Jaryn Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2009 Omlouvám se všem za blbý dotaz. Ve sponě mám šroubovací stěžejku a ta se neustále povoluje a musím ji i 2x denně dotahovat. Už se mi vyšroubovala i celá. Čím ji mám heftnout? Vteřinovým lepidlem se mi nechce. Už se mi šikulovi podařilo sponu škrábnout neb nebyl po ruce patřičný nástroj a už mě to štve
Jaryn Odesláno 8. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 ja neco podobneho resil "UHU schrauben sicher" - zakapnes, zasroubujes - myslim, ze z Hornbachu... Dík, vyzkouším
Patrik Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 My jsme používali modrý Locktide. Někteří hodináři používají i červený. Na rozdíl od lepidla neztuhne na kámen ale jakoby zgelovatí. Šroubek drží, ale jde povolit bez toho, aniž by hrozilo utrhnutí hlavičky nebo stržení závitu.
lykarian Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 My jsme používali modrý Locktide. Někteří hodináři používají i červený. Můžu vřele doporučit ten modrý Loctite, červený je už moc pevný.Výrobce říká, že spoj ( červeným Loctite hochfest) se musí nahřát asi na 300'C aby šel povolit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se