Guest YPO? Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 dnes mi dorazila dost podivná věc - kterou nejspíš neumím používat nebo se mi to na nic nehodí je to taková tužka ze které vyjíždí něco jako brusný kámen a rozhodně to není na každý povrch - nejdříve jsem to zkusil na titanovém náramku, který mám na pokusy (na hodinky to aplikovat v žádném případě nebudu) před aplikací po aplikaci aplikace tradičním způsobem (houba na nádobí) nijak moc jsem se s tím nepatlal, ale houba na nádobí vítězí
twinsfather Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 No Ypo já viděl něco podobného (myslím principelně) u starého pana hodináře a odstraňoval tím prostě jen rez z oceli na adekvátně velkých ploškách. To asi na nějaké větší plochy není. Jinak tvoje metoda ala houbička na nádobí je v tomto případě nedostižná, držel bych se spíš té.
Guest YPO? Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 No Ypo já viděl něco podobného (myslím principelně) u starého pana hodináře a odstraňoval tím prostě jen rez z oceli na adekvátně velkých ploškách. To asi na nějaké větší plochy není. Jinak tvoje metoda ala houbička na nádobí je v tomto případě nedostižná, držel bych se spíš té. byl to takový pokus za čtyři stokoruny - třeba se to někdy na něco bude hodit
bandicoot Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Možná je to jen o tom, jak přitlačíš. Podle názvu to navíc chápu, že je to na titan nebo broušenou ocel...
haslermetra Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Jsou tam skleněná vlákna a odstraňuji tím oxidaci na malých plochách nebo špatně přístupných místech.
Guest YPO? Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Možná je to jen o tom, jak přitlačíš. Podle názvu to navíc chápu, že je to na titan nebo broušenou ocel... v tom případě by to byla piplačka neuvěřitelného kalibru Jsou tam skleněná vlákna a odstraňuji tím oxidaci na malých plochách nebo špatně přístupných místech. tak se to možná hodí na elektrokontakty - jdu nějaký najít
Recommended Posts