Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO?
Odesláno

dnes mi dorazila dost podivná věc - kterou nejspíš neumím používat nebo se mi to na nic nehodí :)

je to taková tužka ze které vyjíždí něco jako brusný kámen a rozhodně to není na každý povrch :D - nejdříve jsem to zkusil na titanovém náramku, který mám na pokusy (na hodinky to aplikovat v žádném případě nebudu)

před aplikací

po aplikaci

aplikace tradičním způsobem (houba na nádobí)

nijak moc jsem se s tím nepatlal, ale houba na nádobí vítězí

Odesláno

No Ypo já viděl něco podobného (myslím principelně) u starého pana hodináře a odstraňoval tím prostě jen rez z oceli na adekvátně velkých ploškách. To asi na nějaké větší plochy není. Jinak tvoje metoda ala houbička na nádobí je v tomto případě nedostižná, držel bych se spíš té. :)

Návštěvník YPO?
Odesláno
No Ypo já viděl něco podobného (myslím principelně) u starého pana hodináře a odstraňoval tím prostě jen rez z oceli na adekvátně velkých ploškách. To asi na nějaké větší plochy není. Jinak tvoje metoda ala houbička na nádobí je v tomto případě nedostižná, držel bych se spíš té. :)

byl to takový pokus za čtyři stokoruny :) - třeba se to někdy na něco bude hodit

Návštěvník YPO?
Odesláno
Možná je to jen o tom, jak přitlačíš.

Podle názvu to navíc chápu, že je to na titan nebo broušenou ocel...

v tom případě by to byla piplačka neuvěřitelného kalibru :)

Jsou tam skleněná vlákna a odstraňuji tím oxidaci na malých plochách nebo špatně přístupných místech.

tak se to možná hodí na elektrokontakty - jdu nějaký najít :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...