navi Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2009 (upraveno) Po dlouhé době a několika prodejích "méně potřebných" jsem si udělal radost s automaty. Je to novinka a jsou fakt super. Překvapily mne svou mohutností! Šel jsem po kovovém tahu - protože to mají i v názvu. Jinak WR100, safír, zadní průhled + otočná luneta a hlavně průměr 46mm!!!!!! Ve skutečnosti vypadají mnohem dravěji než na továrních fotkách. Foto jen v rychlosti. Upraveno 2. prosince 2009 uživatelem navi
Koza_c Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2009 To navi. Jsou pekny a samozrejme gratualace. .
navi Odesláno 3. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 kibi napsal: gratuluju, vypadaji moc zajimave... Dík, ale i na Tvoji ručku by byly akorát Jediné co mne trošku zklamalo je, že nemají ciferník v odstínu šedé, jak to je všude na továrních fotkách. Ale na tu černou už si taky zvykám a nakonec to k nim přeci jenom sedí ?
navi Odesláno 3. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 kibi napsal: to jsou ty nablbly produktovky prohnany pocitacem... o hodinkach nerikaji nic... nechces, abych je vyfotil...? treba nekdy...? Cha..... no to bych moc rád, ale čekám ještě jednu zásilku a u těch by to bylo super a to se určitě ozvu.
New X-Bob Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 (upraveno) ta barva indexů a XII - jaká je? mi to přijde, že se to "zlatě" leskne, to by se mi asi nelíbilo. Nebo je to opt.klam? Upraveno 3. prosince 2009 uživatelem New X-Bob
Ivan Lelák Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Gratuluji, dobrá znača, dobrá volba...
navi Odesláno 3. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 (upraveno) Ivan Lelák napsal: Gratuluji, dobrá znača, dobrá volba... No sorry, to je těmi fotkami. Jsou to MASTER STEEL, tekže kontury XII jsou jsou leštěná "steel" a výplň je stejná jako vnitřní výplň ciferníku -jemná mřížka. Odtatní indexy je leštěná ocel. Jinak "trubičky" svítí všude světle modře a 12h oranžově. Upraveno 3. prosince 2009 uživatelem navi
Quido Morava Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 Tak, a už jsou u mne - fakt kus hodinek, ale kupodivu nejsou tak těžké, jak vypadají. Dobře sedí na ruce. Na tahu jsou praktické, ale zkusil jsem hned i strap a řemen a zdá semi, že je to trochu oživilo.
Quido Morava Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Odesláno 13. července 2012 (upraveno) ...a ještě přidám pár fotek - na tom strapu se nosí fakt dobře Upraveno 13. července 2012 uživatelem Quido Morava
Quido Morava Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 V 3. 12. 2009 v 12:37, 'navi' napsal: QUOTE(Ivan Lelák @ 3.12.2009 - 8:36) 352496[/snapback]Gratuluji, dobrá znača, dobrá volba... No sorry, to je těmi fotkami. Jsou to MASTER STEEL, tekže kontury XII jsou jsou leštěná "steel" a výplň je stejná jako vnitřní výplň ciferníku -jemná mřížka. Odtatní indexy je leštěná ocel. Jinak "trubičky" svítí všude světle modře a 12h oranžově. Do toho tritiového svícení jsem se fakt zamiloval - ručičky i indexy jsou dobře vidět v jemném šeru i bez svícení a přesně v okamžiku, kdy na cifr dopadá málo světla, začne "fungovat" kosmicky modré osvětelní ručiček a indexů; jemně oranžová dvanáctka pak nedá splést se v orientaci na cifru... a k ránu, kdy je oko navyklé na tmu je i v pološeru svícení krásně vidět. Mají to vychytané
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se