojebeš. Ostatní ručky se rozběhnou, až zmáčkneš horní tlačítko.... A kdybys je potřeboval nutně otevřít, po obvodu víka je šroubovací kroužek se zářezy. Kup si šupleru za 500, nasaď do dvou protilehlých zářezů a proti směru hodinových ruček zkus povolit. Máš šanci tak 30 na 70, že to nepůjde. Až to víko poškrábeš, tak si vydechni a odnes je k hodináři, věř kibimu, určitě ví, co píše, osobní zkušenost je k nezaplacení. PS: vyhlašuji soutěž o nejpoškrábanější víko, fotky zítra.....

Posted

idemi len tá nalavo a hodinová sekundovka a stopky stoja aj ked stlačím tlačidlo.šublerou ak myslíš posuvku tak super tú mam ešte zo strojáriny zo školy.ja mám len vždy nutkanie všetko vidieť vše rozobrať.a načo je to koliečko nalavo čo točím ten vnutorný kruh nenasiel som manuál.ale inak su to šajby už sa teším ako budem s nimi machrovať:-D