Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tak a je to v pr...

Moje nově oživený Poljoty z tohodle vlákna http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=24431 jsou K.O.

Když jsem ty hodinky konečně dal dohromady, tak sem se dneska probudil a zahájil rituál natahování. Natahuju natahuju a najednou rup a zase natahuju a takhle to můžu dělat léta páně.

Nevíte kam se s nima mám podít a co by to mohlo stát?

Jediní, kdo mě zatím napadli jsou pan Brož z pasáže Alfa nabo p. Frýdl.

Co byste radili vy?

To je mi z toho ale smutno.

Posted

Díky kibi, přesně tak jsem si to naplánoval.

K p. hodináři Frýdlovi jsem zašel, ale na místě jsem zjistil, že prý ordinuje od pondělka do středy.

No co, hodinky jsem doma otevřel a hledal jsem to zatrolený péro. Ale zjevně je moc hluboko. Moc na to, abych se do toho pustil sám.

Na to už ty hodinky mám moc rád.

Pak dám určitě vědět, jak to dopadlo

Posted
No co, hodinky jsem doma otevřel a hledal jsem to zatrolený péro. Ale zjevně je moc hluboko. Moc na to, abych se do toho pustil sám.

Musí se demontovat chronografová nástavba.3133.

Posted

2 hasler:

díky, podle těch fotek je to jednoduchý. Dám si dva panáky a pustím se dotoho kuchyňským nožem :)

Ne nebojte. Nepustím

Jednou jsem cvičně rozebral starý primky. Rozebírání mi šlo, ale už jsem to nikdy nesložil.

Chce to cvik. Doma mi včera radili, ať se začnu učit na budíku, že prej jak je to všecko větší, tak to bude snažší.

Posted

Tak s hodinkama jsem se asi na měsíc rozloučil.

Má je v rukách p. Brož z pasáže. No zrona levný to nebude.

Chvílema si říkám, že jsem se na to nevyprd. Když sečtu cenu dílů, ze kterejch jsem to skládal plus servis, tak jsem za to skoro mohl mít nový.

Ale to by nebylo tak napínavý

Posted

To už není o ceně hodinek a dílů.

Teď jsem nechal opravit hodinky po dědovi. Cena by byla ve funkčním skvělém stavu cca 500,- Kč.

Mno...a teď počty. 260,- Kč vrak z aukra. 600,- hodinář (přidal hromadu keců, že se to nevyplatí, že je to laciný šunt a ať nečekám přesnost, že byly na jiném kmitočtu....blablabla) Celkově jsem teda v mínusu.

Mám je v práci v šuplíku. Momentálně sleduju přesnost. Ten pocit, když otevřeš šuplík a uslyšíš to tikání.... to nezaplatíš. :thumbsup_anim: Takže kašli na peníze.

Btw. S těma kapesníma jsem si nechal spravit i staré quatrzky zajije, které jsem v létě utopil. za 300,- :suicide_anim: pak jsem v noci potřeboval knoflíkovou baterii do teploměru.... a když jsem do hodinek strčil novou, nerozeběhly se....a to mě teď s....štve. ta zbytečná investice 3kil :-(

joooo... chronoschizofrenie, to je těžká choroba :thumbsup_anim: