SIOMON1206 Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 Ahoj magove, prosim potreboval bzch pomoc. Mam Tag Heuer Carrera Calibre 16 chronograph. Stal se mi lehky problem. Kdyz zapnu velkou vterinovku na 59 se zasekne a uz stoji cele hodinky. Volal jsem do servisu a jedna se udajne o vypadlou pruzinku pod velkou vterinovkou. Nebyl by zde nekdo, kdo by to dal doporadku? Autorizovany servis je az v Brne a hodinky uz stejne nemaji zaruku. dekuji za pomoc roman
lolohh Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 Autorizovaný servis je i u Dušáka (aspoň se to píše na tagheuer.com.
SIOMON1206 Posted December 8, 2009 Author Report Posted December 8, 2009 tak to me take napadlo,ale ty to posilaji do BRNA a dokonce na strankach ho vubec nemaji uveden...
lolohh Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 tak to me take napadlo,ale ty to posilaji do BRNA a dokonce na strankach ho vubec nemaji uveden... Tak to mě nenapadlo, že když jsou uvedeni na stránkách TH jako servis, že to někam posílají. Tak tedy pánové Brož z pasáže Alfa a zde několika členy opěvovaný Frýdl, mechano.
SIOMON1206 Posted December 8, 2009 Author Report Posted December 8, 2009 Ja jsem tam byl osobne: ) Tak ja testnu toho opevovaneho : ) ) dekuji
SIOMON1206 Posted December 8, 2009 Author Report Posted December 8, 2009 tak mechano na naprosto nasvihanou schranku. ) )
lolohh Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 tak mechano na naprosto nasvihanou schranku. ) ) V jeho profilu, úplně vlevo v tom sloupci, úplně dole je nápis "Zaslat email"
SIOMON1206 Posted December 8, 2009 Author Report Posted December 8, 2009 díky už jsem nasel a poslal mail. Tesim se na odpoved. Diky za pomoc
Recommended Posts