Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím.

Chtěl bych si pořídit nové hodinky. Chtěl bych hlavně Citizeny, tahle značka je pro mě takový synonymum kvality.

Zalíbily se mi teda Citizen Nighthawk Pilot BJ7010-59E

20_Citizen_BJ7010-59E_Nighthawk_Eco-Drive.jpg

Chtěl bych si je ale pořídit přes internet ze zahraničí. Konkrétně teda přes eBay. Nejsem si ale až tak moc jistej důvěryhodností tamějších sellerů.

Máte někdo zkušenosti s prodejcem south-devon-watch-sales-ltd. Má dobrej feedback, ale byl bych rád kdybych tu našel někoho, kdo s ním má zkušenost, abych věděl, že nekupuju fake...

Dík moc

Upraveno uživatelem fialda
Odesláno

No, před pár dny jsem si na u tohoto prodejce na ebay objednal podobné Nighthawky (BJ7010-09E), maj přijít příští týden, tak pokud nespěcháš a počkáš, tak poreferuji. Ale podle počtu kladných hodnocení prodejce a podle ceny mi nepřipadají na faky.

Odesláno
  marho napsal:
No tak už je mám doma, vypadaj dobře, krabička, návod, záručák, podle mého laického názoru je vše OK

Hodinky jsou v pohodě, jen ten záručák ti nikde neuznají. Navíc tento prodejce má hodinky ze Singapuru a dál je prodává. Většina modelů co prodává se v UK ofic. neprodávají, jde většinou o asijské modely. Lepší a levnější je si ty hodinky koupit rovnou na Singapuru. Jen třeba také počítat, že i tam je záručák k ničemu. Mezinárodní záruka platí jen pokud jsou hodinky kupované u autorizovaného prodejce a u takovégo levně Citizeny prostě nekoupíš.

Odesláno
  fialda napsal:
Takže jestli tomu dobře rozumim, tak hodinky od takovýho prodejce jsou bez záruky?

Nejen od tohoto prodejce, ale ode všech. Někteří obchodníci to řeší vlastní zárukou např. 2 roky / všechny e-shopy v ČR co mají levné dovezené Citizeny /. U hodinek koupených venku si nedovedu představit reklamaci.

Odesláno

Tak tihle prodejci, většinou internetoví, se neustále oháněj mezinárodní zárukou. Tak jsem naivně doufal, že spolu s hodinkama dostanu i něco, co mi umožní je reklamovat i u nás.

Odesláno
  fialda napsal:
Tak tihle prodejci, většinou internetoví, se neustále oháněj mezinárodní zárukou. Tak jsem naivně doufal, že spolu s hodinkama dostanu i něco, co mi umožní je reklamovat i u nás.

V to doufá hodně lidí, ale ber to tak, že pokud v ruce nemáš fakturu od prodejce, jehož totožnost si můžeš ověřit dle IČ v rejstříku, tak nemáš nic, s čím by jsi se mohl záruky dožadovat. Jinak ti prodejci nikde nepíší o tom, že je na hodinky záruka. Všude se jen dočteš, že k hodinkám dávají potvrzený záruční list. A to je v praxi docela velký rozdíl.

Odesláno (upraveno)
  klaucz napsal:
V to doufá hodně lidí, ale ber to tak, že pokud v ruce nemáš fakturu od prodejce, jehož totožnost si můžeš ověřit dle IČ v rejstříku, tak nemáš nic, s čím by jsi se mohl záruky dožadovat. Jinak ti prodejci nikde nepíší o tom, že je na hodinky záruka. Všude se jen dočteš, že k hodinkám dávají potvrzený záruční list. A to je v praxi docela velký rozdíl.

A jak často se CITIZEN hodinky porouchají? ha?? řekl bych, že jsou velice spolehlivé, takže pokud bys měl i dvouletou záruku, tak ji u Citizenů nebudeš mít možnost ani uplatnit, možná někdy za 5, 6, 7 nebo i více let a po vypršení dvouleté záruky, bys musel opravu tak i tak zaplatit, prostě tato značka je OK :-) (můj názor!!!)

Upraveno uživatelem Standis

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...