Jump to content

Recommended Posts

Posted

dnes mi dorazila dost podivná věc - kterou nejspíš neumím používat nebo se mi to na nic nehodí :)

je to taková tužka ze které vyjíždí něco jako brusný kámen a rozhodně to není na každý povrch :D - nejdříve jsem to zkusil na titanovém náramku, který mám na pokusy (na hodinky to aplikovat v žádném případě nebudu)

před aplikací

po aplikaci

aplikace tradičním způsobem (houba na nádobí)

nijak moc jsem se s tím nepatlal, ale houba na nádobí vítězí

Posted

No Ypo já viděl něco podobného (myslím principelně) u starého pana hodináře a odstraňoval tím prostě jen rez z oceli na adekvátně velkých ploškách. To asi na nějaké větší plochy není. Jinak tvoje metoda ala houbička na nádobí je v tomto případě nedostižná, držel bych se spíš té. :)

Posted
No Ypo já viděl něco podobného (myslím principelně) u starého pana hodináře a odstraňoval tím prostě jen rez z oceli na adekvátně velkých ploškách. To asi na nějaké větší plochy není. Jinak tvoje metoda ala houbička na nádobí je v tomto případě nedostižná, držel bych se spíš té. :)

byl to takový pokus za čtyři stokoruny :) - třeba se to někdy na něco bude hodit

Posted
Možná je to jen o tom, jak přitlačíš.

Podle názvu to navíc chápu, že je to na titan nebo broušenou ocel...

v tom případě by to byla piplačka neuvěřitelného kalibru :)

Jsou tam skleněná vlákna a odstraňuji tím oxidaci na malých plochách nebo špatně přístupných místech.

tak se to možná hodí na elektrokontakty - jdu nějaký najít :)