Ivan Lelák Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Mám pár hodinek do práce, na sport, společenské. Ale ani jedny na tahu. Tak jsem uvažoval a zkombinoval tah i hodiny z mladého a exkluzivního materiálu používaného v letectví a kosmonautice s mou oblíbenou značkou. Výsledkem je toto... Jako obvykle precizní zpracování, tritium, lehký titan včetně lunety, která má nepatrně jiný odstín. O kvalitě nepochybuji, quartz strojek Ronda u hodinek této značky toleruji. Na společenské si nehrají, na outdoorové také ne, uvidím jakou pozici si u mne vybudují. Jsou krásné... Teď jsem si byl nechat zkrá*** tah a hodinářka se ptala, kolik stály...
Diamondking Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 ...Trasery jsou moc hezké..gratuluji..mě když hodinářka zkracovala tah, tak se pozastavila nad tím, že mám automaty a taky na cenu tahu. Když jsem jí řekl kolik, tak se jí rozklepaly ruce a modlila se, aby ho nepoškrábala..
Koza_c Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 To Ivan Lelák. Jsou pekny a samozrejme gratualace. . Jak pise Diamondking. . Kdyby jsi potreboval zkratit kov.tah,tak radeji ke zkusenym profesionalum. Pred zakrokem at si hodinar hodinky kompletne prohledne (mozna i detail.fotografii),ze jsou ve 100% stav,aby na pozdejsi reklamace mohl byt bran zretel. Stalo se mi jednou,ze mi hodinky mirne hodinar na dvou mistech skrabnul,ale nemohl jsem nic rict,protoze by to bylo k nicemu. .
navi Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Jo, taky pěkný. Já jsem měl Black Stomy kovovým tahem od kubsona , ale zabavil mi je synátor a je s nima moc spokojen.
Ivan Lelák Odesláno 3. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Jo, taky pěkný. Já jsem měl Black Stomy kovovým tahem od kubsona , ale zabavil mi je synátor a je s nima moc spokojen. Black Stormy mám na NATO, nosím na motorku do divočiny. Nechápu že po tom všem na nich není ani náznak opotřebení. Tah mi zkracovali na počkání u nás v Hradci a koukal jsem hodinářce přes rameno, snad bude vše OK. Na nějakou divočinu mi je jich líto, na to mám zmíněné Black Stormy, na další věci Super Sporty Chrono no a tyhle mi budou dělat radost asi tak nějak průběžně na všechno ostatní..
Dantechno Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Mel jsem ty same. Jsou super, kdybych je nosil a nelezely v krabicce, asi bych si je i nechal :-)
Ivan Lelák Odesláno 4. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 Mel jsem ty same. Jsou super, kdybych je nosil a nelezely v krabicce, asi bych si je i nechal :-) Tak to asi tak super nejsou . Já mám všechny hodinky co nosím rád a těším se na příležitost kdy je dám na ruku. Tyhle titany jsou nádherný na poličce, na ruce jsou takový normální, mám je dva dny, tak si k sobě musíme najít cestu a přijít na co se budou hodit. Nevím proč, vždy jsem si kožený řemínek spojoval s elegancí a luxusem, zatímco tah s tržnicí (je to pochopitelně blbost). U Traserů - byť vypadají na ruce relativně všedně a nejsou trochu ani ryba ani rak (myšleno vzhledově - ani společenské, ani outdoor) - mám zatím vnitřní pocit z kvalitního švýcarsého výrobku, hi-tech materiálů, tritiové svítivosti, vodotěsnosti, prostě JÁ vím o co jde a odborníci taky. Dnes je mám na ruce, tah zkrácen úplně suprově, sedí dokonale. Je tu víc lidí co je mají a mohou se svěřit, při jakých příležitostech je nosí? Mimochodem, přítelkyně ode mne dostala Vostoky Red Square (foto u ruských hodinek), růžové zlato, Swarovski... Včera měla schůzku s novým generálním ředitelem, který měl na ruce Maurice Lacroix. Všiml si jejích hodinek, zavedl na ně řeč a vyklubal se z něj fanda. Mj. padlo i slovo Traser, prý je má taky a když přítelkyně přiznala, že má jedny na volný čas taky (Super Sport Silver), debata o hodinkách, Traserech, tritiu atd. se protáhla. A pak že to nefunguje...:-)
pedrot Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 Tak to asi tak super nejsou . Já mám všechny hodinky co nosím rád a těším se na příležitost kdy je dám na ruku. Tyhle titany jsou nádherný na poličce, na ruce jsou takový normální, mám je dva dny, tak si k sobě musíme najít cestu a přijít na co se budou hodit. Nevím proč, vždy jsem si kožený řemínek spojoval s elegancí a luxusem, zatímco tah s tržnicí (je to pochopitelně blbost). U Traserů - byť vypadají na ruce relativně všedně a nejsou trochu ani ryba ani rak (myšleno vzhledově - ani společenské, ani outdoor) - mám zatím vnitřní pocit z kvalitního švýcarsého výrobku, hi-tech materiálů, tritiové svítivosti, vodotěsnosti, prostě JÁ vím o co jde a odborníci taky. Dnes je mám na ruce, tah zkrácen úplně suprově, sedí dokonale. Je tu víc lidí co je mají a mohou se svěřit, při jakých příležitostech je nosí? Mimochodem, přítelkyně ode mne dostala Vostoky Red Square (foto u ruských hodinek), růžové zlato, Swarovski... Včera měla schůzku s novým generálním ředitelem, který měl na ruce Maurice Lacroix. Všiml si jejích hodinek, zavedl na ně řeč a vyklubal se z něj fanda. Mj. padlo i slovo Traser, prý je má taky a když přítelkyně přiznala, že má jedny na volný čas taky (Super Sport Silver), debata o hodinkách, Traserech, tritiu atd. se protáhla. A pak že to nefunguje...:-) Ahoj, já je mám doma v krabičce a dostanu je až 5.února k narozeninám :-) nedočkavost veliká .........................
pedrot Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Tak to asi tak super nejsou . Já mám všechny hodinky co nosím rád a těším se na příležitost kdy je dám na ruku. Tyhle titany jsou nádherný na poličce, na ruce jsou takový normální, mám je dva dny, tak si k sobě musíme najít cestu a přijít na co se budou hodit. Nevím proč, vždy jsem si kožený řemínek spojoval s elegancí a luxusem, zatímco tah s tržnicí (je to pochopitelně blbost). U Traserů - byť vypadají na ruce relativně všedně a nejsou trochu ani ryba ani rak (myšleno vzhledově - ani společenské, ani outdoor) - mám zatím vnitřní pocit z kvalitního švýcarsého výrobku, hi-tech materiálů, tritiové svítivosti, vodotěsnosti, prostě JÁ vím o co jde a odborníci taky. Dnes je mám na ruce, tah zkrácen úplně suprově, sedí dokonale. Je tu víc lidí co je mají a mohou se svěřit, při jakých příležitostech je nosí? Mimochodem, přítelkyně ode mne dostala Vostoky Red Square (foto u ruských hodinek), růžové zlato, Swarovski... Včera měla schůzku s novým generálním ředitelem, který měl na ruce Maurice Lacroix. Všiml si jejích hodinek, zavedl na ně řeč a vyklubal se z něj fanda. Mj. padlo i slovo Traser, prý je má taky a když přítelkyně přiznala, že má jedny na volný čas taky (Super Sport Silver), debata o hodinkách, Traserech, tritiu atd. se protáhla. A pak že to nefunguje...:-) Ahoj, tak už je konečně mám taky .................... ptáš se kam nosit ............... já začal Národním divadlem a operou Carmen :-) a docela k obleku šly dnes je čeká noční na záchrance a věřím že tam obstojí taky. jen když jsem včera něco vrtal,tak jsem je sundal radši z ruky. P
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se