Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hezke, jen nechapu, proc na oficialnich strankach Denissov o nich neni ani zminka.

Asi to bude i tim, ze na techto chybi klasicke logo Denissov, cim to asi je?

Odesláno

Mě přijdou dosti přeplácané a na ruku bych si je určitě nevzal,už proto,že jak jsou po stranách ty 4 šrouby s červeným vrškem,..tak to z boku vypadá jak větráček do PC,promiňte,ale nemůžu si pomoct:)))

Odesláno

Chlapci, chlapci, ty červené "šroubky" mají navodit pocit leteckých palubních hodin. Větrák v PC vypadá jinak. Věřte mi, já ho viděl! A že jsou velké a na ruce překážejí..? (přeložil jsem zavazet správně?) Nemyslím, že o nic víc než jiné letecké hodinky s obdobným průměrem.

Ano, cena se mi zdá také nepřiměřená, ale dnes je to asi nějaký trend. Kdejaká firmička chce za vyšeptalý a otřený design s tuctovým strojkem balík. Tak proč ne Denissov s něčím originálním? Ale proč se tím trápit, nakonec se stejně jedná jen o pár limitovaných kousků :D

Odesláno

..pár limitovaných větráčků:),..se podívej z boku,..to že tam je inspirace palubníma hod. nikdo nepopírá,to je z předu vidět i na subdialech,ale sundat lunetu,máš z toho tak 5x5cm větráček!Wtf,..za tohle bych fakt prachy nedal,ať je to originálně přeplácaný jak chce :)

Odesláno

Podstatné ale je to zo už zmínil AfrikaB, tedy že tento model prostě na stránkách výrobce nenajdete a hodinky nemají také jejich obvyklé logo...

takže bůhví co to je, na druhou....

Pokud jde o design leteckého přístroje tak řekl bych že ho tam vidím opravdu HODNĚ vzdáleně... jednoduchost leteckých ciferníků to už zdaleka není, a přezdobenost jiných "leteckých" chronografů to zdaleka nedosahuje... pro mě výsledný dojem jak z hračky.

Odesláno

Že nejsou na stránkách výrobce, to mi ani tak moc hlavou nevrtá jako to, že se jedná o limitovanou edici 20 ks. Nevím co si o tom myslet. Přijde mi to moc málo kusů na to, aby se do toho někdo pouštěl. Možná nějaká partička, která si je nechala vyrobit a nyní hledají ještě pár lidí, aby byli schopni odebrat minimální počet stanovený výrobcem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...