Přejít na obsah

Pochlubte se (tetování)

Doporučené příspěvky

Tak ve mě leta zraje takovej nápad.... jednoduchý motiv tamhle a pár písmen semka...(žádný švabach žádný módní sračky klikiháky, spíš oldschool..) poraďte tetovaní kolegové někoho.....kvalitního umělce z Prahy, u kterýho se nenakazím žloutenkou...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před par lety jsem dotazoval termín u američana co byl chvíli v Praze, také bez odpovědi. Získat termín u takto vytížených umělců bude chtít asi velkou trpělivost. Mimochodem Samuele Briganti  :notworthy:

tak určite tí najlepší majú objednávky na niekoľko mesiacov... U nás sa na najlepšieho čaká cca 3 mesiace... Paradox je ten, že máme tu už oveľa viac taterov a aj veľmi dobrých, na ktorých sa čaká len pár dní a sú lacnejší. V Ivantattoo ale tetujú chlapi už 19 rokov tak asi preto také ceny..A najviac na koho sa čaká a asi aj platí snáď netreba spomínať... :D Pevne verím, že Dmitryi Samohin vám niečo hovorí ;) Tam je čakačka cca 3 roky (pokiaľ mu niekto nevypadne) a platí sa 1400e na deň...! Príklad: pol rukávu, teda od ramena po lakeť trvá v závyslosti od tvaru, farieb a veľkosti 3-5 dní... Jednému chlapíkovi robil kompletne celú ruku 8 dní po 8-9 hodín denne!! :D pridávam link ;)

https://www.lastsparrowtattoo.com/forum/t/2507-my-dmitriy-samohin-full-sleeve-thigh-piece/

Odkaz ke komentáři

Co tě vede k tomu názoru, že to bude po letech vypadat jako modřina?

Každá kérka se časem rozpije a abstrakce dle mého názoru ztratí konturu. Ale třeba je to blbost, neber mě vážně.

Ať si každý kéruje, co chce, "your body, your temple". Já mám rád tlusté linky a old-school.

Dva nové přírůstky - Valentina T. a Velkotlamec

Odkaz ke komentáři

Tak ono je to známe, že tie farebné blednú skôr, treba po niekoľkých rokoch ísť na obťah a podobne.. S čierno-bielymi taký problém nie je aj keď tá čieran samozrejme vybledne tiež časom... Že by ale modrina?? Neviem čo si predstavuješ pod tým slovom, modrina... :D Hlavné ale je to, čo napísal organic... Každý nech si dáva čo chce kde chce! Veľa kerky sa mi páčia ale v živote by som si ich nedal, preto neodcudzujem nikoho tetovania, je to jeho rozhodnutie. Hlavné je si byť istý na 101% lebo poznám dve individuá, čo už boli už viackrát na odstránení, vznikli jazvy, zbytočné peniaze a pod... A to jeden z nich ľutoval kerku už týždeň na to! A inak neviem ako tetuje ten v Znojme, no aj keď to neviem môžem s kľudným svedomím povedať, že na Samohina sa určite nechytá :) Či už kvalitou, alebo odmenou... :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

Každá kérka se časem rozpije a abstrakce dle mého názoru ztratí konturu. Ale třeba je to blbost, neber mě vážně.

No, dle mého to kravina - minimálně částečně - je. Některá tetování už mám na těle takřka 20 let a o nějaké ztrátě kontur nemůže být ani řeč. Pravda, jedná se o kérky černobílé. S barvou prozatím zkušenost nemám. Ale stejně jako ty jsem na seznamu u Konupčíka, tak uvidím...

Odkaz ke komentáři

Na tento abstraktni styl jsem asi moc velka konzerva ale proti gustu... Osobne zacinam premyslet o necem viz. obr.

Mi příjde vtipné spojení stará konzerva a potom takhle složité a nutně i velké tetování :) Mám už nějakou dobu v hlavě nějakou představu a myslím, že by to k tomu sedlo. Toho tatéra sleduju už delší dobu. 

Jinak né vše je až tolik abstraktní a vypadají fakt dost dobře. Já mám z kérky pořád ještě trošku strach ve vztahu k práci, jinak bych do toho asi šel už před dvěma lety. 

post-22755-0-73130200-1488297650_thumb.jpg

post-22755-0-76072400-1488297684_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...