VIPER1 Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Chtěl bych tady veřejně pochválit Sheron Bratislava. Včera jsem si zajel do Bratislavy a udělal jsem dobře. Ač ani tato návštěva hodinářství nedokázala definitivně vyřešit mé dilema při nákupu nových hodinek, udělal pan prodejce vše, co bylo v jeho silách. Jedná se o obchod na Panské ulici a pan prodavač se jmenoval Juraj. Od parkování poblíž v podzemních garážích, přes první dojem z ulice i interiéru, až po samotnou komunikaci s prodejcem, musím tento obchod pochválit. Nebyla to moje první návštěva luxusního obchodu s hodinkama a musím říct, že tento se směle vyrovná všem, ve kterých jsem byl jak na západ, tak na jih od našich hranic. S panem prodejcem jsme pokecali jak o hodinkách, tak o životě v uvolněné atmosféře. Navíc je příjemné, že "znal mapu" tzn. dokázal poradit a měl celkově přehled, což by mělo být samozřejmé, ale ne vždy to tak je. Obchod velice slušně zásobený zbožím a v podstatě jsem tam viděl všechno, co jsem vidět chtěl. Pokud nebyl přímo model, který jsem měl v hledáčku, byl podobný. Já jsem se díval po Panerai a měli několik modelů s řady Luminor i Radiomir. Pokud se budete chtít podívat na portfolio nabízených značek, nebo se dostat k informacím, mrněte na www.sheron.sk
zdr Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Tak tak Sheron na panskej je super ja kupujem len tam a mozem len potvrdit Viper1-ove slova.
emte Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Neviete či tam náhodou nemajú aj Eternu, prípadne kde by mohla byť nahliadnutiu?
zdr Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Eternu nemaju. Ale na dalsi rok budu dalsie dve znacky len mi nechcu prezradit ake . Co maju si mozes pozret tu http://www.sheron.sk/produkty.html
emte Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Ja viem, toto som pozeral už dávno. Len som chcel vedieť, či nemajú aj iné značky, ako majú na stránke.
stando Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 ...kupoval som tam svoje posledne kusky a mozem potvrdit Viperove slova.Aj ked bolo v obchode pred vianocami "narvano" a bolo skoro pred zaverecnou z predajcov to nebolo vobec citit.Prijemny a pekny predajcovia - teda hlavne opacneho pohlavia
A@A Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 stando napsal: ...kupoval som tam svoje posledne kusky a mozem potvrdit Viperove slova.Aj ked bolo v obchode pred vianocami "narvano" a bolo skoro pred zaverecnou z predajcov to nebolo vobec citit.Prijemny a pekny predajcovia - teda hlavne opacneho pohlavia To bude asi tym, ze kazdy chce odmeny. Provizia je dobra vec
Filini Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 (upraveno) pripajam sa. Ako som uz pisal v inom vlakne. Po kupe PO mimo hranic som zasiel pre skratenie tahu. Personal max ochotny a prijemny. Skratenie sa podarlilo na druhy pokus a co ma zarazilo, ZDARMA. O par dni neskor som sa musel zastavit znova a vlozit poldielik, tentokrat ma obsluzila pani/slecna, rovnako mila. Este som sa pytal na COSC certif., ochotne mi vsetko vyzistili a o par dni volali cenu 70frankov (cca 40eur), co som slusne odmietol. Nic som teda nekupoval, no sluzby vynikajuce, ODPORUCAM Upraveno 10. prosince 2009 uživatelem Filini
Varadero Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 Aj ja muzu doporucit. Nechal jsem si tam servisovat OMEGA SMP a perfektni pristup, i kdyz jsem tam byl z obouma dcerkama, ktere se strasne chteli klouzat po jejich podlaze.
FiXilVer Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 jasne, SHERON je kvalitka chodim tam tak raz za 2 mesiace, chodil by som castejsie, ale kedze som tam zatial nic nekupil, tak by to bolo dost divne.. aj tak tam chodim len ako do muzea maju uzasny vyber, nemaju problem povyberat aj tie NAJ modely, ochotni su ( samozrejme ), aj porozpravat sa s nimi da, maju kopu casopisov, katalogov, idealny obchod a co je velmi dolezite, bol som tam s steinhartami LGE a obsluhovali, a nosili mi hodinky na ukazku tak isto, ako ked som dosiel s omega PO.. to ma dost prekvapilo..casto sa mi stava, ze ked mate menej drahe hodinky tak byvaju dost odmerani, ale v sherone nie.. uz by som si mal nejaky kusok kupit u nich samozrejme ODPORUCAM
railmaster Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 Varadero napsal: Aj ja muzu doporucit. Nechal jsem si tam servisovat OMEGA SMP a perfektni pristup, i kdyz jsem tam byl z obouma dcerkama, ktere se strasne chteli klouzat po jejich podlaze. Robili ti ich priamo tam, alebo niekde posielali ?
stando Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 A@A napsal: To bude asi tym, ze kazdy chce odmeny. Provizia je dobra vec to:A&A ...v mojom pripade to pekne chovanie predajcov nebolo o provizii,pretoze som svoje posledne kusky kupoval s vyraznou zlavou.
Jakubisko Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 Asi se budu muset podivat do Bratlislavy, protoze Sheron v Banske Bystrici je bida. Dnes jsem se tam zaskocil podivat a zeptat se na Omega Railmaster. Jen jsem vstoupil do dveri, uz se na me prilepila ochranka a nehnula se na metr ode mne. Pristup prodavacek takovy vlazny - Railmaster? To jsou takove ty velke? No to nemame, jedine objednat... Tak jsem alespon poprosil o katalog a rozloucil se. Podotykam, ze jsem byl obleceny slusne. Sel jsem ze zkousky.
Návštěvník Tada Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 A rolády měls? Jakubisko napsal: Asi se budu muset podivat do Bratlislavy, protoze Sheron v Banske Bystrici je bida. Dnes jsem se tam zaskocil podivat a zeptat se na Omega Railmaster. Jen jsem vstoupil do dveri, uz se na me prilepila ochranka a nehnula se na metr ode mne. Pristup prodavacek takovy vlazny - Railmaster? To jsou takove ty velke? No to nemame, jedine objednat... Tak jsem alespon poprosil o katalog a rozloucil se. Podotykam, ze jsem byl obleceny slusne. Sel jsem ze zkousky.
Jakubisko Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 Tada napsal: A rolády měls? Pod kosili byly Ale jsem si nezkousel zadne jine, tak nebyla prilezitost si je sundat. A u obleku se neslusi chodit s vyhrnutymi rukavy (ac jsem to uz u par lidi videl )
Návštěvník Tada Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 Jakubisko napsal: Pod kosili byly Ale jsem si nezkousel zadne jine, tak nebyla prilezitost si je sundat. A u obleku se neslusi chodit s vyhrnutymi rukavy (ac jsem to uz u par lidi videl ) Tak spousta lidí musí chodit s vyhrnutými rukávy i u obleku, protože se jim ty diversky nebo flígry pod rukáv nevlezou
sibirnaya Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2010 pridavam tez svoji zkusenost, byl jsem tam ted v patek, tesne pred zavirackou, skvely pristup, dokonce tam se mnou vydrzeli jeste ctvrt hodky po zaviracce, proste takhle nejak si to predstavuju.
neon Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2010 A cenovo sú na tom tiež v Sherone BA porovnatelne povedzme s Viednou?
stando Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2010 neon napsal: A cenovo sú na tom tiež v Sherone BA porovnatelne povedzme s Viednou? ...urcite
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se